Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 37 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
     - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)

Bu yolda insan ne kadar tecrübeli olduğunu düşünse de öyle olduğunu zannetse de günün birinde değişik ruh haline sahip bir hatun ona ayar verebiliyor. Belki de bu da onun tecrübesi...
    Lafı fazla uzatmayayım,
    Çalıştığım işyerinde gayet güzel, tecrübeli olduğunu her halinden anlaşılan, normal hatun standardının üstünde olduğunu belli eden yani ne bileyim, alfa erkeğinin bayan cinsinden olan bir hatunla ilgilenmekteyim.
    Tanışıklığımız iki üç haftadan bu yana devam etmekte.
    Bu zaman zarfında ilk önce msn akabinde telefon ve en son buluşma ile sonlanan bir süreç yaşadım.
    Yapmış olduğum plan neticesinde hatundan hoşlandığımı düşündürüyor ancak söylemiyordum. Sanki kendisi değilmiş de başkası varmış gibi.
    Hatunları arafta bırakmak gerekiyor.
    Hatun tabi ki bunu biliyor farkediyor ve üzerime doğru gelmeye başladı. Hatta geçen hafta sonu bana hoşlandığım kişinin kendisi olup olmadığı yönünde mesaj attı ancak cevap vermedim ve pazartesi yine sordu, bende seni beğeniyorum dedim, güzel olan herşey gibi dedim (hatun lafın tersinden anlamaya gayet elverişli bir cins). İşte bundan sonra hatundan soğumalar başladı gibi. (Daha doğrusu ben geriye yönelik düşünmeye başladığımda bu cümleden kaynaklandığını anladım sonra). Yine hatun o gün akşam beni kahve içmeye davet etti gittik bir yere hatunla konuştuk ancak ben iyice kastım. Sanki normal melih değil gibiydim. Neden heyacan yaptım bilmiyorum belki de hatunu gerçekten istememden olabilir bu. Sonuç olarak hatunun bu görüşmeden sonra benle ilgisizleşmeye iyice başladı. Bunu nasıl anladım? attığım mesajlara cevap vermemeye falan başladı. Bu arada hatunun çalıştığı birimdeki diğer insanlarla arasında sorunlar olduğunu da söylemeliyim. Buluşmadan iki gün sonra bulunduğum ilden başka bir ile akşam otobüsü ile ailemi görmeye gittim, otobüste iken pat hatun aradı. Ağlıyordu, zor durumda olduğunu bir iki kişiyi telefonla aradığını ancak ulaşamadığını bu nedenle beni aradığını söyledi. İşyerinde büyük bir bunalıma girmiş ve evinde üstünü bile çıkarmadan yattığını, yemek yemediğini hava değişikliği istediğini söyledi ve sinemaya gidelim mi dedi? bende otobüste olduğumu falan anlattım (şansımı sikeyim) o da niye ailemin yanına gittiğimi, evli olup olmadığımı, yanımda koltukta birisi olup olmadığını falan sordu. Ben ailemin olduğu ilde eve kadar bu hatunu teselli ettim. Hatun hatta saçının rengini beğenip begenmediğimi bile sordu bu telefon konuşmasında. Akabinde eve geldiğimde telefonu kapattım tabi, daha sonra tekrar arayacağımı söyledim, evde yemek yedik falan ben hemen hatunu aradım. O da eve yemek sipariş ettiğini yemek yediğini kendine geldiğini ağladığını ve çeşitli kararlar aldığını söyledi. Ha hatun kahve içtikten sonra bu sefer bana seni arkadaş görüyorum bu şekilde kabul et nakaratını söylemeye başlamıştı. İşte iki saattir karşımda ağlayan, çıkış arayan hatun gitmiş yerine dünyayı farketmiş kendine gelmiş biri çıktı ve yine seni arkadaş görüyorum şarkısını söylemeye başladı. Bu arada telefonda biraz tartıştık ve ben telefonu kapattım bir daha da açmadım. Ertesi gün de buna biraz fırça attım. Sonra dün akşam hatunla güzel güzel mesajlaşırken (ki kendisini neşelendirmek