Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Member sinatra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ilişki kıskanma cezalandırma ve öfke kontrolü

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır sessiz kalsamda aslında forumu yakından takip ediyorum.forumla tanıştıktan sonra benimde hayatım değişti.çapkın olarak bilinir oldum çevremde, (bana göre)birçok kadınla beraber oldum ve öğrendiklerimle arkadaşlarıma da yol gösterdiğim oldu. başta joker ve wonderwomen olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim.

zaman geçti ve sonunda bir kıza gerçekten aşık oldum. 6-7 ay süren bir takipten sonra sonunda sevgili olmayı başardım ve 1 aylık bir ilişkimiz var.

o benim için çok değerli ve sorunlar yaşamamak için fingirdediğim 4 kadını ve potansiyel olarak gördüğüm 2 kadını tamamen hayatımdan çıkarttım( hata yaptığımı düşünüyorum ama bu kararı aldım. patlamaz işallah

sevgilimin sürekli mesajlaştığı başka bir şehirde yaşayan eski bir arkadaşı var. herife uyuz oluyorum ama pek belli etmiyorum.benim kıza ilgi duyduğunu düşünüyorum.

bu gece ben , benim hatun ve 2 yakın arkadaşımız buluştuk. sevgilimi ve arkadaşlarımı aldım arabayla gideceğimiz yere doğru yola çıktık sevgilim birisiyle mesajlaşmaya başladı. bir değil iki değil yavaş yavaş sinir olmaya başladım ama bir şey demedim. sonra gideceğimiz yere vardık. oturduk ama sevgilim muhabbetten koptu ve hala mesajlaşmaya devam etti.

ben artık dayanamadım ve sevgilime döndüm ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ? kiminle mesajlaşıyorsun bu kadar\" dedim

sevgilimde o bahsettiğim samimi arkadaşı olduğunu söyledi ve sessiz kaldı. bende sevgilim muhabbet etmeye değil mesajlaşmaya gelmiş hadi kalkalım gidelim dedim. arkadaşlarım olmaz dedi hemen. bende bütün gece sevgilimin yüzüne bile bakmadım.

herkesi bırakıp eve gittikten sonra sevgilim beni aradı ve konuştuk . ben yaptığının doğru olmadığını ,ben kızmasam bütün gece mesajlaşacağını bana ve arkadaşlarımıza saygısızlık yaptığını söyledim. o da beni uyarabilirdin ve sonra konuşabilirdik herkesin önünde beni rencide ettin. yalnızken bunu konuşmalıydık dedi ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" lafımın çok ağır olduğunu söyledi ve beni kontrolsüzlükle suçladı.

daha sonra konuşarak tatlıya bağladık ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. yaptığı şey için cezalandırmam gerektiği için bu şekilde davrandım ama yöntemim yanlış mı oldu bilemiyorum.

arkadaşlarımızın yanında tartışarak hata mı yaptım.

\" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" sözü çok mu ağır.

bu tarz sorunların genel olarak bütün ilişkilerde yaşanabileceğini düşünerek sizin fikrinizi almak istiyorum.

teşekkürler

Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:ilişki kıskanma cezalandırma ve öfke kontrolü

İnsanların içinde bunu yapman hoş olmamış, yani ilişkinizin iç dinamiklerini dışarı yansıtman doğru ama kalabalık bir ortamda bunu yapacaksan, bir köşeye çek, ortamdan uzaklaştır, kavganı tartışmanı yap öyle gel. Baktınız tartışma uzuyor sıkıntı büyüyor, tartışmayı erteleme hakkınız olsun ertesi gün devam edin kaldığınız yerden. Bir sevgilim ertelemeyi beceremiyordu, 1-2 kere arkadaşlarımın yanında tartıştık ki ben nefret ederim o tarz durumlardan çok geçmedi ayrıldım zaten.

