Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    VIP BLACK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ayrılık sorunsalı-Sen Benim Her Şeyimsin Sendromu

Ayrılık sorunsalı-Sen Benim Her Şeyimsin Sendromu

Bana hep garip gelmiştir, sizde çevrenizde görmüşsünüzdür mutlaka birisinden ayrıldığında hayatı kararan tipleri. Çekmişsinizdir illaki içki masasında ‘o benim her şeyimdi’,’ben onsuz yaşayamam‘ muhabbetlerini. Rastlamadıysanız da açın gazetenin üçüncü sayfasını, ortalık sevgisinden ayrıldı diye biryerlerden atlayanlarla dolu.

Düşündünüzdü hiç yada başınıza geldimi bilmem insan nasıl olurda birinden ayrıldı diye hayatı bu kadar çekilmez bir hal alır?

Yada, nasıl olurda bir insan başka birinin her şeyi olabilir diye?

Ayrılıkta yıkımın bu denli büyük olmasının sebebi çok sevmek olabilir belki ama yirmi birinci yüzyılda aşkın ömrünün sadece bir yıl olduğunu düşünürsek bu iyimserlik olur.
    …

‘Sen benim her şeyimsin’

Tek başına ne kadar ağır bir cümle. Bunun açılımı şudur aslında: ‘Benim hayatım o kadar boş ki, o kadar anlamsız ki sen tek başına bütün o boşluğu dolduruyorsun.’

Birisi varlığıyla sizin herşeyiniz olabiliyorsa eğer, bu sizin sıfır olduğunuzu gösterir.

Sorun budur aslında, hayatın gereksiz yere bu kadar boş olması, bir uğraşının olmaması bir amacın olmaması. Ayrıldığında ben bittim mahvoldum diyen adamlar, ayrıldıklarında mahvolmazlar, zaten mahvolmuşlardır. Sadece bir gün birinin çıkıp gelmesini onlara o boşluğu göstermelerini beklerler. İşte ondan sonra hayatları çekilmez olur.

Kastettiğim ayrılınca acı çekmek değil tabiki acı işin doğasında var. Olay hayatın yaşanmaz hale gelmesi. Eğer birinden ayrıldığınızda hayatınız gerçekten anlamsız geliyorsa bence birşeyleri enbaştan sorgulamanın zamanı gelmiştir.

Siz siz olun ne birisi sizin her şeyiniz olsun nede siz birinin her şeyi olun. Hayatınızın bir amacı bir yaşama sebebiniz olsun dünyaya sadece üremek için gelmiş boş adamlardan olmayın hayatınız yatak-iş-tv arasında geçmesin. Hobileriniz olsun, işiniz dışında bir uğraşınız olsun. Sokak hayvanlarını besleyin, balık tutun, kitap okuyun, dans edin, ağaç dikin isterseniz kimsenin konuşmadığı bir dil öğrenin ne yaptığınızın çokta önemi yok ama yeter ki bir şeyler yapın. Bir şeylerle uğraşınki ayrıldığınızda nefes alacak bir boşluğunuz olsun.

Emin olun ayrılık o zaman daha az acı verecek.

BLACK

Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...

Hiç Mesaj Yazmamış Adam Şah Mat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Ayrılık sorunsalı-Sen Benim Her Şeyimsin Sendromu

erkek: Aşkım bu hafta sonu arkadaşlarla board yapmaya gidicez haberin olsun.

kadın: Ama aşkısıııı hani bu hafta sonu sinemaya gidecektik.

Bunlar sürüp gider yaptığın anda anlamsız tripler ve hele birde uzun süreli bir ilşkiyse kız sizi iyice pasif duruma getirir. Çünkü bilirki senin hobilerini yaparken ondan başkasını bulma durumun vardır. Bir bakarsınki tamamen değişmişsin. İşte kızın o değişimi anladığı gün senin en acı günün olacaktır.

TEKMEYİ YERSİN.

Onun için arkadaşlar kimse için (annen ve baban hariç) hayatınızdan inandıklarınızdan vaz geçmeyin.