eğlendirmek adına yapıyorum bunu) şak diye \"aşk hayatım karışık sen bunu bilmiyorsun tabi seninle bu konuları konuşmadık, özel hayatla ilgili problemlerim var sen bana arkadaş gibi davranmazsan ben daha çok üzülürüm seni yanıltmayı istemem, tabi erkek arkadaşımın olduğunu bilmemen normal sohbet oldukça arkadaşlık oluyor paylaşımlar oluyor ben seninle tanıştım iyi bir arkadaşım olacak dedim, dertleştiğim üzüntülerimi paylaştığım akıllar alabilicek biri ama neyse senin benden hoşlanman işleri karışık hale getirdi (hatuna hoşlandığımı söyledim, söylemek zorunda kaldım artık bilsin istedim arkadaşlar demek ki yanılmışım) bunu göz ardı edemeyiz seni arkadaş olarak görüyorum ve kaybetmek istemiyorum, ben sana aynı duyguyu taşımıyorum seni arkadaş olarak kabul ettim ve sen bu duygularda iken arkadaş olmamız zor arkadaş olarak görüşmek istersen tabi ki mutlu olurum, ama sohbet böyle uzarsa gerekirse görüşmeyelim ne diyorsun \" gibi yukarıda özet geçtiğim ve sizin yorum yapma olasılığınız için yazmaktan çekinmediğim mesajlar gönderdi. Bu arada son olarak kendisine \"ciddi düşünüyorum\" demiştim. (Aklımı skm) Bunu üzerine hatun telefon açtı ve sanırım yazarak anlatamıyorum gibisinden konuştu. Biraz geçmişe yönelik konuşma geçti söz yine \"arkadaşız sen beni tanımıyorsun benim bir ilişkim var il dışında, kopukluk yaşıyoruz,çok ciddi problemlerimiz var seni arkadaş olarak görüyorum vs\" sözlerine geldi. Bu arada bende sinirlendim biraz çünkü iyi bir gün geçirmemiştim ki bu konuşmalar gecenin 00:30 gibi dolaylarında geçti. Bunun üzerine hatun iyi bir hafta sonu geçirmediğni, dört gözle hafta sonunu beklediğini (üniversiteden bir erkek bir kız arkadaşı yanına gelecekmiş, nişanlılarmış diye söyledi. Bu arada benim hatun yalnız yaşıyor) hafta sonu görüşmeyelim aramayalım mesajlaşmayalım sonra pazartesi tekrar bu konuyu yüzyüze konuşalım ama benim son sözüm belli senin son sözün belli gibisinden laflar etti ve telefonu kapattık.
    Şimdi....
    Hatun hakkında başka bilgilere gelince;
    -Hatunun bir dakkası bir dakkasına kesinlikle uymuyor, kendisiyle konuşurken bile kendimi çok dikkatli olmak zorunda hissediyorum çünkü ters dönüveriyor (bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın insan bir şeyler falan alır dedim ancak bu çok çocuksu bir söyleyiş tarzıydı ve fazla aldırış edilmeyeceğini düşündüm ancak güzel güzel giden bir muhabbet bile bu tartışma bile hatunun bu söze takılması neticesinde sona erdi. Tabi gönlünü alana kadar neler çektim
    -Kesinlikle kendisine bakan oturup kalkmasını bilen giyim kuşam yerinde, etkiliyici bir konuşmaya sahip biri.
    -Kesinlikle bulunduğumuz ortama göre standart üstü.
    -Çalıştığımız kurumda ben amir sıfatındayım, hatun biraz da bundan etkilenmiş olabilir?
    -Üç haftadır tanışıyoruz, erkek arkadaşı olduğunu ilk defa dün akşam söyledi....(Belki test yapıyor olabilir ancak doğru olma ihtimali de var ve bu şekilde düşünürsem belki o şahısla arası iyi değildi o dönem ve şimdi arayı düzeltmiş olabilir??)
    -Kırılma noktası kendisinden hoşlanmadığım değil beğendiğim şekilde söylemem akabinde akşam buluştuğumuzda biraz kasmam, bunun neticesinde hatunun zannettiği şekilde biri olmamam olabilir diye düşünmeye başladım.
    -Bütün bunlar kendimi bıraktığım kilo aldığım, kendime bakmadığım ve çeşitli rahatsızlıklar geçirdiğim bir döneme rast geldi.

