User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Oyunun Kurgusu
-
05/06/2010, 19:56 #1
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Oyunun Kurgusu
Arkadaşlar, madem yeni başladık en baştan başlayalım.
Oyunun kurgusunu bir zincir halinde yazabilirmisiniz? Örneğin şu formatta;
Açılış - Neg - .......vs.vs.vs. kapatma ile son bulacak bir süreci öğrenmek istiyorum. Önce sıralamayı yani her adımın ismini, sonra içini doldurmakla başlamak istiyorum...
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Gününü yaşa, yarına olabildiğince az güven. (Horatius)
-
05/06/2010, 20:03 #2
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Oyunun Kurgusu
Stifler önce tekrar hoş geldin.Ve sonra kemik yapı olan yaklaşma açma close ve ertesi gün yapısı var benim bildiğim.Ama bundan önce giyim kuşanım saç makyaj vb. seni shutlardan ayıracak artı puanlar var önce bunları halletmelisin hallettiysen ne öğrenmek istiyorsan bizimle paylaşabilirsin.Pişmeye geldik yemeği yüksek ateşte yakmayalım
-
05/06/2010, 20:18 #3
- Tebrik
- Konular
- 37
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
forummu okumuyorsun galiba senin saydıklarının hepsi madde madde var.. a1 a2 a3 diye s1 s2 s3 diyee bidaha gözden geçir..
-
05/06/2010, 20:54 #4
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Mr.Alper, Yaklaşımın için saol. İşte ben kemik yapının adım adım gidişatını öğrenmek istiyorum.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Gününü yaşa, yarına olabildiğince az güven. (Horatius)
-
05/06/2010, 22:38 #5
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
aslında tanımları,terimleri şöyle kısadan bir geçsek iyi olur..
Make Your Strategy Get Your Satisfaction
-
06/06/2010, 00:10 #6
ilk makaleleri okuyun derim
-
06/06/2010, 00:19 #7
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
TUTUM VE İNANÇLARIN
Ben ödülüm. Ben Alfa Erkekğim ve ona yakışır şekilde davranırım. Kendi kurallarım vardır.
RAHATIM dır. İstediğimi alırım. GÜçlüyümdür. Baskınımdır. VE BENİM KIZLARA İHTİYACIM YOK,ONLARIN BANA İHTİYACI VAR...
Seks erkekten çok kızların ihtiyacı. Yatakta onlar yatıyor ben efor sarf ediyorum -Bazı pozisyonlar hariç- onların kukusu varsa benimde çüküm var... Omuzlar geri, baş dik,
vücut dik ve rahat... Diyaframdan nefes alıp veriyorum ve rahatım. \"Nasıl olacak\" değil
NEDEN OLMASIN... \"NASIL YAPACAĞIM?\" değil \"ELBETTE YAPACAĞIM\". Sosyal ve Sevilen biriyim. vb vb
AÇILIŞ VE YAKLAŞMA
AÇINI AYARLA, 3 sn içinde hedefe yaklaş ve önce dikkat toplayıcı cümleni kur..\" Merhaba, hey\"
vs. gibi bu önemli bir nokta dikkati çekmezsen dediklerini anlayamaz zaten... sonra açlışı cümleni kullan.
\"Bir konuda tartışıyorduk ve sen bu konuda uzman gibi görünüyorsun, yardımcı olursan sevinirim...\"
\"Bir konuda tartışıyorduk ve bir bayan görüşüne ihtiyacımız var...
hedefin seni dinlediğine emin ol ve hemen açılışına geç.
\"Sence Kızlar mı daha çok yalan söyler erkekler mi?\"
Sıra sebebi söylemeye geldi...
AÇILIŞ SEBEBİN
Burda neden bu soruyu sorduğunu anlatıyorsun ve sosyal biri olduğunu gösteriyorsun. nasıl?
kısa bir kaç dk lık bir hikaye ile...
\"Bizde oturmuş, arkdaşlarımızla sohbet ediyorduk. Birden konu yalanlara geldi ve Ayşe dedi ki biz kızlar öyle bir yalan söyleriz ki aklınız kaldırmaz. Sonra tartışma büyüdü açıkçası ayşe yi de iki üç defa bizi keklerken yakalamıştık... Şimdi senin bile bir yalancı olabileceğin düşünüyorum... vb...\"
ZAMAN KISITLAYICIN
\"Bu arada fazla zamanım yok. Arkadaşlarımın yanına dönmeliyim.\"
\"5-10 sn var gitmem gerek...\"
GiDİŞ NOKTAN
Burda gidişatınızı belirleme noktası. Yani bir grup kız ise klasik sorunuz şu olsun...
\"Bu arada, siz birbirinizi nereden tanıyorsunuz?\"
Yada Kendinizi ufaktan tanıtın, isim değiş tokuşu yapın...
\"Bu arada GİGGLEDARK, sen?\" Birazda small Talk takılacağınız noktalardan biri burası...
