Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Hiç Mesaj Yazmamış Adam yucehanzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilinizin sizi aldatmasi

Merhaba cemiyet 17 yasindayim cemiyet aayesinde bir ezikten az cok aosyal ortamda kiz tavlayan eglenceli yatak oyunlari oynamis bir kisiyim.simdi 16 yasinda bi kiz arkadasim var. Ve cinselligi yasamis bir insan yalniz ben cinsel konuda kendime guvenemiyorum, erken bosalma sorunum yok erken bosaliyorum kizarkadasimin beni aldattigini duaunuyorum sizce bunu nasil anlarim ?

Uçmasını biliyorsan,Düşmesinide bileceksin,Korkarak yaşıyorsan sadece Hayatı seyredeceksin...

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

erken bosalma sorunum yok erken bosaliyorum kizarkadasimin beni aldattigini duaunuyorum
    1-Erken boşalma sorunu var mı yok mu anlaşılmamış..

2- seni aldattığını düşünüyorsun tamam da neden?

bir dayanak bir şüphe bi boklar olmalı.

Yani şöyle olmalı.

" kizarkadasimin beni aldattigini duaunuyorum"
    Çünkü; ......................

fiiil in dı bilenks vit dı korrekt form piliiz
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wonder olsa ne yazar biliyo musun

"ay canım çok şekersiniz ya, dur daha 16-17 yaşında hemen aldatma gibi konulara girmeyin evladım bi sağınızı solunuzu çözün önce.

hem ne varmış güvenmeyecek senin çükün var mı var, yeter tamam zaten başlarda o yeterli olur "

wonder abla doğru diyor
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

Hiç Mesaj Yazmamış Adam yucehanzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Joker ve Ricy Pich üstadlarım bunların biraz benim kuruntum virazda kızın ilgisizlik ve telefonunun kapanması sonucu çıkartmış olabilirim. boşa kuruntuya düşmüşte, ancak gerçekten erken boşalıyorum sorunumun olup olmadığını bilmiyorum sex te farklı şeyler düşünür ve zorlarsam en fazla 25 dakika anca dayanmışımdır onun dışında hep 3 dk da fışş ops:
    Uçmasını biliyorsan,Düşmesinide bileceksin,Korkarak yaşıyorsan sadece Hayatı seyredeceksin...

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "yucehanzz" post=44324 Nickli Üyeden Alıntı
    Joker ve Ricy Pich üstadlarım bunların biraz benim kuruntum virazda kızın ilgisizlik ve telefonunun kapanması sonucu çıkartmış olabilirim. boşa kuruntuya düşmüşte, ancak gerçekten erken boşalıyorum sorunumun olup olmadığını bilmiyorum sex te farklı şeyler düşünür ve zorlarsam en fazla 25 dakika anca dayanmışımdır onun dışında hep 3 dk da fışş ops:
    Düzenli sikişmeyen herkes 2 dakikada boşalır zaten.3 sende iyi bir rakam

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "herşeyibilenadam" post=44328 Nickli Üyeden Alıntı

hba doğru diyor

hadi bu forumda en çok sikişen adamı joker kabul edelim. (değil de, öyle kabul edelim yani, siz yadırgamayın diye )

aynı şehirde yaşadığımızdan ve muhabbetlerden bilirim, reyizin bazı zamanlar işi gücü oluyor yoğun. haliyle sikiş durumları azalıyor (zaten azdı o da gitti amk diye söylenskadjh yok yok adam iyi pompacı, hepinizin yaşı kadar farklı karı sikmişliği vardır, garanti veriyorum beyler)

neyse yoğunluktan çıkınca anlatıyor reyiz zaten, kaç vakittir sikiş yok bu sefer çabuk attım tüfeği diye. düşün reyiz bile :silly:

--

ama benim de şöyle bir olayım olmuştu, onu da anlatayım.

sabah bi karıyı düdükledim 2 posta. aynı anda da sosyal ortamda başka bir karıyla fingirdeşiyoruz. karı kalkıp demesin mi gel bu akşam evde şarap açalım diye.

hadi buyrun amk. mecbur gidecez. gittik, karıya vurdum vurdum vurdum 45 dakka çatır çatır ama tık yok boşalma konusunda. ooo adam ne pompacı diye düşünüyosun ama değil işte. karıyı sikerken odaklanamıyosun bile, başka şeyleri düşünüyorum falan.