Not: Hatunun hafta sonu dinlenelim düşünelim pazartesi konuşalım fikri ne ola onu da anlamadım çünkü kafam durdu.

Not: 2) Hatunu arayıp sormasam bu sefer o beni arayacaktır buna eminim deli dolu biri.

Not :3 ) Genel olarak bu dönemlerde (arkadaşız tribinin olduğu dönemlerde) bir kaç hafta arayıp sormama tavsiye ediliyor. Şimdi ben pazartesi aramasam ve bir kaç hafta konuşmasam bu hatun beni muhakkak arayacaktır ki bu arayıp sormama hususu da boşa olacaktır.

Not: 4) Buraya değişik bir kişilik başlığı altında hatunu nasıl etkilediğim ve mutlu sona eriştiğimi yazmayı düşünüyordum ve bunun için gelmiştim ancak işler 180 derece tersine döndü.

Sonuç: Bundan sonra ne yapmalı bilmiyorum? Belli ki eski formumdan bayağı uzaklaşmışım, bunda iş hayatına aşırı konsantre oluşumda var....

Senior Member kamçılı hayvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    eskişehir
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Değişik bir kategori ve yine yeniden seni arkadaş görüyorum klişesi

Cemiyete tekrardan hoşgeldin.

bu kadar uzun yazman kadından etkilendiğini gösteriyor zaten

kadın ondan hoşlandığını bilmemeliydi dicem sende biliyorsundur bunu.

ayrıca çok fazla arkadaşlık hakkında konuşma geçmiş bu da olmasa güzel olurdu. hatun konuyu oraya getirdiğinde çevir hemen lafı içtiğiniz kahvelerden bahset ona.

kafan karışmış.

ki bu tam tersini istediğimiz bir durum.

sen kadını bu hale sokmalıydın.

kadının psikolojik durumu kötü olabilir. ve buna yardımcı olmak oyuna zarar vermez bence. ama nasıl yapıldığı önemli.

bir psikolog düşün. belirli aralıklarla sürekli derdini anlatırsın ve konuşursun uzun uzun.

bir de adam düşünelim. kadın canım sıkkın diyince. gidip onu alsın. bol bol kino yapsın. - bu çook önemli- sinema ardından lunapark ordan da manzaralı sakin bir yere götürüp beraber şarap içsinler, bi süre sonra kadını öpsün.

ikiside kadını rahatlatır. içinde bulunduğu kötü durumu unutturur. ama kadın tabiykide ikincisine verir.

bulunduğun yerden dolayı ikincisi için olanak yokmuş sanırım elinde bu şanssızlık olmuş.

bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın
    bunu söyledin kadın da bozuldu. çek kolundan alındın bakıyım sen de gülümseyerek saçını okşa.
    peki
    bundan sonrası için.

tabiykide bende seni sadece arkadaş olarak görüyorum de. biraz da o afallasın ne oldu birden desin. bu hoşuna gitmicek, onu düşündürcektir.

sonrasında kadına daha bol kinolarla yaklaşıp hoşlandığını belli etmeden -hafif alkollü olurasnız tadından yenmez- kadını öpersen elde etme ihtimalin yükselir.

o sana asılıyormuş ama sen ona yüz vermiyoşun gibi düşün ve öyle davran.

rolleri değiştir.

kafasını karıştır,

kadını kazan.

Veee eğlenmeyi unutma sevgiler
    Risk almazsan, zevk almazsın.

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Teşekkür ederim dostum, fikirlerin benim için çok önemli...

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

kamçılı hayvan yazan:
    kadın ondan hoşlandığını bilmemeliydi dicem sende biliyorsundur bunu.

Dostum, hatuna hoşlandığımı belli etmemek için elimden geleni yaptım ancak bir yere kadar oldu. Çünkü hatun başka birinden hoşlandığımı düşünmeye başlamıştı. \"O kadın ben değilmişim\" düşüncesi içerisine girmeye ve bunu göstermeye başlamıştı.

ayrıca çok fazla arkadaşlık hakkında konuşma geçmiş bu da olmasa güzel olurdu. hatun konuyu oraya getirdiğinde çevir hemen lafı içtiğiniz kahvelerden bahset ona.

