User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Neden hep böyle oluyor ?
-
04/05/2014, 09:01 #11
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Sanal yine tespitlerle sikti
Diğer oyuncularında yorumlarını bekliyorum
UP
Asla ama asla pişman olmayın... Eğer sonucu iyiyse mükemmel..Eğer sonucu kötüyse tecrübedir. . .
-
05/05/2014, 03:21 #12
- Nereden
- Karabük
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
Okuduğum üniversitede burun kılı benden fazla olan kız talep görüyor.Daha ne diyeyim :lol: Türkiye'deki oyundan sıkıldım aq.Parayı bulup yurt dışı vınnnn
.Şaka bir yana Haşhaş sanalın dediği gibi belli bir yakınlık elde etmeden aramak(her ne kadar ilgisi olsada) ezik konuma düşürüyor gibime geliyor nedense.
Korku kapıyı çaldı.
Kapıyı cesaret açtı.
Kapıda kimse yoktu.
Cesurlar bir gün,korkaklar her gün ölür.
Hayat iyi kartlara sahip olma değil,bazen kötü bir eli iyi oynama meselesidir.Jack London
-
05/05/2014, 07:21 #13
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
"Genişol" post=46974 Nickli Üyeden Alıntı
Ya dostum arama değilde sadece sıradan naber diye ilk mesaj veya onun gibi bir ilk adım
işte
Bugün samimi olduğum bir ablamla konuştum '' seçenek çok be kuzum '' dedi :'/
dedim neden hiç o seceneklerden birisi hiç olamıyorum hüüüüsonra güldük geçtik
Asla ama asla pişman olmayın... Eğer sonucu iyiyse mükemmel..Eğer sonucu kötüyse tecrübedir. . .
-
05/05/2014, 08:32 #14
Neden hep böyle oluyor ?
Sevgili dostum haşhaş
Hani hep diyoruz ya değer katın değer katın diye birbirimize... İşte senin ilacın tam olarak bu değer katmak!
Karşındaki insana değer katmazsan bu kadın veya erkek senle ilgilenmez seni merak etmez.
Senin karşı tarafla ilişki kurma durumun olduğu için birde merak edilen gizemli adam rolü oynaman gerekir.
Böyle yazıp ta seni havada bırakmayıp açıyorum...
Öncelikle arayan soran sen ol burda bir sıkıntı yok kadınlar çok dert yanıyor ben mi arıyıcam benmi sorucam yahu erkek olan o diye.Ama onu arama nedenin boş şeyler olmasın .
Önce ara onu (yazmak bence çok sıkıcı ve yapmacık) keyfini enerjisini sor görüşme süresi 5-8 dk olsun asılma değer kat ona dolaylı sorular sor sana bir şikayetini anlatmasını sağla, ama çözüm bulma iyi bir dinleyici ol.Tamirci şapkasını takarar hmmm öyle mi o zaman böyle yapmalısın deme.(kaynak:erkekler marstan kadınlar venüsten)
Sıkıcı olma eğlenceli ol alo naber değilde,Bugün senin gibiler için güzel bir gün olduğunu düşünüyorum de nebiliyim keyifli ol.Sonra aramayı sen sonlandır.
Hatta ben kızlara 'şu anda yüzüne kapatıyorum o kadar keyifli ki 'diyorum hoşlarına gidiyor
Tekrar ara ve başından geçen güzel bir olayı anlat ve kapat.
Sonra sms veya arama yoluyla ona şu ana kadar yapmadığı farklı birşey yapmayı teklif et(muhabbeti geliştirmiş olman gerek!)
Mesela ben bir kızı ilk kez tiyatroya götüren kişi oldum.Beni hayatı boyunca tiyatro gördüğü zaman hatırlayacak eminim.
Sonra zaten kadının sana alışmasını sağlamış olacaksın.Tüm bunları yaparken ona muhtaç olmadığını belli et.Yanındayken farklı insanlarla irtibat kurmaya çalış bu seni çok sosyal gösterir.Farklı şeylerle ilgilen ilgi çekici şeyler.Mesela ben diyeyim ki Haşhaş çok iyi soğuk okuma yapar,haşhaş çok iyi fal bakar gibi.
Ne konuşucaz ki ilgi yaratıcaz...Mesela bugün bir kız arkadaşımla şiir yazdık.
O bana şu an yağmur yağıyor arabada geliyorum dedi.Bende ona tamam herşey senin şiir yazman için uygun dedim.İstersen beraber yazalım bir dize sen bir dize ben.Yazdık şimdi ben bunu besteleyip bebarer seslendirdiğimiz bir şarkı olarak sunucam.O hayatında ilk kez şarkı sözü yazıp söylemiş olacak.
Sence bu kızın beni gece gündüz aramaması mümkün mü?
Eğer sen karşıya katarsan o da sana katar.Bu söylediklerimi telefonda yada yüzyüze yap sabah seni heyecanla birşey anlatmak için uyandırana kadar çaldırmazsa ben Bakımlı Değilim
Öperler
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
05/05/2014, 08:40 #15
- Tebrik
- Konular
- 3
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
daha iyi anlatılmazdı heralde cuk oturdu kafamda
-
05/05/2014, 08:48 #16
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
Hassktir
Bakımlı konuyu sikip attı arkadaşlar
Tekrardan teşekkürler.Asla ama asla pişman olmayın... Eğer sonucu iyiyse mükemmel..Eğer sonucu kötüyse tecrübedir. . .
-
05/05/2014, 09:07 #17
Neden hep böyle oluyor ?
Bu sadece benim cevabın diğer kıdemli arkadaşları da dinlemek lazım...Özellikle bu konuda Bok ne diyicek merrak ediyorum
-
05/05/2014, 09:36 #18
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
Konu UP o zaman
-
05/05/2014, 11:33 #19
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden hep böyle oluyor ?
Konuya bakınca kendimi bir gözden geçirdim
Ben kadın-erkek farketmeksizin bir arkadaşımı neden ararım?
1)Bir sorum vardır ararım
2)Bir şeyler teklif edeceğimdir,bir yerlere gidelim diyeceğimdir (sadece samimi arkadaşlar)
3)Uzun zamandır görmüyorumdur öldü mü kaldı mı merak ettiğimden ararım
Bu üçü yoksa bir insanı neden arim?
Bence tüm insanlar böyledir ve bu 3 nedenden biri gerekir
Buradan yola çıkarak bu kızlar seni neden aramıyor maddelere eşleştirelim
1)Sana soracak hiç bir soruları yoktur.Ya merak etmiyorlardır,ya merak edilecek bir şey bırakmamışsındır,ya da senin cevapların tahmin edilebilir cevaplardır.
2)Yeterli çekim ve bağ yoksa seni bir yerlere davet etmeyecektir kimse.Doğal olarak aramayacaklarda.Çekim için kino bağ için duygusal paylaşım gerek
3)Ya seni uzun zamandır görmeyen kimse yoktur.Ya da seni görmeyince merak edecek kadar yakınlaştığın dostlar yoktur
Bu sadece senin için geçerli değil.Herkes düşünsün.
He dersin ki yok abi beni tüm dostlarım arıyor ama ilgilendiğim kızlar aramıyor
O zaman maddelerde ki "kimse,dost," kelimelerinin yerine kızları koyarsın sonuç aynı
Diyelim ki bunun farkına vardın noldu amk her şey güllük gülistanlık mı oldu
Artık telefonların susmayacak mı?
Değil sadece farkına varırsan yanlışın,doğruya ulaşmak için yeni bir yol ararsın
İşte anlamlı olan da zaten budur.