Senior Member secret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu aşk cümlecikleri saçmalıklar,erkeklere medyanın,dizilerin,dergilerin,aşk romanlarının dayattığı davranış şekilleri ve saçmalıklar ,hiç biri kadınları size çekmede etkili değil,kadınların doğasında karşı tarafın ona tamamen aşık olması kadının ona gitmesi için iyi bir neden değil. ama çoğu bunlara inanıyorlar benim eski halim gibi,üzülüyorum
    http://www.dailymotion.com/Secret_

Türkiye'nin en eski direct game cisiyim...Her şey bundan 4 sene önce başladı ... Neyse devamını sonra anlatırım

Direct game : kadınlara ulaşmanın en kolay yolu !

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Black, bu olay anca bu kadar kısa, net ve etkili anlatılabilirdi. Süpersin.

(+1)
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Senior Member poshet303 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Black harika bir yazı kaleme (klavyeye) almışsın. Makale değerinde.

Özellikle şu kısmını çok beğendim.

Birisi varlığıyla sizin herşeyiniz olabiliyorsa eğer, bu sizin sıfır olduğunuzu gösterir.

Sorun budur aslında, hayatın gereksiz yere bu kadar boş olması, bir uğraşının olmaması bir amacın olmaması. Ayrıldığında ben bittim mahvoldum diyen adamlar, ayrıldıklarında mahvolmazlar, zaten mahvolmuşlardır. Sadece bir gün birinin çıkıp gelmesini onlara o boşluğu göstermelerini beklerler. İşte ondan sonra hayatları çekilmez olur.
    ...
    Siz siz olun ne birisi sizin her şeyiniz olsun nede siz birinin her şeyi olun. Hayatınızın bir amacı bir yaşama sebebiniz olsun dünyaya sadece üremek için gelmiş boş adamlardan olmayın hayatınız yatak-iş-tv arasında geçmesin. Hobileriniz olsun, işiniz dışında bir uğraşınız olsun. Sokak hayvanlarını besleyin, balık tutun, kitap okuyun, dans edin, ağaç dikin isterseniz kimsenin konuşmadığı bir dil öğrenin ne yaptığınızın çokta önemi yok ama yeter ki bir şeyler yapın. Bir şeylerle uğraşınki ayrıldığınızda nefes alacak bir boşluğunuz olsun.
    Teşekkürler.

Senior Member poshet303 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu aşk cümlecikleri saçmalıklar,erkeklere medyanın,dizilerin,dergilerin,aşk romanlarının dayattığı davranış şekilleri ve saçmalıklar ,hiç biri kadınları size çekmede etkili değil,kadınların doğasında karşı tarafın ona tamamen aşık olması kadının ona gitmesi için iyi bir neden değil. ama çoğu bunlara inanıyorlar benim eski halim gibi,üzülüyorum
    @secret çok doğru söylemişsin.

Sözde Erkek dergileri dahil, erkeklerin çevresindeki tüm mesaj veren kaynaklar bunları pohpohluyor. Halbuki bütün bunlar bir kadını cezbetmek için değil onları kaçırmak için iş görür

Kandırılıyoruz.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

\"İlişkiye saygı tuzağı\" siye bir yazım vardı..

aslında özü birazda o.

elbette black\'in dediği gibi bir şeylerle uğraşıyor olmak çok önemli..

ancak konunun daha çok insanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum..

diyelimki..
    bir şeyler yapıyoruz

ne yapalım ?

diyelim ki bowling oynuyoruz.

eğer sadece gidip top atıyor ve pinleri deviriyorsak.

onu hatunla yapıyorsak..

yalnız gitsek bile yakın ilişkiler kurmuyorsak

bir kaç kişinin telefonu yoksa elimizde

belirli saatler dışında buluşmuyorsak..

yani full şarj yapmıyorsak

kendimizi kadına adıyosak

ilişkiye saygı tuzağına düşüyorsak..

ibrahim tatlısesin nankör kedi şarkısı kıvamına dönüyorsak..