Arkadaşlıktan bahseden hatun, ben değil, ayrıca bunu söylediğinde kızma alemetleri de gösterdim elimde olmayarak çünkü aşırı derece de arkadaşlıktan bahsetmişti, ufacık bir samimiyet (sevgililerin yapacağı türden) olduğunda ya da bunu hissettiğinde ya da ben öyle davranmaya başladığımda hemen arkadaşız seni böyle görüyorum vs. Ulan ne taktikmiş bu.

bir de adam düşünelim. kadın canım sıkkın diyince. gidip onu alsın. bol bol kino yapsın. - bu çook önemli- sinema ardından lunapark ordan da manzaralı sakin bir yere götürüp beraber şarap içsinler, bi süre sonra kadını öpsün. ikiside kadını rahatlatır. içinde bulunduğu kötü durumu unutturur. ama kadın tabiykide ikincisine verir. bulunduğun yerden dolayı ikincisi için olanak yokmuş sanırım elinde bu şanssızlık olmuş.

Dediğim gibi şansımı sikeyim. Aslında hatundan bir olumlu hareket görmüş olsaydım tekrar otobüse atlayıp geri dönecek ve hatuna en azından neler yapabileceğimi gösterecektim ancak olmadı.

[quote]
    bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın
    bunu söyledin kadın da bozuldu. çek kolundan alındın bakıyım sen de gülümseyerek saçını okşa.[/quote]

Dostum bu konuşma telefonda geçmişti, üstelik henüz sevgili modunda değiliz.

peki bundan sonrası için. tabiykide bende seni sadece arkadaş olarak görüyorum de. biraz da o afallasın ne oldu birden desin. bu hoşuna gitmicek, onu düşündürcektir.sonrasında kadına daha bol kinolarla yaklaşıp hoşlandığını belli etmeden -hafif alkollü olurasnız tadından yenmez- kadını öpersen elde etme ihtimalin yükselir.o sana asılıyormuş ama sen ona yüz vermiyoşun gibi düşün ve öyle davran.rolleri değiştir.kafasını karıştır,

kadını kazan.

Veee eğlenmeyi unutma sevgiler

Ona arkadaşız demem onu rahatlacaktır ancak yine de gözü tetikte olacaktır ona yaklaşacağım ve yardımda bulunacağım her hareketimi arkadaş olarak değil de kendisine aşık olduğum düşüncesine bağlayacaktır, bu durumda kendisine böyle olmadığına nasıl ikna ederim bende bilmiyorum.

Son olarak ilgilendiğin için teşekkür ederim. Devamını bekliyorum.

Not: Evet biliyorum cemiyet sıçmamamız içindir sıçtığımız boku temizlemek için değildir ancak şu da var ki dost karagün içindir. Sizler de benim dostlarımsınız.
    ..

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Hatunun \"Bu konuyu burada bırakalım, cumartesi pazar dinlenelim ne mesaj atalım ne arayalım, düşünelim, dinlenelim, pazartesi yüzyüze tekrar konuşalım ancak benim son sözüm belli senin son sözün belli demesinin nedenini hala düşünüyorum...

Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)

melih_ yazan:
    Hatunun \"Bu konuyu burada bırakalım, cumartesi pazar dinlenelim ne mesaj atalım ne arayalım, düşünelim, dinlenelim, pazartesi yüzyüze tekrar konuşalım ancak benim son sözüm belli senin son sözün belli demesinin nedenini hala düşünüyorum...
    sebebi basit gardasim.haftasonu sevgilisi gelecek ve o sirada senin aramani veya mesaj atmani istemiyor buyuk ihtimal sex yapilacak falan geri barisilacak ve pazartesi sana soyleyecekleri uc asagi bes yukari belli bu bir

ikinci olarak senin cekiciliginde veya oyununda bir problem yok.karinin kafa feci karisik sevgilisiyle sorunlar yasiyor buyuk ihtimal ayrildilar geri baristilar kisacasi uzatmalar oynaniyor ve biz bunu bilemedigimiz icin net bir cozumleme yapamayiz.

