Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member XyZN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    FeZa...
    Tebrik
    Konular
    72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oyunla Tanışıp İşe Yaradığını Görenler Bu Başlığa

Merhaba arkadaşlar kitaplarda yazılanlar işe yarıyor İlgi işaretleri ve dış görünümün önemi kadınların yaptıgı testler gerçekten SAHADA bunları gördüm eminim sizde görmüşsünüzdür. ama ben işi yatak aşamasına ve ilişkiye başlama aşamasına getiremedim. aranızda oyunla tanıştıktan sonra YATAĞA kadar getiren oldumu ?

Member Kelteminar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

oyunla tanıştığım ilk dönemlerdi sevgilimden yeni ayrılmıştım ve denemek için can attığım zamanlardı,kuzenim gelmişti yaz tatili için antalyaya benden 5 yaş büyük olmasına rağmen uyuşuyordu kafamız.her yeni başlayan insan gibi bende her okuduğumu her denediğimi anlatıyordum ilgisinide çekmişti bir gün denemeye karar verdik yaklaşık 3 saat boyunca uygun bir set bulamadık tam en azından gezmiş olduk modunda eve dönüp yapacaktık ki gözüme 2 tane hatun ilişti işareti verdim kuzenime ve yaklaştık bunlara ''benimle gezmek için ne güzel bir gece''ydi ilk açılış cümlem ilk başta anlamlandıramadı bir şaşırdı filan ''ben diyorum yürüyorum hani yanındaki kıza dönüp hep böylemidir?'' dedim ikisi birden afalladı bu sefer anlamanız için vakit vericem size diyip setten çıktım sonra geri girdim(bu gir çıktan haberim yokdu o dönem öğrendiğim zaman ne kadar doğru olduğunu anladım o gece doğru yaptığım bir çok şeyi şans eseri yapmışım zaten)elinde bitmiş su şişesi vardı kuzenim şişeyi göstererek kafamızı patlatmadan gidelim burdan dedi arkamızı döndük birden şişenin kapağını bize doğru fırlattı patlama sesini duydum kuzen kendini bankın birine attı ''vurulduuuum hemşireee'' diye bağırmaya başladı benim hedef sağlıkçı çıktı ordan sonra muhabbet yürüdü zaten gırgır şamata 3 mekan gezdirdim 4 saat içerisinde en son benim hedefim durumdan rahatsız oldu (sözlüsü varmış,diğer hedefte ailesi tarafından çok baskı altındaydı)gidelim dedi kuzen kitlemiş hatuna yok ben kalıcam dedi ''bende iyi madem yarın işim var bende çok kalamıycam geç oldu seni eve bırakıyım ordan kaçarım'' dedim biraz üstelesede en sonunda kabul etti başladık eve doğru yürümeye burda daha kişisel sorulara girdim gırgır şamatayı bırakıp ailevi problemlere kadar yani babannesinin evine geldik(umredeymiş) içeri davet edip etmiycek mi içim içimi yedi ama davet etmeyecekmisin gibisinden bir soru sormaya cesaret edemedim o an için sonra içeri girdi apartmandan geri geldi fare gördüm diye hah dedim içimden sen o fareyi yanlış görmüşün yaklaşan pipinin gölgesi o yukarı çıktık daireye geldik teşekkür ederim filan dedi bende yeşil ışığı görmüşüm bi kere zorlamam lazım huyum kurusun kuzen gelsin onunla döneriz merdiven tepesinde bekletme beni dedim cevap vermesini beklemeden girdim içeri oturdum kolduğa sessizliği sağlamaya çalışıyorum ki asıl olaya girebilelim çok vaktim yok sanıyorum(kuzen public yapmış :/) uykum geldi ben yatmaya gidiyorum dedi iyi git yat o zaman beklerim ben dedim tv yi açtım bu gitti yattı filan 10 dk sonra,canım sıkıldı kalk konuşalım dedim mırın kırın yapınca uzandım yanına kısa bir sohbetin ardından başlıyorduk telefon geldi 5 dakikaya geliyoruz :/ o gün öyle kaldı devamında işi bitirdim ama istemedende olsa her kurala uyduğun zaman oluyor mutlaka bir yerde hata yapıyorsundur benim tek hatasız setim buydu hatalarını toparlayabildiğin zaman oluyor toparlayamadığın,testlerden kaldığın zaman çakıyorsun başarısız her setin ardından hata yaptım mı?yaptıysam nerde diye soruyorum kendime bir daha yapmamaya dikkat ediyorum ama çok becerikli değilim sanırım hatalarım hep oluyor

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kaç senedir jokerim. senin de cemiyetinin de amına koyim diyen de gördüm. iyi ki cemiyeti yapmışsın sayende hayatım değişti artık sevgililerim oluyor diyen de.

biraz da kişi de bitiyor..

