Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 21 Aralık

Senior Member gonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

21 Aralık

Şu 21 Aralıktır bişeylerdir mayalardır felan arkadaşla konuşuoduk

aklıma takıldı bizim gencolara sorayım dedim.Malum bilgili alfalarız

Herkes düşüncesini söyleyebilir mi ? Nedir bu olay hmy:

İnsan kendi kişiliğinde konuşurken çok az kendisidir, ona bir maske ver ve sana doğruyu söylesin...

Üye Priapos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:21 Aralık

Bugün dershanede felsefe dersinde yaptık bu muhabbeti.

Ben farkımı koydum ortaya o ayrı mesele ancak hepimizin bildiği üzere ASPARAGAS.

Orta Çağ\'da uyguladıkları stratejiyi uyguluyorlar. Şu an Şirince\'de bütün otellerin rezervasyonları full 21 Aralık için. Aptal insan dolu etraf. Hadi bizim ülkede ergen kezbanlar aayyy kıyamet der. Gerisi yemez böyle ali-cengiz oyunlarını.

Bu sene Şirince\'deyken bir kilisenin oradayım. Bir rahip var herifin yüzüne bakılmayacak halde, çirkinlik akıyor. Herkes geliyor mum yakıyor falan. 4 tane de türbanlı kız var mum koyarken gördüm. Rahip bana tip tip bakıyor benim vaziyetten midir tipimden midir bilmem.
    Gittim dedim kızlara ne yaptığınızın farkında mısınız?
    Cevap şu oldu herkes yapıyor.
    Mesele cehalet buradaki. Burada amacım dini değerlere saldırı değildir aramızda hristiyan musevi\'de olabilir agnostik arkadaşlarda olabilir. Her görüşten insan olabilir.

Bu arkadaşlar Tevrat\'ı okur İncil\'i okur sıra Kur\'ana gelir okumamıştır. Gider sorarsın hangi dine mensupsun \"Elhamdülillah Müslümanız.\" derler. Modernlik çabasından öte değildir oysa.

Velhasıl. Bazı kişiler Orta Çağ\'daki oyunlarını oynuyorlar. Bu insanlara New Age, Tasavvuf akımları adı altında yavaş yavaş materyalistleştirmeye çalışıyorlar insanları. Adım adım gerçekleşiyor. \"O size şah damarınızdan daha yakındır.\" Derken bunu bile saptırıp insanlara her şeyin özünde O vardır düşüncesini aşılarlar. Bundan 1-2 nesil sonrası ise inançsız bir nesil olacak planları bu.

Bir benzetmeyle konuyu kapatıyorum.
    Biz şuan bir su kabının içindeki su birikintisiyiz ve bize verdikleri bu düşünceler zeytinyağıdır. Suya zeytin yağı damlatırsan zeytin yağı su üstüne çıkar. Bu adamlar zeytin yağını damlatırken anlaşılmaması için arada bir ortalığı karıştırıyorlar kehanetlerle. Tıpkı 2001 kıyametindeki gibi. Yine aynısını yapacaklar.

Dünya iki kutup İslam / Anti İslam.

Saygılar...
    "Kadınları sevişmeye ikna etmek onlarla sevişmekten daha keyifli."
    Düşünsene ilk başta sıradan bir yabancıyken sonradan ona dokunma iznine erişiyorsun.
    Yani başta bunu düşünmene bile tepkili davranıyorken
    Sonradan yapmandan keyif alır hale geliyor.
    Bu bir gelişimdir. Başarı!