ama sevgilisi oldugundan emin olabilirsin ve burnuma pek iyi kokular gelmiyir.

sana tavsiyem su sira sikleme fazla.gorunce selam ver gec mesaj arama falan dusme.

ama bu kariyi su anda sallantida bir iliskisi oldugunu bilmene ragmen istiyorsan karsiliksiz ilgi goster tamamen arkadas gibi sadece onu merak ettigin gibi davran.hic sevgili muhabbetine girme hatun senindir

ogle arasinda yanina gir merak ettim bi bakayim dedim de.kahve icmeye cagir cikista sacma salak bos bos muhabbet et yani tamamen arkadas gibi.

eger bu kadar kafasi karisiksa iliskisi sallantida.sen listeye yazil bekle gelince bitirirsin isi direk sana gelir merak etme.(cok cabuk senin olsun istiyorsan hizli bi sekilde yine kafaso bozukken bir gece disari cik ve yataga at.sex yaptinizmi hatun senindir )

cunku senle birsey olabilecegini dusunuyor ama mevcut iliskisi var.uniden arkadasi falan gelecek yalan olabilir ) haftasonu sevgulusu geliyor olabilir.

durduk yere sana arkadas engel koymasi kafasinin karisik oldugunu gosteriyor.

kadinlarin en gucsuz oldugu zamandir ayrilma teranesi v.s.

en onemli avantajin hatunla daha cok vakit gecirebilmen + bu isten anlamam + ve iste iyi bir konumda olman. sevgilisi kuvvetle ihtimal sehir disinda.bunu iyi kullan.

make your.choose gardasim stratejini belirle ya vur gec ya uzak dur ya da uzun vadeye yay olayi arkadasi olup guvenlik sinirini gec sonra ziplamayi yaparsin onuda yazariz.

not: eger ben arkadas gibi davranip uzun vadede oyunumu yayacam diyorsan, arkadas gibi davran...ama \"arkadas olalim \" deme sakin.ilgi goster o bisey anlatacakken cek git!

uzun sureli iliskisi var muhtemelen sana anlatmamasi iyi hatun bitirme asamasinda.sakin acma sevgili muhabbetleribi gaza gelip

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

7. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oyunu bilen birinin bu tarz hataları yapmaması gerekiyor, öncelikle üzüldüm bu duruma düşmene bakalım neler söyleyebilirim bu konu hakkında.

Şimdi belli ciddi hoşlanmışsın acele etmişsin ki sonucu böyle olmuş. Nasıl bir mental mastürbasyonsal yapıları var bu kadınların anlayabilmiş değilim, her şeyde bir title, bir isim ararlar, seni bişeyleri itiraf etmeye zorlarlar sonra da göt üstü bırakırlar. Yaptığı baskıya politik cevaplar vermekle yetinseydin iyi olurmuş, bilgi vermeyip zamanı gelince tanışırsın diyebilirdin.Zira, birine direk senden hoşlanıyorum demenin pek faydalı olmadığı daha önceden örneklerle kanıtlandı. Bence seni öyle açtıktan sonra onun Patronu olmanın, yakışıklılığının esrarengizliğinin büyüsü kaçtı, biraz da ilgisizliğin sebebi bu yönde.

Öncelikle sen demişsin bu hatun dengesiz diye, en tehlikeli hatun tipi aynı olaya bir gün gülen, ertesi gün ağlayan hatunlar pek akıllıca hedefler değiller. Çünkü anladığım kadarıyla sen de yeterince duygusalsın allak pullak ederler adamı böyle. Dikkatli olmak güçlü olmak lazım, hatun davranışlarının tahmin edilemez gelişimi oyun oynamayı da zorlar pek tabi. Böyle bir dengesizliğe kapılman demek, kadının sana oynadığı oyunun çok daha güçlü olduğunu gösterir seni arafta bırakmış işte, şaşırdın yalpaladın.

