User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
08/04/2014, 07:24 #1
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Set Açma Bağımlıları Hakkında
Merhaba cemiyet üyeleri, kafama takılan bi nokta pua adayları için: set açmak
Şimdi bi noktada anlaşalım, gerekli çekiciliğiniz yoksa ve gerekli kriterleri bilmiyorsanız yüzlerce set açın anasını satayım bi boka yaramaz yani sadece tecrübe olur.
Benim sizden istediğim yeteri kadar bilgiyi edinmek, mesela sitedeki tüm makaleleri okuyun sonra açmaya başlayın grupları. Ben öyle set açma bağımlısı değilim, açıkçası yazdan beri açmıyodum. Yani 18 yaşıma girdim gireli hiç set açmıyordum. Bazı puşt arkadaşlarım bu konular hakkında bilgi sahibi olan illa ezecekler ya (!) Sen set açmıyorsun, set açmayan adam bi işe yaramaz, set açmadan öğrenemezsin. Tak etti kafama çıktım dışarı o arkadaş ile tabi uzun zamandır açmıyorum. Baktım uzakta bi doğum günü grubu, 8 tane kızHayatımın en büyük olayı idi, 8'li açılış yapmak. Ve inanın önemli olan teoriyi pratiğe döküp onu içselleştirmek, grubu açtım çokta başarılı. 4 numara aldım güzellerini ve sonra yırttım attım numaraları. Çünkü bazen hayatımın merkezinde kadınlar varmış gibi hissediyorum. Zaten o gün önemli olan ispattı, o günün akabinde 3'lü ve 2'li grup açılışları da yaptım. Son sözüm bu işi iyice öğrenin sonra açılış yapmaya başlayın, açılış bağımlısı olup öğrenmeyi bi kenara atmayın, Joker'in de dediği gibi: Okuyun, okuyun, okuyun
Kadını yatağa atmaya çalışmayın, yatağa atın