Üniversite sınavında derece yapan adamın gittiği bir dersane var ve o dershanede barajı geçemeyen de var.

kısaca hoca kadar öğrenci de önemli.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

4. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Üye K.B.V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyete üye oldugumda joker'i am meraklısı bi ergen sandıydım

Sonra felsefesini, kişiligini, yaşam tarzını, kadınlara bakış açısını çözünce ulan joker senin amınakoyim hayat standartlarımızı yükselttin dedim içimden
    Eğer yapamıyorsan, yapmalısın...

Senior Member MultiMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben sadece 1,5 senedir takip ediyorum cemiyeti, PUA'ları vs. Cemiyeti keşfetmemi sağlayan unsur, internetten Gökhan X'in 'Her Ay Farklı Kızlarla Görüş' adlı e-kitabını satın almamdı. Sonra baktım, kitapta hep 'cemiyet' diye bişeyden bahsediyor, joker falan diyor. Dedim neymiş bu; sonra cemiyetteki ücretsiz makaleleri okudum. Sadece gökhan x'in kitabı ve cemiyetteki ücretsiz makalelerle bile çok güzel sonuçlar elde ettim. Üstelik 1.5 yıl oldu ve daha 19 yaşımı tam doldurmadım. Daha geçen gün rapor yazdım buraya, bakabilirsin. Birkaç saatte kiss close yaptım, bunun gibi durumlar daha önce de oldu. Cemiyet sayesinde yatağa da girdim, güzel ve tatlı ilişki de yaşadım..

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "MultiMan" post=43814 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben sadece 1,5 senedir takip ediyorum cemiyeti, PUA'ları vs. Cemiyeti keşfetmemi sağlayan unsur, internetten Gökhan X'in 'Her Ay Farklı Kızlarla Görüş' adlı e-kitabını satın almamdı. Sonra baktım, kitapta hep 'cemiyet' diye bişeyden bahsediyor, joker falan diyor. Dedim neymiş bu; sonra cemiyetteki ücretsiz makaleleri okudum. Sadece gökhan x'in kitabı ve cemiyetteki ücretsiz makalelerle bile çok güzel sonuçlar elde ettim. Üstelik 1.5 yıl oldu ve daha 19 yaşımı tam doldurmadım. Daha geçen gün rapor yazdım buraya, bakabilirsin. Birkaç saatte kiss close yaptım, bunun gibi durumlar daha önce de oldu. Cemiyet sayesinde yatağa da girdim, güzel ve tatlı ilişki de yaşadım..

e-Kitabımın kadınlar konusunda sana faydalı olmasına sevindim
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet sayesinde yatağa da girdim, güzel ve tatlı ilişki de yaşadım..
    İŞte bu cümleye bayılıyorum. B)
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Senior Member XyZN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    FeZa...
    Tebrik
    Konular
    72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "JoKeR" post=43803 Nickli Üyeden Alıntı
    kaç senedir jokerim. senin de cemiyetinin de amına koyim diyen de gördüm. iyi ki cemiyeti yapmışsın sayende hayatım değişti artık sevgililerim oluyor diyen de.

biraz da kişi de bitiyor..

Üniversite sınavında derece yapan adamın gittiği bir dersane var ve o dershanede barajı geçemeyen de var.

kısaca hoca kadar öğrenci de önemli.
    Cemiyette bir sorun yok, bendede yok. tek sorun HEDEF'TE. şuan ben 3.üncü yılıma giriyorum. ilk yıl acı çekip oyunla ve cemiyetle tanıştım. 2.inci yıl ise sahada tecrübe edindim. ama öyle sevgili aşamasına ya da yatağa getirme aşamasına gelemedim. ama işin dinamiklerini gördüm. şuan 3.üncü yılıma girdim bu sene CEMİYET sayesinde neyin ne oldugunu . kadınların nelere tepki verdigini neleri sevdigini gördüm 2.inci yılımdan aldıgım tecrübelerle. ama canımı sıkan bir tane bile sevgili yapamadım 2.inci yılımda ama suç bendeydi çünkü bir kıza odaklandım ve peşinde gittim . diğer ilgi gösterenlere gitmedim. kısacası acılı geçti benim geçen senem. ama bu yıl artık ne yapmam gerektigini biliyorum. Hepinize ve Cemiyetin kurucusu Joker Abiye teşşekür ederim

Senior Member durant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben kendiim icin şunu söylüyorum cemiyet oncesi ve cemiyet sonrası
    ışte bütün mesele bu :cheer:

Sonra dedimki kendi kendime ben hic birşey bilmiyormusum yahu

Ah birde kitap okuyabilmmek icin vakit ayirabilsem aq

Senior Member darkrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.

.