Şimdi buzdolabın boş demişsin laf atmışsın, hatun buna bozulmuş. Doğruları söylemek kötü bir şey mi arkadaş, niye gönlünü alıyorsun ki, hatun kısmı yemek yapar erkeğini doyurur vs. Hatuna çok kendini vermişsin atma geri adım her davranışında bozulursa bozulsun, sebebi ne yani buzdolabın boş ne biçim hatunsun dedin diye mi? Çok takılma bence ufak şeylere böyle, bu şekilde ipler kaybediliyor. Hatunsun görevin deyip geçicen, baktın uzuyor aman amma uzattın alt tarafı takıldık ha şakadan da anlamıyorsun de geç. Hem boş buzdolabı ile benim karnımı nasıl doyuracaksın, kendini düşünmüyorsan beni düşün de üzerine git. Bundan trip atılır mı arkadaş. Alma gönlünü bırak kırık kalsın bazen de, alışmasın.

Ailesinin yanına giden biri, ilk otobüsle geri dönmeyi düşünüyor sebep? Neyi kanıtlıyorsun ki, gerek yok ya cool ol biraz ağlasın zırlasın demek ki arayacak başka kimsesi bile yok yani. İşin olsun senin, başka arkadaşların bırak biraz da o kovalasın yani, yanımda da çok tatlı bir hatun oturuyor diyebilirdin. Neymiş yani, sevgili misiniz neyin hesabını soruyor ki? Sinemaya gitmediği için de bir insan o kadar üzülmez biraz titre kendine gel ya, sen cemiyete üyesin buranın nimetlerinden faydalanmışsın ne yapıyorum abi ben demen lazım. Ciddi düşünüyorum ne hemen nikahı bas evlen bari.

Düşünceler başlamış neden böyle oldu diye, kiloyla zartla zurtla da ilgisi yok hemen kendini yerlere vurmaya başlamışsın. Sen amirisin madem, sen daha kıymetlisin küçük görme kendini nedir yani, denemişsin olmamış. Yok bu sebepten şöyledir böyledir, kafanı yorma bu kadar. Erkek arkadaşıyla ilgili problemler de onu ilgilendirir varsa da yoksa da sen işine bak. Zaten çok seviyorsa erkeğini seninle takılmayacaktır. Nano\'nun dediği gibi kaybetmekten korkma hatunu zaten senin değil. Bir dur düşün ve cool takılmaya karar ver.

Tamam diyebilirsin arkadaş olalım. Bir daha da sözünü etme yok seni seviyom, hoşlanıyom, ciddiyim gibi şeyleri unut. Ama ağlayıp, zırlayıp senin enerjini sömürmesine de izin verme girme arkadaşlık alanına dinleyince ne oluyor. Anamla da kavga ettik, yok ercan bilmem ne dedi geçen bana, arzu geçen bileerek üzerime kahve döktü bunları dinleyip he he diyip takılmak istiyorsan o ayrı. Başka kız arkadaşların da olsun çevreni genişlet, dhv\'li hikayeleri sen anlat. O değilde de değiştir konuyu, lafını balla kes değiştir. Sen anlat o anlatmasın, istediğini verme ki çıldırsın. Verme abi kadınlara istediğini, verince kıymetini bilmiyorlar, süründürecen allem kallem edip alacak ki o zaman değerini bilsin. Bir öpüşme, elin ele değmesi vs. bir sürü kelimeden öndedir, bir gün zayıf anında patlatınca bu sefer o kendine başlık aramaya başlıcak seviyor mu ne oluyor. O zaman da sen arayıp sormayacaksın, başka kadınlarla arkadaşlarınla takılacaksın bak gör o zaman neler oluyor. Arkadaş kalalım dememiş miydik o zaman dieceksin. Feleği şaşırsın ya, iki iyi davrandıysan 3. de sıç ağzına özür mözür de dileme. Gideceği olan gider zaten. İyi yalan söyleyip inanabiliyorsan bir dahaki buluşmanıza geç git, çok hoş bir bayanla karşılaştığını telefonunu aldığını filan anlat. Hatta niye yalan söylüyorsun biriyle tanış telefonunu al ve paylaş bunu. Faceten ekledim nasıl diye sor, madem arkadaşın bakalım yardım etsin sana.