Söz ağır değil, arkadaşlarının yanında demen ağır olmuş. Güzelce uyarsaydın önce olurmuş, bekleyip taşman iyi olmamış. Neyse ne dedinse arkasında dur, geri adım atma sonra perişan olursun. Evet dedim, oraya beraber oturmaya gittik gece boyunca mesajlaştın sabrım taştı, erkek arkadaşınmışım gibi hissetmedim kendimi. Başka masaya da otursan olurmuş diyebilirsin. İş raydan çıkınca geri vites yapmamak gerek, sonra yalama oluyor.
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

3. HELAL BRO dartagnan HELAL BRO dedi
    Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: ilişki kıskanma cezalandırma ve öfke kontrolü

Hayır yanlis yapmamissin

Diyeceksin ki

Sen eğer benim kadınımsan orada beni temsil ediyorsun

Boyle bır hata yapmamalısın

Burada hata yapan sen iken ben hala anlayış gösteriyorum

Seni uyarmak zorunda bıraktığın Icin beni kizginim

Burada mesele benim seni uyarma biçimim degil

Senin uyarılmak zorunda bırakman kendini

Hoş olmadi

Hoş olmayan bır sey yaparsan hoş olmayan şeylerle karşılaşırsın

Bu basit bır iliski kuralidir

Sen bütün yanlışları yapıp benim bütün dogruları yapmamı bekleyemezsin

Ben pekala hic bır sey demez ve senin dostlarının arasında
    Baska kızlara bakar onlara belki asilirdim

Ve sen de bana kızarsın

Bu yaptığının karşılığı budur

O zaman ben de sana doner bu ani hatırlatırım

Cunku basit bır algidir bu

Kadınlar erkek arkadaslari ile mesajlaşir genelde

Çevredekilerin ne düşündüğü belki onemli değildir

Lakin sosyal ortamdan soyut değiliz

Diyeceksin

!!!!!

Sonuna
    Kadar
    Savun

Cunku bunu yapmamalı
    O erkekten de hoşlanmadım

Bu kadar

!
    Cunku o da sana bazen su kızdan hoşlanmadım

Diyecektir
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir kadın ile sevgili olmak için çok çaba harcamamak lazım( kendi düşüncem )

İşler öyle bir yürümeli ki, kadın artık sevgili olmak istemeli.. ( en ideal sevgili olma zamanıdır bence ) ( ilk sevişmelerden sonra kadın biz ne olarak sevişiyoruz diyecektir, biraz daha direnip sevgili olmak bana uygun geliyor )

Senin anlattığın gibi bir olay başıma gelse fikir vermek daha kolay olabilirdi bununla birlikte şahsi düşüncem..

Benim için en ideal kavga etme yeri yatakta sevişmeden önce veya sevişmeden sonrasıdır ( sevişmeden önceki zamanı tercih ederim.. )

Sevişmeden önce konuyu açarım, sevgilimin ağzına sıçarım ( arada öpüşürüm hafiften ön sevişme yaparım ) tekrar kavga ederiz..

Neden bilmiyorum ama bu tartışma sırasında felaket otoriter ve tehtitkar bir insan oluyorum

Fiziksel olarak hafif canını acıttığım bile olmuştur..
    ( Dayak filan değil tabikide )

Senin olayda anlatacağım hikayem: benim eski bir sevgilim vardı, arkadaşlarla dışarda iken ayar olduğum bir kızla sürekli mesajlaşıyordu, sinirlerime hakim olamadım, bende sevgilimin yüzüne kezap dökdüm

Bence sevgili olduysanız sevgilin mutlaka kıskanılmakta istiyordur..

Bu dediklerimi yap demiyorum, bu dediklerim benim kişiliğime bire bir uyan, yarı ciddi yarı espirili kavga etme şekli..

Kavga bitip kız yola geldikten sonrada, her kavga sonrası gibi harika bir şekilde sevişilip barışılır
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.