NİTELENDİRİCİLER (NEG, TARAMA, C&F, PUSH-PULL VB)
Bu aşama NEG aşamasıdır. NEG le ilgili bir şeyler demiyeceğim nasıl kullanıldığını zaten biliyorsunuzdur yada okuyun bir kaç makale görün...Genellikle giydiği elbiselere atmayı tercih ederim ben...
\"AAaa... Ayakkabın çok hoş muş? Ama biraz \"pis\"... Epey üstüne basmışlar yada hep pisti ha?\"
\"Hmmm... Göründüğünden daha zekisin sen...\"
\"Çok şirinsin\" (Bu etkili bir cümledir kızlar uyuz olur)
\"Bu gece görüdüğüm en güzel gülüş yok yokkk 4. en güzel gülüş... sana 4 numara diyeceğim...\"
YÜKSEK DEĞER GÖSTERGESİ
Bu yüzeysel hikayelerinizi, anılarınızı anlatacağınız ufak İVD oyunları oynayacağınız yerlerdir.
-Yüzük rutini
-U ve C gülümsemesi
-Yalancı gözler
-Her türlü Rutinler
KENDİNİ TANITMA
Eğer hatun \"hook point\" e geldiyse zaten artık soru sormaya başlayacaktır... Ne iş yapıyorsun, nerelisin gibi... Sıradan olmadığını ona yaptığın işte gelecekte düşündüklerinle, nasıl bu mesleği seçtiğinle kısa bir hikaye yazarak anlatırsan, bu aşamada
senin VİZYON sahibi biri olduğunu, Tutkularının olduğunu anlar.
HİKAYE ANLATMA (ORTAK NOKTA BULMA)
Gelelim derin hikayeler anlatmaya... Küp Rutini işte tam buralık. Yada Çilek rutini...
İçinde Duygu ağırlıklı, Hayatın zevklerini betimleyen güzel hikayelerinizi anlatın... Amaç ortak noktaları ortaya çıkarma...
Örnek bir konuşma....
-Bilim kurgu sinemasına bayılırım... hayali olan her şey bana daha çekici geliyor.. Küçüklüğümden beri zaten Asimov okudum... Hatta biliyor musun küçükken bir liste yapmıştım hayallerim diye, senin de vardır böyle bir listen yoksa bile hayallerin? nelerdi mesela?
-bıdı bıdı bıdı
-İnanamıyorum... herkes bunun hayalini mi kurmuş... Bir ben seviyorum sanmıştım oysa
BİR SONRAKİ BULUŞMA İÇİN BAĞ KURMA
Genellikle ortak noktadan haraketle bir zaman köprüsü atmanız yararınıza olur... Zaten belli bir çekim oluşturmuşsanız HEDEF sizle bir şeyler yapmak ister. Ortak noktadan haraketle;
-Aaa bak yeni bir bilim-kurgu sergisi var Kadir Has müzesinde... Sende benimle gelmelisin. Senin gibi bilim-kurgu seven birinin kaçırmayacağı tarzda...
gibi bir şeyle bir sonraki buluşmayı garantiliyorsunuz... Tabii her zaman evet der diye bir şey yok... Hayır derse
\"Önemli değil... Sonra haberleşiriz senle o zaman...\"
Yada bir kayıtsızlık göstergesi ile cezalandırın... ama negle değil. yani Onu sizi kaybetmekle tehdit edin
NUMARA ALMA
Herşey güzelce geldiyse Numara değiş tokuşunda emin olun çok sorun çıkmaz... Yok bir kaç hatanız varsa oyununuzu gözden geçirin... Numara alma ile ilgilide epey yorumlar var formda bir göz atın...
SON SÖZ;
Neticede içinde insanın olduğu bir sürecin mekanik olması beklenemez beyler... Bazen 1 dk da öpüşürsünüz, bazen günlerinizi alır... Temel gidişat buna benzer... Aaaa evet, A1 A2 A3 diye ayırmadım... Onlar bu yapının aynısı zaten sadece isimleri farklı...
İyi oyunlar...
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
MehmetKa HELAL BRO dedi
-
06/06/2010, 00:28 #8
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 21
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
giggle herzamanki gibi harikasınn böyle bi listeye çok ihtiyacım varmış bunuda diğer kaynaklarımın yanına kopyalıycam
hatta çıktısını alıp yanımda taşıyıp sık sık okuycam galiba ayrıca finallerinden sonra talibinim görüşelim bi daha
İlerlemeden önce başlamak gerekir...
-
06/06/2010, 00:30 #9
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Giggle süper özetlemişsin
(+1)
Biraz da finallere bak artık ama :PÖzgürlük;New York'da bir anıt adıdır.
-
06/06/2010, 02:59 #10
- Tebrik
- Konular
- 42
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
giggle ınkide kısa geldiyse;
Erkeğin Kutsal Kitabı
direkt TEK TEK bölümleri anlatıyor, al oku, taş gibidirTalking makes people friends, kino makes them lovers.