User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Eve kapanma sorunsalı
-
06/10/2013, 21:28 #1
Eve kapanma sorunsalı
Uzun zamandan beri cemiyetten ve öğretilerinden haberdarım iyi kötü bilgi sahibiyim pek çok ilgili konuda ama bu bilgilerimi kullanmakta isteksizdim. Son 1 yıl içinde yalnızca 1 ilişkim olmuştu.
Bundan 4 gün önce evde çok fazla vakit geçirdiğimi farkettim alkol, batak, dizi, film, erkek erkeğe taşak muhabbeti vs.
Belirli bir süre eve sadece uyumaya gideceğim konusunda karar kıldım. Artık günün 15-16 saati dışarıdaydım erkek çoğunluklu olmak üzere bir çok kişi ile tanıştım. 2 gün önce öğle, akşam ve gece olmak üzere 3 part halinde 3 kızla sahilde başbaşa oturdum öpüştüm, koklaştım, muhabbet ettim.
Aldığım karar yerindeydi...
2 gün önce beach party'de tanıştığım hatun 1 ile dans etmeye başladığım 3.dakikada dudak dudağa girdik alkolün bize verdiği yetkiye dayanarak Kızı taksiyle evine bıraktım ertesi gün hatunla akşam buluşmak üzere sözleştik yemek yedik el belde kol kola yürüdük sahilde otururken hatunla dudak dudağa girdik ama sorun hatun ileri gitmeme izin vermiyordu çok çekingendi.
Biraz soğuk davranıp ortamı gerdiğimde kızın 6 gün önce sevgilisinden ayrıldığını öğrendim. Biraz kılıç yarası falan girdim. Baktım kız yine soğuk duruyor sinirlendim. Kız benim kendisi ile sadece sevişmek için birlikte olduğumu düşündüğünü söyledi. Yol boyunca konuşmayarak kızı yurduna bıraktım. Yolun açık olsun diyerek veda ettim.
Hatun 2 okulda karşılama komitesinde çalıştığımda tanıştığım bir hatundu günler sonra beni facebooktan ekledi 10 üzerinden 7.5 luk hatun 2 ile biraz facebooktan konuştuktan sonra birer kahve içip faldı soğuk okumaydı etkilediğim daha sonra sahilde dhv'ye boğduğum hatun bana mest oldu halen daha devam ediyor iletişimiz.
Hatun 3 ile 1, 1buçuk ay date oyunu oynadım ve buluştuk yaklaşık 5-6 saat takıldık muazzam bir muhabbet ettik tüm gece boyunca kolkola, baş omuza takıldık. Gecenin sonunda birlikte bir şeyler yaşamamız gerektiğini düşündüğümü aktardım.
Hiç beklemediğim bir tepki aldım kız birbirimizi tanımamız gerektiğini söyledi başkada yanıt vermedi gece boyunca sürdürdüğümü tutumu bozmadan etkilenmiş gibi gözükmeden sürdürdüm.
Kısacası kardeşlerim atın kendinizi sokaklara...
Sorularıma gelirsek;
Hatun 1 ve 3 ile yaptığım hata veya hatalar sizce nedir?
Ein Mann für alles
-
07/10/2013, 00:33 #2
Eve kapanma sorunsalı
her zaman hata aramak doğru deüğil bana kalırsa
çünkü bazen herşey iyide gitse olacağı yoktur olmaz. bu arada hangi şehirdesin?
-
07/10/2013, 08:09 #3
Eve kapanma sorunsalı
"Olacağı yoktur olmaz"
Ben böyle düşünmüyorum bence planlandığı şekilde gitmeyen her işte bir sıkıntı vardır o sıkıntı tespit edilip onarılmalı...
Yorum için teşekkürü borç bilirimEin Mann für alles
-
07/10/2013, 20:23 #4
Eve kapanma sorunsalı
1.hatunda radara girmişsin.
Daha etkileşim aşamasındayken sen yiyişmissin tamam yiyiş bir şey demiyoruz bebeğim ama hatunla yiyiştikten sonra hiç yiyişmemiş gibi davrancaktın.
Normal sohbet muhabbet ile devam edecektin ;güvenlik aşamasına geçememişsin.
hamınaaaa birde hatuna sinirlenmiş bak ya şu hareketlere :dry:
etkileşim +flört -> güven ->+ilişki+ seks -> güven
yukardaki aşamalar arasında yumuşak bir geçiş sağlayacaksın.
Hatun 3 ile 1, 1buçuk ay date oyunu oynadım ve buluştuk yaklaşık 5-6 saat takıldık muazzam bir muhabbet ettik tüm gece boyunca kolkola, baş omuza takıldık. Gecenin sonunda birlikte bir şeyler yaşamamız gerektiğini düşündüğümü aktardım.
:sick: bir şeyler yaşaman gerektiğini nasıl aktardın kardaşım.Sikişek mi dedin Ya hu kıza seks yapak yeter gayri denir mi.
hatun 3'tede hatun 1 de yaptığın gibi süreçleri ayarlama problemi yaşamışssın.hatun 3 de arkadaşlık alalnına düşmüssün çok geç kalmışssın.
Genel olarak hatan ilişki örgüsünde kalibrasyon hatası yapman bana göre bunun sebebide evde yapılan taşak muhabbetleri v.s.
Oyununda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.3-4 hatun daha bu iş çözülür B)
d
d
d
d
Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi
-
08/10/2013, 06:06 #5
Eve kapanma sorunsalı
Evett, çok teşekkür ederim Cırcır usta daha güzel raporlarda daha güzel sorularda görüşmek üzere
Ein Mann für alles
-
09/10/2013, 02:38 #6
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Eve kapanma sorunsalı
:S
Find yourself
-
09/10/2013, 07:50 #7
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Eve kapanma sorunsalı
2 numaraya 7,5 demişin
1 ve 3 den bahsetmemişsin. yani 1 ve 3 ü çok beğenmiyorsun.
çok beğenmediğin için verirse verir mantığındasın
kızlar da bunu hissediyor.
kısaca hata kızlara yeteri kadar özenli oynamaman ve bunun gayet farkındasın"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
30/10/2013, 12:38 #8
Eve kapanma sorunsalı
Öncelikle niye bu konuyu hortlattı diye bir düşünce geçebilir kafanızdan hemen açıklık getireyim, hatun 3 konusunda ağır sorunlar yaşıyorum yeni konu açmak yerine buradan devam etmek daha mantıklı geldi.
Hatun 3 ile okul başlamadan yaklaşık 1 - 1buçuk ay önce mesajlaşmaya başladık n.c. falan hepsi oldu okulda yoğun olduğumdan dolayı iki üç kere aynı ortamda bulunduk. Bir gün akşam buluşmak için sözleştik.
Hatun ile buluştum, önce bir cafe'ye gittik ardından sahile geçtik yolda yürürken ayağında topuklu ayakkabı olduğu için koluma girmesini önerdim sürekli kol kola idik. Sahilde bir banka oturduğumuzda hatunla sürekli kinolaştım.
Muhabbet doruk noktasında buluşma süresince dhv, rutin, kino, etkileme vs. tam kalkmamıza 15 dakika kala;
"Biliyorum birbirimizi yeterince tanımıyoruz ama seninle bir şeyler yaşamamız gerektiğini düşünüyorum" gibisinden bir şeyler dedim hatun bir an afalladı şaka gibi falan dedi, bence de birbirimizi tanımamız gerekiyor dedi.
Sonrasında hiç bu olay yaşanmamış gibi muhabbeti yüksek enerjide tutarak evine bıraktım. Ertesi gün iyi yolculuklar mesajı attı, vardın mı diye mesaj attı, aradan doğum günümü kutladı samimi bir şekilde ve ben üniversiteye döndüğümde hiçbir şey yaşanmamış gibi davrandı kız ve bende durumu üstelemedim hiç...Ein Mann für alles
-
30/10/2013, 12:41 #9
Eve kapanma sorunsalı
1) İtiraf edeyim kızın beni böyle ikilemde bırakması egomu çok rahatsız ediyor.
2) Aceleci davranarak hata yaptım.
3) Kızda eski sevgiliyi unutamama gibi durumlar var.
4) Yeni olan olay, kızın olduğu sinema salonuna bir başka onun ayarında kızla girdim ve hatunun gözünün önünde yiyiştim.
Durumumu anlamışsınızdır herhalde bu çaresiz kardeşinize biraz fikir verin lütfenEin Mann für alles
-
31/10/2013, 05:28 #10
Eve kapanma sorunsalı
Arkadaş sizde nasıl tip var. Nasıl bir çene var. Ben daha 21 yaşına gelmişimbir kızın elini tutumadım ortalıkta sap gibi geziyorum. Değil sokaktan bir kızla konuşmayı ben sınıftaki kızlarla konuşamıyorum