Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member Puissance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sosyal adam kazanan adamdır

Dün oturuyoruz sosyal ortamda benim hatunla dalgasına yüzük takıcaz.Amk yüzüklerini de ortamdan başka birisi getirmiş neyse kız aldı taktı ben de yüzük takmayı sevmem normalde ama küçüktü baya nasıl olduysa taktım
    Gece eve gittim çıkarcam yüzüğü ulan çıkmıyo ne yapsam falan internetten araştırıyorum sürekli her bir boku denedim çıkmıyo.
    2-3 saat önce hastaneye gittim bütün olay da orada başladı.2 ay önceki ben olsa bir köşeye geçer sıramı bekler kasıntı bir şekilde otururdum köşede.
    Gittim bugün güleryüzlü bir şekilde bakımlı güzel kokan falan neyse başladım full şarja.Kapıdaki güvenlik görevlisiyle sohbet ettim önce sonra adam bana nereden daha çabuk kayıt olacağından hangi doktorun daha iyi olduğuna kadar anlattı.Neyse girdim içeri kayıt yerindeki adamla da muhabbet ettim baya zaten olay çok komik aq kime anlatsam hem samimi olay hem de adamlar alışkın değil demekki muhabbet etmeye hastayla herkes çok samimi
    kayıt yerinde adam bi kıyak yaptı 5 dakika beklemeden girdim içeriye içeride doktora espri yapıp duruyorum ama kadın da çok içten samimi kadın falan ama dedi ben buna birşey yapamam arayayım ekibi yankeski ile kessinler tamam dedim.
    Yatakların birisine dayandım bekliyorum o arada da 2 tane kadın 35-40 yaşları arasında bir tane de 12-13 yaşında çocukla geldiler zaten çocuk acil akrabası falanlar(lezbiyen olduklarını da düşünüyorum) neyse bunlarla da muhabbete başladım falan o arada bir adam geldi 150 kilo aq dedim bu benim parmağı koparır öldük neyse bu adam aldı keskiyi oynaşıyo benim yüzükle o arada da kadın sürekli yanımda.
    adam soruyo yakınımızısın diye kadın evet tanıyorum diyo falan.O arada bir baktım gün boyu muhabbet ettiğim bütün herkes başıma toplanmış.Acil servis aq millet ölüm döşeğinde geliyor benim siktir boktan bir yüzük çıkacak diye bütün hastane seferber oldu
    O 2 kadından bir tanesi de bana kuyumcu ayarlamaya çalışıyor eğer hastanede çıkaramazlarsa diye.

Sonuç olarak: İnsanlara karşı pozitif davranıp, çıkar ilişkisi gözetmeden , sosyal konumuna bakmadan insanlara kendisini iyi hissettirebilirseniz sizin etki alanınıza girerler ve onlar da size karşı tamamen pozitif olurlar.Bugün bunu anladım.2 ay önceki ben olsa büyük ihtimalle siktir git millet ölüyo sen boktan bi yüzük için gelmişsin git kuyumcuya derlerdi ama tüp teknisyeni,doktor,güvenlik görevlisi,sekreter,asistan doktor,2 kadın,1 hasta yakını,1 çocuk hasta ile sanki aile dostumuzmuş gibi yakınlaştık olay tamamen pozitif olmakla ve bunu diğer insanlara yansıtmakla ilgili

POZİTİF KALIN

Herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşamaz

2. HELAL BRO DickWhitman HELAL BRO dedi
    Member Turuncu Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Sosyal adam kazanan adamdır

Güzel bir anlatım.Forumun son 2 gündür saçmalamaya başladığını düşündüğüm bir anda tatlı bir esinti olmuş

Biraz da kendi ruh halimden bir şeyler bulduğum içindir belki de bu beğeni.Bazı günler oluyor ki aşırı düşük enerji,asık surat vs. ne şarjlamak ne de herhangi bir aktiviteye katılmak istiyorum.

2 gün önce yine bu sıkıcı günlerden birine uyanmış durumdayım.Umutsuz vaka modunda takılıyorum bari bir film izleyeyim dedim.Arşive bakındım \"İnvention of Lying\" takıldı gözüme.Düşük bir beklenti içerisinde başladığım filmin başından muazzam bir ruh hali ile kalktım.

Film aşırı kaliteli veya aşırı komik bir yapım değildi ancak çok orjinal bir konusu vardı.Film boyunca perspektif ve dogmalar üzerine düşündüm.Daha önce neden izlemedim diye hafiften kendimi azarladım.İzlemenizi tavsiye ederim.

Bu arada konuyu da biraz saptırmış olabilirim

Esen Kalın
    Dünya değişimden nefret eder, ama o yinede gelişimi sağlayan tek şeydir.

4. HELAL BRO DickWhitman HELAL BRO dedi
    Senior Member Max_Payne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzun zamandan sonra güzel bi entry olmuş.

Bende katılıyorum bu duruma.İnsanlarla konuştukça sizi kendilerine daha yakın hissediyorlar ve daha güvenli bir pozisyonda oluyorsun.
    Başkalarından ne kadar birşeyler almak istiyorsan kendine de o kadar katmalısın.

Senior Member minnör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sosyallik öyle kapılar açıyor ki insana akıl şaşıyor.
    Güzel yazı eline sağlık...
    Umarım,
    kendinde insan izi bulursun!

Blaga Dimitrova

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok çok iyi hem anı olarak hem de insanların öcü olmadığını anlatması bakımından

Üye Scorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya bunu bizzat sayısız kere test ettim de her zaman o modda olmak istemiyorum ben aslında otomatiğe bağlamak lazım da bazen zor mu geliyo diyim ne diyim uğraşmıyorum

EŞEĞE BİNMEDEN ATA BİNMEYİ ÖĞRENEMEZSİN

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozitif olucaksın ama bu pozitifliği kerizlik algılayana tavır koymazsan olmuyor, zaten yapım gereği enerjik değilim enerjik olduğum günlerde bazen böyle bi cıvıma hissediyorsun etrafındakilerde,

her zaman olmasada

hepsinde olmasada...

ama yinede olabiliyor

anasının şarabı gibi eski konuymuş
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar