User Tag List
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 16 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
26/03/2010, 21:51 #11
Cvp:KADIN SANA YULARI TAKARSA.....
Kıskançlık yaratarak biraz ortalığı toza dumana katıp belki ilişkideki dengeleri resetleyebilirsin emin değilim, bilinçli olarak denediğim bir şey değil.
Ya da bazı küçük küçük konularda yuları eline almaya başlayarak işe başlayabilirsin bu daha güvenli olur.
Bunlar öneri sadece aklında olsun
-
28/03/2010, 00:47 #12
- Nereden
- A galaxy far far AWAY
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
etrafında başka kızlar olsun, sevgilinle randevu olaylarına sen karar ver gün saat yer zaman gibi ve beden dilini tekrar kullan bunlar şimdilik işini görür
Trust the system, it takes care of itself.
-
25/03/2014, 10:51 #13
- Tebrik
- Konular
- 45
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
"Vampire" post=2287 Nickli Üyeden Alıntı
Cemiyet; sıçmayı önlemek İçindir. Sıçtığın boku temizlemek için değil !Ateş ol, pervane değil.
Kadınlara büyük saygı duyan ve onları herşeyin üstünde tutan erkekler, kadınlar arasında popüler olmayı nadiren başarabilirler.
Tamamen öldürmek isteyen, kahkaha atar. Öfkeyle değil, kahkahayla öldürür insan.
-
Tebrik - 1 HELAL BRONoname HELAL BRO dedi
-
26/06/2014, 11:45 #14
KADIN SANA YULARI TAKARSA.....
“Kadın her zaman erkeğin özünü bulmak, onu evcilleştirmek, yoğurmak ister; bilge erkek kadına özünü asla göstermez. Ona bir ışık patlaması sunar, sonra kapanır, kendine döner yine. Kadın çocuk geliştirmeye önce erkeği evcilleştirmekle başlar. Aşk bencilliğin bir biçimidir. Aşk korkakların pes etme mazeretidir.â€
Charles Bukowski
Kadın evcilleştirdiği erkeği terk eder diyebiliriz sanırım. Çünkü eğer bir erkek evcilleşiyor ise güçlü değildir.Kadınlar güç isterler. Duyguları bunu ister. Egoları ise oynayabilecekleri üstüne tahakküm kurabilecekleri erkekleri ister. İşte bu yüzden kadınlar biraz dengesiz görünüyorlar.Bu yüzden mantıklarıyla konuşup duygularıyla hareket ediyorlar.Egoları bizi yola getirmeyi istiyor fakat duyguları sağlam karakter istiyor.
Güçlü erkek yuların boynuna takılmasına izin verir fakat tutanı istediği yere çeker diyebilir miyiz ?"Ama gene de şunu söyleyeceğim, tüm hayatını bir kadının aşkına yatıran, kaybedince de çöken, artık hiçbir işe yaramayacak kadar kendini bırakan, hayata küsen bir erkek, erkek değildir"
-
28/06/2014, 10:01 #15
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
"dalgaci" post=47528 Nickli Üyeden Alıntı
Çok guzel yorumlamışsın dostum
Evet kadin evcillestirdigi erkegi terkeder!!!
Kendimden ornek vereyim
Iki sene once ne oyun biliyorum ne alfalik nede kadin psikolojisini
Anliyacagin 0 bilgi
ilk ve (simdilik) son sevgilimlen birlikteyken tam bir koleydim
Neredeyse her istedigini yapiyordum kiz her cagirdiginda Yanina gidiyordum ( daha ne eziklikler ne eziklikler )
Kiz resmen beni evcillestiriyordu usak gibiydim
Ahh hicbir seyin farkinda olmayan zavalli saf Haşhaş
Birgun bir kafeye gittik konusuyoruz havadan sudan
Biranda
Kiz: ayaga kalkarmisin haşhaş
Haşhaş: ne oldu ?
K:kalk bi ayaga
H: niye ki
K:hadi ayaga kalk
H:neden ayaga kalkayim ya ?
K: kalk hadi ayaga
H: iyi tamam. ayaga kalktim
K: tamam simdi otur
H: ne ..........
K: tamam hadi otuur
Saf haşhaş sinirlenmisdi biraz
Ve tabikide oturdum ve oturdugum an evcillesmenin son seviyesinide tamamlamistim kiz bana
Yulari tmamiyle takmisti
sonra Ertesi gun beni terketti. (Muhtemelen iki ay civari cikmisizdir . Birde kizsuan evli )
Ve bunun neden boyle oldunu arastirirken cemiyeti buldum sonra oyun, alfalik, bedendili,
Kadin psikolojisi dusunme tarzi terimleri soylemiyorum bile )
Bazen suanki bilincimle o kizla ciktigim zaman dilimine gitmek istiyorumAsla ama asla pişman olmayın... Eğer sonucu iyiyse mükemmel..Eğer sonucu kötüyse tecrübedir. . .
-
15/04/2016, 22:11 #16
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Karıyı çatır çatır sikin , bir çok problem ortadan kalkacaktır ..
avlanmayı seven adam ..
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi