Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member RockNRolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

**Bundan 1-2 gün önce daha siteye giremezken.Bok hocama mail attım sağ olsun ilgilendi.Bilgilerini bana yazdı ama kafam yinede karışık.Bu yüzden size hikayeyi baştan yazıyorum.

Arkadaşlar üni 1. sınıf öğrencisiyim.Malum okullar yeni başladı.Git gel derken 2 hafta geçti.Damla diye bir kız var bu kızın varlığından haberim elbette var ama yakınlaşmadım.Başlangıçta ilk hafta.(Apaçiler hemen yazıyor tabi)Eski sınıf arkadaşım kübra,damla,özge (damlanın kankisi) hep beraber takılıyorlar.Damla kübradan numaramı almış ve 'Bütün arkadaşların numarasını alırken senide ihmal etmedim' diye msj attı.Akabinde olaylar gelişti.Sms oyununda gizemli çocuktum.Baya bi ilgileniyordu.Ona benim sapıgım olarak lakap taktım.(smste onun bana asıldıgını ima ettim ve oda bu çerçeveye girdi.) 2.gün de yine o msj attı."Aile sapıgınız geldi"diye.Daha sonra okulda kankisi bana 'kız arkadaşımın' olup olmadıgını sordu.Ha bu arada sms te fazla kendimden bahsetmedim bağ kurmak için oyun oynadım ve dalga geçtim.

Daha sonra sms te bana çok gizemli takıldığımı ve artık daha gerçekçi olmamı istedi.Akabinde ertesi gün kübra,özge ve damla buluşup çay bahçesinde oturmaya gittik.Damla bi hamleyle kübrayı senle bişi konuşacaz diyip yanımızdan alıp gitti.Özge hemen olaya girişti tabi 'sen dün o soruyu neden sorduğumu anlamışsındır' dedi.Evet dedim biliyorum.Sen bu kızdan hoşlanıyor musun dedi.Bende hoş,güzel kız ama daha tanımıyorum dedim.Ve bilimum bunun gibi bişiler konuştuktan sonra kızlar geldi.Neyse kızlar yakışıcağımızı düşünüyor burçlardan dolayı damlada oo evet yükselenimin kova olduğunu öğrenince evet anlaşırız falan diyor.Bende Eminim senle hiç anlaşamıycaz diyorum.O anda aklıma o kelimeler geliyor.Falan fistan buralarıda geçiyorum.Ve kızlarla yürürken sürekli damlayla baş başa kalıyoruz ne hikmetse falan.

Neyse tam olarak izole edemediğim için fazla dokunamadık bir birimize ama bir ara kızları bilardoya davet edip damlayla bilardo oynamaya ÇALIŞTIK daha doğrusu.Oynamayı bilmiyordu öğretirken biraz dokunuşları unutmadım.

-Kızı sürekli etkinliğe çağıran bir çocuk var o çağırdığında gitmiyor! Ama ne hikmetse o gün benim halı saha maçım var ve o çocuğa kendini davet ettirip geliyor.(Kankisinden onaylattım.)Ve o günde odun gibi kızın yanına hiç gitmedim.Bazen buzdolabı gibi soğuk oluyorum.Kızlarda bundan şikayetçi açıkcası.

Neyse şimdi kızın benden hoşlandığını biliyorum.Kankisi istiyorsan bir an önce harekete geç diyor.Ama bende şöyle bişi oluyor. Bu kızların duyguları çok ama çok ani değişiyor.Benimde duygularım biraz değişkendir etkileniyorum.Kız şuanda ilgisini kaybediyor gibi buda bende kaybetme korkusu yaratıyor ne yalan söyliyim.Bayram tatiline çıkmadan önce biraz soğuktu.

Bayramda 1-2 msj attık sanki soğuk gibi algılıyorum.Neyse bu durumda geri çekilirsem.Kızla çekimi kaybedip bozulacağını hissediyorum.Bu kızı smste nasıl ısıtıp okulun ilk günlerinde olayı noktalarım?

*Bu arada boş durmuyorum bana ilgisi olan başka kızlarla da konuşuyor ve numaralarını alıyorum.Mesela önlerinde bana ilgisi olan bir kızın numarasınıda almayı ihmal etmiyorum.Ve hatta bu kız bana smste hoşlandığını benimle bi şeyler düşündüğünü açık açık ima etti.Bende onu ark bölgesinde tutmak istedim soyal kanıt için.Onu tanımadığımı ve bu yüzden bişi diyemiyeceğimi söyledim :S bu kızada boş yere ümit vermek istemiyorum.

**Bu arada sınıfta kızların bana bariz ilgisi var kendi aralarında benim hakkımda konuştuklarını biliyorum.(şu herkese yazan apaçilerden biri bahsetti)Bu durumu lehime kullanmayı düşünüyorum bu konu hakkında da fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.

Başarılı insanları,başarısız insanlardan ayıran en önemli faktör! Öğrendiklerini hemen uygulamaya dökmeleridir.

Cesaret,korkmamak değil.O korkuya rağmen onun üstüne gidebilmektir.

Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

kız bekliyor seni he dersen bu iş tamam bacim baska herife kendini davet ettirmesi kıskandırma için eli cabuk tut raporları bekliyorum

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

Senior Member Muscle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

kardesim,dostum,yoldasım durumunu çok iyi anlıyorum hatta olayı anlatmaya başladığın andan itibaren sonuna kadar yaşadıklarımı anımsadım,birebir.

şimdi ben senin yerinde olsam naparım.

artık kızı fazla itmem duygusal kancayı takar oturttururum.kısa bir tatil olsaydı sana derdim kikulun ilk günü kızı hiç takma yüzüne bile doğru düzgün bakma ikinci gün sıcak davran çok fazla sataşma,itme çekme olmasın,konuşmanın güzel bir tarafında buluşmaya davet et.sadece ikiniz olacaksınız.bu hafta sonu görüşelim de en basitinden
    ama tatil uzun.arayı soğutmamak için bir kere mesaj atardım ve eğlenceli,samimi kısa bir konuşma yapıp bitirirdim.daha sonra yine aynı taktik.

sen diyeceksin ki şimdi hem "daha fazla itme kızı" diyosun "okulun ilk günü hiç yüzüne bakma" diyosun.bu sadece bir gün sürecek bir olay ve taktiğin parçası.bunun dışında bence de yavaş yavaş ciddiyeti ele al ve en geç haftaya bitir işi.

istersen direk bu haftasonuna da buluşma ayarlayabilirsin.

buluşmada zaten direk kissclose yaparsın iş finish
    *

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

dostum araya bayram girdi kıza msj atıyoruz ama biraz soğuk gibi mehteran mı yapıyor ne mk deli oldum ama üstüne düşmüyorum ezik gibi bakalım eyv saolun kızı smste nasıl ısıtırım aslında şuna çözüm bulsak iyidir o izmitte ben iste 1 saatlik mesafedeyim yani yanına giderimde çok açık etmiş olmazmıyım

**aslında şöyle bir aptallıkta ettim kızlar biraz soğuk ve gizemli olduğumu söyleyince bende kıza biraz ilgimi göstermek için bayramda buralarda mısın demiştim(Eziklikten değil çok soğuk olursakta kızı kaçırırız diye düşünerek söyledim.Kızda "Neden?" diye sordu haliyle hiç sordum sadce diye geçiştirdim sıçmış olabilirim bilemiyorum o anlık bir düşünceydi sadece..)
    Başarılı insanları,başarısız insanlardan ayıran en önemli faktör! Öğrendiklerini hemen uygulamaya dökmeleridir.

Hiç Mesaj Yazmamış Adam yucehanzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

Hıç sordum sadece diyerek kararsız ve kendinden emin olamadığınında izlemini vermişsin biraz ama çok ta önemli bi durum değil sıçmış sayılmassın ili işaretlerini almışsın ve iş aslında birazda ciddileşmiş kız bundan sonra senden gelicek cevabı bekliyor okullar başlayınca bir kafeye davet et takılın biraz çıkarsanda kendini fazla kaptırma derim sonucta karı milleti
    Uçmasını biliyorsan,Düşmesinide bileceksin,Korkarak yaşıyorsan sadece Hayatı seyredeceksin...

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

[ul]
    [li]kız senden hoşlanıyor[/li]
    [li]sden de kızdan hoşlanıyorsun bu belli yoksa 2 say[fa yazmazdın/li]
    [/ul]

netice olarak sen artık bu kızı inceden yenge yap yoksa eşekliğine doyma derim
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kafam karışık!

Kızla şuanda smsleşiyoruz reyiz.Kız azıma sıçtı resmen ona hiç ilgi göstermediğimi sadece onun adım attığını düşünüyor.Hafta sonu için onu görmek istediğmi söyledim.Pazar günü akşam gelicekmiş okula.Naz yapıyor konuşacak daha bişi yok diyor.Anlaşılan biraz geçiktik neyse kurtarabilirsek pazartesi için müzakeredeyim hala :evil:

şimdi yakınlarda lunapark yok ama go card var.Ters noktada biraz ama ilk kafamda burası canlandı.Okula evden gidip geldiğim için benimde sıkıntım var.Zamanı kırmak açısından okulun yakınlarında bi şeyler yok amk!

sahilde oturabilirz yada cafe çok durağan.İlk öpücük için adrenalin duygusunu tetiklemem lazım kocaeliye geçip lunaparka mı götürsem yoksa biraz daha durağan devam edip herekede mi bitirsem işi :S

Sinemaya da gidebilirizde orda elini tutmak falan çok çocukça geldi bi an canlandırdımda

Evet cemiyet zamanı kırmak açısındanda nasıl bir yol izlemeliyim sizce? kafamda elbette bir plan var.Ama farklı fikirler her zaman için iyidir.