boşalmadan çüküm indi hatta 1 saat sonra. zaten yarım saatten sonra yarı ereksiyon durumunda iteledim karıya. haliyle karı tribe girdi hayvan gibi. toplamaya çalıştık da olmadı gagagagagfhddh

sonra muhabbeti kesti daha da konuşmadı ops:

back to
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Richy Pich**" post=44334 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı "herşeyibilenadam" post=44328 Nickli Üyeden Alıntı

hba doğru diyor

hadi bu forumda en çok sikişen adamı joker kabul edelim. (değil de, öyle kabul edelim yani, siz yadırgamayın diye )

aynı şehirde yaşadığımızdan ve muhabbetlerden bilirim, reyizin bazı zamanlar işi gücü oluyor yoğun. haliyle sikiş durumları azalıyor (zaten azdı o da gitti amk diye söylenskadjh yok yok adam iyi pompacı, hepinizin yaşı kadar farklı karı sikmişliği vardır, garanti veriyorum beyler)

neyse yoğunluktan çıkınca anlatıyor reyiz zaten, kaç vakittir sikiş yok bu sefer çabuk attım tüfeği diye. düşün reyiz bile :silly:

--

ama benim de şöyle bir olayım olmuştu, onu da anlatayım.

sabah bi karıyı düdükledim 2 posta. aynı anda da sosyal ortamda başka bir karıyla fingirdeşiyoruz. karı kalkıp demesin mi gel bu akşam evde şarap açalım diye.

hadi buyrun amk. mecbur gidecez. gittik, karıya vurdum vurdum vurdum 45 dakka çatır çatır ama tık yok boşalma konusunda. ooo adam ne pompacı diye düşünüyosun ama değil işte. karıyı sikerken odaklanamıyosun bile, başka şeyleri düşünüyorum falan.

boşalmadan çüküm indi hatta 1 saat sonra. zaten yarım saatten sonra yarı ereksiyon durumunda iteledim karıya. haliyle karı tribe girdi hayvan gibi. toplamaya çalıştık da olmadı gagagagagfhddh

sonra muhabbeti kesti daha da konuşmadı ops:

back to
    Olunca bol oluyor olmayınca

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aldatılmak kötüdür bazı egosunu siktklerim hiç başına gelmeycek zanneder

yaşından fazlasını siktim de mesele skor değil işte anlamazsın ki :kiss:
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye wizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "JoKeR" post=44336 Nickli Üyeden Alıntı
    aldatılmak kötüdür bazı egosunu siktklerim hiç başına gelmeycek zanneder

yaşından fazlasını siktim de mesele skor değil işte anlamazsın ki :kiss:

hokus pokus

Senior Member MultiMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hem sekse odaklanmak önemli, hem kızdan tahrik olmak, hem de onun yanında rahat hissetmek. Bunlardan sadece biri olmasa bile sıkıntı oluyor. Ben geçen seneki sevgilimle ilk pompayı arkadaşın otelinde yapmıştım. (Tabiki ulus'ta ) Ama o gün resmen kalkmadı bi süre. Normalde kız elini oraya atınca bile kalkardı, ama o gün kalkmadı. Yaklaşık 40 dakika öpüşüp yiyişip zar zor kaldırdım, hatta sonra ilişki sırasında prezervatif yırtıldı (bu da ayrı bi konu. Aceleye gelince berberden, evet bildiğimiz berber'den, 4 liraya 12'lik paket alınca böyle oluyormuş) ve bu yüzden yarım bırakmıştık. Devamını sonra getirdik. Neden olmadı peki?
    _ Seviştiğimiz oda, arkadaşın babasının odasıydı. Yani otelin dairelerinden değildi. Yatakta U. amcanın kıyafetleri var, daha geçen gün elini öpmüşüm adamın. Bi garip oluyo insan.
    _ Kapının hemen ardında arkadaşım bilgisayar başında babasının yerine bakıyor. Olur da birisi babasının odasına girmeye çalışırsa engellemek için (kapı kitlenmiyodu, o da ayrı stres.)
    _Birkaç kez kapı da çaldı, hademeleri vs zor engelledi arkadaşım. Az daha girip bizi göreceklerdi, iyice stres oldum kalbim çarpıyo falan. Bi de daha ilk yapışımdı amk.
    _ Az vaktimiz var; o odadan çıkınca sevgilimle beraber dersaneye gidicez, derse geç kalmamamız lazım
    Bu sebeplerden dolayı 40 dk boyunca kalkmadı. Kalkınca da yarım kaldı. Kıza "geciktirici sıktım" diye yalan uydurdum ama yemedi tabi. Baya korkmuştum lan aletim çalışmıyo mu acaba diye. Sonra telafi ettik, geçti korkum.

11. HELAL BRO Keçeli HELAL BRO dedi