ha bu haftasonu cırcırın dediği gibi pompa olabilir. Pazartesi konuşulacak konu o yüzden konuşulmuyor. Sen cool\'u oyna kendini bozma daha fazla, biraz DHV\'len değerin artsın sıraya yazıl bekle. Dengesiz diyorsun, illaki bir tarafları güzel ki kitlenip kalmışsın. Ben başka yerlere yönel derim ama sen bu hatunu düşüneceksin, ama başka hatunlar da bul elini güçlendir. Bu böyle olmaz, görüşmeyelim deyince tamam görüşelim deyince şehirler aşıp gelmeye çalışmalar. Ulaşılamaz ol biraz bazen gitme işte, müsait de olsan gitme bir arkadaşımla yemek yiyeceğim de, bowling partisi veriyoruz de, reddet arada bir. Hep ileri hep ileri olmaz, geri de yapacan arada. Sert yazmışsam kusura bakma yazasım geldi.
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

burdaki sorun oyunla alakali degil.oyun bilincinin kaybolmasi ile ilgili bir durum.

sert girmeyim dedim ama vazgectim sert sikecem hehehe

BİR KADİNİN İKİ GUN BEKLEYELİM DEMEYE HAKKİ YOK vermiyoruz o hakki pipidasim.zikerun biz seceriz karilari onlar degil.gercekte onlar seciyor ama olsun

bilimsel bir bicimde yaklasirsak :P olaya sayin ulkudaslar;

is & ozel hayat & saglik eskenar ucgeninin bir ayagi ihmal edilirse yada bir ayak uzun veya kisa olursa ucgenimiz(kutsal kase ® :unsure: ) dengesiz bir hale gelir.

ornek olarak qardasim ise yogunlasip belli sosyal dinamikleri goz ardi etmis.tabiki is zamani yuzdeyuz ise yogunlasmamiz gerekiyor ama hayata tutunma kulpu sadece is olursa uzun vadede salak bi qariyi kafamiza takariz.

burda bu kadar uzun post yazilmaya deger bir qari yok.cunku burda joker reyiz ve yandaslarinin anlattigi sey belli bir kalite.

ne demek istedim ben bilemedim ama aciklarsak

bizim

drama/duygusallik
    gucsuz
    anti maceraperest
    spontan olmayan
    v.s bi karinin uzun vadede SEVGİLİMİZ olamayacagi bilincidir.en fazla bi gecelik cerez olabilir bunlarin disindakiler.burdaki ozelikleri kendinize gore uzatabilirsiniz

denonun dedigi gibi.sen tutmussun kilom artti yok otobusteyken aradi tuh sansimi sikimlere girmissin.aq kariyla bisey yasasan emek versen eyvallah yinede.o da yok mina koyum.

anamalci toplum agziyla konusacaksak gücünü kaybetmissin.ama bu oyunun sikintili oldugunu gosterirmi bence hayir burda ark katilmiyorum bu yuzeysel bir cikarim olur.

daha oncede dedigim gibi izleyecegin stratejiler var ama ben senin yerinde olsam boyle gucsuz bir kadinin zaafiyetinden yararlanip hatunun hayatine icine gotune v.s girmek yerine

uzak dururum.olacaksa kendini toplasin ondan sonra gelsin aq.cunku boyle sacma bir sekilde baslayan birsey sana iki am göt meme uclusunden baska bir sey kazandirmaz eger kazanc buysa?

ama dedigim gibi bundan sonraki adimi belirleyecek olan sensin.

ne istiyorsun?

sana soyleyeyim vur kac cok rahat yaparsin.darilmaca olmasin ulkudasim biraz zikertme yapacam ama mevcut psikolojiyle vur kac yapayim derken hatun uzun vadede ebeni ziker.

yada karsiliksiz ilgi gosterirsin hatunun mevcut durumundan yararlanip.arkadasiz demezsin ama arkadad gibi davranirsin.niye sana bu secenegi yazdim cunku sicmik yapmisin qardass.peki bu bize yakisir mi

benim mevcut etik/ahlak anlayisima ters bi durum (yersen )
    :lol: sevgülüsuyle sorun yasayan,mutsuz,cocugu olmayan,yeni ayrilmis, v.s. bu kadinlari bastan cikartmak cok kolaydir ama kisacasi kapana kisilmis tavsan yimek beni doyurmuyor

tamam aq fazla artistik yapmiyorum

itirafkom ben simdiye yerinde olsam vurup yollamistim qariyi iste yanindan gecerken hic siklemezdim bile kotuyum ben kotuyummm kötüyümmm oh bee

burdan cikaracaginiz sonuc kendi oz degerlerini gormen.bi silkelen ve kendine gel akü.(diyene bak )