Senior Member lazy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sinatra yazan:
    merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır sessiz kalsamda aslında forumu yakından takip ediyorum.forumla tanıştıktan sonra benimde hayatım değişti.çapkın olarak bilinir oldum çevremde, (bana göre)birçok kadınla beraber oldum ve öğrendiklerimle arkadaşlarıma da yol gösterdiğim oldu. başta joker ve wonderwomen olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim.

zaman geçti ve sonunda bir kıza gerçekten aşık oldum. 6-7 ay süren bir takipten sonra sonunda sevgili olmayı başardım ve 1 aylık bir ilişkimiz var.

o benim için çok değerli ve sorunlar yaşamamak için fingirdediğim 4 kadını ve potansiyel olarak gördüğüm 2 kadını tamamen hayatımdan çıkarttım( hata yaptığımı düşünüyorum ama bu kararı aldım. patlamaz işallah

sevgilimin sürekli mesajlaştığı başka bir şehirde yaşayan eski bir arkadaşı var. herife uyuz oluyorum ama pek belli etmiyorum.benim kıza ilgi duyduğunu düşünüyorum.

bu gece ben , benim hatun ve 2 yakın arkadaşımız buluştuk. sevgilimi ve arkadaşlarımı aldım arabayla gideceğimiz yere doğru yola çıktık sevgilim birisiyle mesajlaşmaya başladı. bir değil iki değil yavaş yavaş sinir olmaya başladım ama bir şey demedim. sonra gideceğimiz yere vardık. oturduk ama sevgilim muhabbetten koptu ve hala mesajlaşmaya devam etti.

ben artık dayanamadım ve sevgilime döndüm ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ? kiminle mesajlaşıyorsun bu kadar\" dedim

sevgilimde o bahsettiğim samimi arkadaşı olduğunu söyledi ve sessiz kaldı. bende sevgilim muhabbet etmeye değil mesajlaşmaya gelmiş hadi kalkalım gidelim dedim. arkadaşlarım olmaz dedi hemen. bende bütün gece sevgilimin yüzüne bile bakmadım.

herkesi bırakıp eve gittikten sonra sevgilim beni aradı ve konuştuk . ben yaptığının doğru olmadığını ,ben kızmasam bütün gece mesajlaşacağını bana ve arkadaşlarımıza saygısızlık yaptığını söyledim. o da beni uyarabilirdin ve sonra konuşabilirdik herkesin önünde beni rencide ettin. yalnızken bunu konuşmalıydık dedi ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" lafımın çok ağır olduğunu söyledi ve beni kontrolsüzlükle suçladı.

daha sonra konuşarak tatlıya bağladık ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. yaptığı şey için cezalandırmam gerektiği için bu şekilde davrandım ama yöntemim yanlış mı oldu bilemiyorum.

arkadaşlarımızın yanında tartışarak hata mı yaptım.

\" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" sözü çok mu ağır.

bu tarz sorunların genel olarak bütün ilişkilerde yaşanabileceğini düşünerek sizin fikrinizi almak istiyorum.

teşekkürler
    kızımız okkalı bir dayağı haketmiş.
    ama taş devri bittiğinden şimdilik hak ettiğini değil günümüz normalrında bir ceza vermek gerekir.

1- değil arkadaşlarının yanında yapmasını normalde yapması bile abes bu durumu.
    2- acımasız gelebilir ama kız kendini ödül sayıyor ve seni iplemiyor.
    3- birde tatlıya bağlamışsınız ya bu tarz bir insanla işler tatlıya bağlanmaz bence ancak hasır altı edilir.

4- erkek arkadaş mı buldun dememeliydin. ters ters bakacaksın yüzüne. hala devam ettiğini gördüysen alacaksın telefonu ve masaya sert bir şekilde koyacaksın ve kıza dönüp şimdi tatlı tatlı kahveni iç diyeceksin. ha yapmadı hala inada mı bağladı bak burada ayşeyle ahmet var kalbini kırdırma ve hepimizizn gecesini mahvetme diyecek ve susacaksın. kızızn seni ipleme potansiyeline bağlı olarak somurtur oturur. 20 dk sonra yanagından makas alıp oy oy küsermişte bu filan mevzuyu yumusatabilirsin. ha iplemeyip ne yapıyorsun sen ya filan triplerine girer ve telefonu alırsa ben o telefonu kırarım kızızn götüne tekmeyi basarım diyebilecek yürek olacak.

5- kızızn bunu yapabilmesinin bence tek açıklaması var. sen kıza çok yavsamıssın. canım cicim götünde dolanmışsın. bla bla. yapma.

6- ayrıca git hemen su muhabbeti kestiğin karılarla rtibata geç bu karıdan sana yar olmaz dostum.

not: ben sevgilisinin yanında başka erkekle saatlerce mesajlasan konusun karının siktir edilmesi taraftarıyım. hem vakit kaybından kurtulunmuş olur hem yeni fırsatlara yer açılır.

sevgiler lazy.
    So, you're obviously the big dick... and that, on either side of you, are your balls. there are two types of balls: there are big brave balls, and there are little faggot balls. dicks have drive and clarity of vision... but they're not clever. they smell pussy and they

Senior Member cody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu kadın milleti ortalığı karıştırmadan rahat edemiyo.

Arkadaşlarının yanında tepkinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sakin bi şekilde durumu net olarak ifade etmek ve sınır çizmek en uygunu bence. Yani: böyle bi ortamda benim yanımda bunu yapamazsın dersin, tabi bi kenara çekip. Devam ederse de cezasını kesmek lazım.

Aşık olma işi güzel ama ne kadar sevsende kontrolü elden bırakmamak gerek. Kontrolsüz tepki vermek çekiciliği biraz zedeler. Dozunda yerinde kural koyarsan tıpış tıpış gelecektir. Dengeni asla bozamamalı.
    bla bla..

Member sinatra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün aramız gerçekten çok güzeldi birbirimize biraz daha yakınlaştığımızı hissettim. Bir çok şey öğreniyoruz hem tecrübelerimizden hem forumdan ama aşık olunca biraz işler karışıyor sanırım.

birde kız tavlama konusunda kendimizi geliştiriyoruz ama ilişkiler konusunuda atlamamak lazım bence çünkü birde bakmışsınız hayatınızın kadınıyla sevgili olmuşsunuz. O kadar etkileme oyunundan sonra sudan çıkmış balığa dönmemek lazım

her erkeğin içinde biraz wonder women olmalı !!

teşekkürler arkadaşlar

Senior Member Max_Payne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tebrikler dostum.Herşey gönlünce olsun
    Başkalarından ne kadar birşeyler almak istiyorsan kendine de o kadar katmalısın.

Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnsanın sevgilisi olması iyidir. Çok şey öğretir
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.

Senior Member deli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Karıya bak salak karı seni suçluyor bir de kontrolsuzlukle bebeğim

benim ya kıyamam ben onaa.

Ne yapıcaktın hiç sallamıcak mıydın ? Canım puadaşım(cırcır reize

selamlar) ne diye hatun milletinin söylediklerine bakarak
    (wonder hariç ) iş yapıyorsun kendini sorguluyorsun ki

burda kaç kere söylendi kadınlar mantıklarıyla konuşur duygularıyla

hareket eder (ki mantıklı olsa böyle salak saçma mesajlaşma

olaylarına girmez) bir keresinde bir hatun(hangisi inan

hatırlamıyorum - aha şimdi hatırladım :P ) bunu yapmıştı yol

vermiştim eğitimsizlik diz boyu puadaşım
    Gelişim etkenleri birleşik faiz gibidir. Kendini bir süre iyi geliştirebilirsin ama sürekli geliştiren adamın getirisine ulaşamazsın.