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

Senior Member don juan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aziz dostum bu hatun tiplerini iyi bilirim.eger sinirlerin çelik gibi degilse ki oyle anlaşılıyor bu kadınla bir
    Beraberlik seni yorar.

hatunla bir sonraki konuşmanda soyleyecegin şey ben seni arkadas olarak görmüyorum arkadas diyorsun iyi güzelde ben senin yanindayken sana dokunamiyacaksam,sarılamayacaksam,öpemeyeceksem ki bu anlama geliyor dahası her neyse boyle aklımda asılı kalacağına seni hic tanımamış varsayarım olur biter.kendine iyi davran hoşçakal.

Ya herrü ya merrü.sakin arkadas olarak oyunu devam ettireyim deme.pandoranin kutusunu açmışsin zaten.
    Boyle bir şey özgüvenini sikip atar,sen onu köşeye sıkıştır iki seçenek sun ve kesip at secim ona kalmış.
    Ya seninle devam ederim yola yada sensiz bana her yol Paris demeye getireceksin.

Eger ki aramayıp sormayıp onu çekeyim kendime diyorsan olmaz sana söyleyeyim.unutma umut insana yapılan
    En büyük kotuluktur cunku işkenceyi uzatır.sende işkenceyi sakin olaki uzatma olur yada olmaz yoluna devam et.
    her insan kendi kuyusunun yusufudur

"Herkes sevdiğinin peşinde boşuna koşmak yerine, kendisini sevene evet dese; bitecek bu film..''

Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cırcır ve denondj harika yorumlar yapmışlar, biraz zoruna gidebilir ama doğru şeylerden bahsediyorlar..

Kadınları tavlamayı en büyük hobilerimden biri olan balık tutmaya her zaman benzetmişimdir..

MElih_ daha çok kadını hayatına sokman lazım..

Geri bildirimleri iyi yorumlaman lazım.. ( olayı sen yaşadığın için en iyi sen bilirsin..)

Umursamaz olmayı öğrenmek lazım..

Yalancı olmayı öğrenmek lazım )) Yalanlar büyük olmayacak ama küçük küçük minik yalanlar )

VE BENCE EN ÖNEMLİSİ KARŞIDAKİ İNSANA GÖRE DAVRANMAYI BİLMEK LAZIM..

Kadınlara nasıl davranırsan onlarda sana öyle davranır bunu sakın unutma..

KAncayı takmadığın bir kadınada sakın fırça atma, tartışmakla fırça atmak arasında çok fark vardır..

Şunu yapma bunu yap şeklinde yüzlerce madde yazılabilir ama bundan sonraki tavsiyelere gelecek olursak;

Ben olsam..

Kızla arkadaşca devam ederdim, olabildiğince çok eğlenmeye bakardım, canım arkadaşım, bahtsız arkadaşım, kanka, devrem gibi dostluk kelimeleri kurup kızlada ilgilenmeye devam ederdim..

Asla unutmamak lazım ki kadınlar ilgiye bayılırlar..

Ağzından çıkan kelimeler arkadaş olduğunuzu söylerken, beden dilin hafiften sevgili gibi davranmalı.. KİNO çok önemli mesela, bedenleriniz birbirine alışsın..

Büyük ihtimal ayrı evde kalıyorsun, uygun bir zamanda öyle bir ana gelinir ki, kızla birlikte içilir ve SEN SARHOŞSUN KIZDA SARHOŞ..

Sanırım anlatabildim :

BAktın olaylar istediğin gibi gitmedi, alkolun yüzünden oldu zaten dersin..

Baktın olaylar istediğin gibi gitti oda alkolün yüzünden olmuş olur

BENCE OYUNUN EN TEMEL KURALI.. NE OLURSA OLSUN BİR KADINLA SEVGİLİ OLMAK İÇİN ÇABALAMAYIN..

Sevgili olmayın demiyorum, siz sevgili olmak için çabalamayın..
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.