\"ne söyledim , ne söyledeim sana, ne söyledim ki
    vurdun kapıyı gittin..

.
    .
    .

sevmek dedin sevmedik mi
    aşka boyun eğedikmi..

bütün kötü huyları
    hatta güzel dostları
    senin için terk etmedik mi

evet güzel dostları dahi kadın için terk edersen..

sana cilve yapan en güzel kadınlara ilişkiye saygı ayağına sırtını dönersen..

kadındana ayrılmamak için
    başka bir şehirdeki daha iyi bir iş teklfini reddedersen..

kısaca hayatını kadına veririsen..

kadın gittiğinde
    hayatında gitmiş olur...

**

sözün özü..

black haklı bir hayatınızı olsun..

ve joker ekliyor.

hayatınızı tamamen kadına vermeyin...
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

jokerin bahsettiği ilişkide saygı tuzağını çok düşünmüşümdür.

kadınlar mı erkekleri bu tuzağa düşürüyor? yoksa önce erkekler tarafından kıskaca alınan kadın sonunda bir kanca olup herifin boynuna mı dolanıyor diye? ipin ucunu bulmak istediğimden biraz iz sürdüm...

kadınların erkelerin herşeyi olmaları, herşeyi birlikte yapmak istemeleri nereden kaynaklanıyor? ilişkinin ilk günlerinde erkek neredeyse kadının sürekli her gün her an yanında olmak için türlü bahaneler bulur. kadının aklına bedenine ruhuna hükmettikten sonra, biraz boğulduğunu hissetmeye başlar. gitmek ister. oysa kadın alışmıştır bu ritme. bu ritmin bozulmasına izin vermez. hırlar, dırdırlar, vızıldar...

kadınlar düzeni erkeklerine göre inşa ediyor bence. nabza göre şerbet vermenin piridir kadın. o yüzden ilişkinin ilk günlerinizdeki hareketleriniz önemlidir.

sonunda daha az sıkıntı yaşarsınız. akıllı erkek, kadına da bu alanı yaratır. bittiğinde herkes kendi limanına sığınmalıdır.

siz siz olun. limansız rotasız dümensiz yola çıkmayın. bazı kervan yolda düzülür derler ya siz ona aldanmayın!
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

black süper yazmış teşekkürler

Günümüzde aşk diye tanımladıkları şey; insanların toplum yığınları arasında yapayalnız sevgisiz ve değersiz kalmalarından dolayı ortaya çıkan bir gerginlik hissinden başka birşey değil.Yalnızlık ne kadar büyük boyuttaysa aşık olma eylemi daha şiddetli bir hale geliyor..

Yazıda belirtildiği gibi insanlar boş hayatlarını doldurmak için bir nesne haline geliyor.PEKİ bunun çözümü hobiler v.s. kesinlikler hayır.Biz kimiz sorularının paralelinde daha güzel bir yaşamın peşinde koşmaktır.

Şu aşk biter sözcüğü çok hatalı sadece yazıda ona katılmıyorum.Gerçek aşk şu ucuz değersiz şarkılarda veya filmlerde geçenlerdende bahsetmiyorum.

Gerçek aşk\'a talib olmak gerekir.Bir ömür boyu öğrenmek gerektirir.Hergün yeniden aşık olabilmek gerekir.Daha önce görmemiş olsakta; aramaktan vazgeçmemeliyiz.

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

10. HELAL BRO Zala HELAL BRO dedi
    VIP BLACK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cırcır yazan:

Şu aşk biter sözcüğü çok hatalı sadece yazıda ona katılmıyorum.Gerçek aşk şu ucuz değersiz şarkılarda veya filmlerde geçenlerdende bahsetmiyorum.
    Yorumlar için teşekkürler

Katılmadığın sadece orasıysa sorun yok demektir.

Aşk beyindeki kimyasal bir olaydır hormonların bir çeşit dengesiz çalışması durumudur ve emin ol eninde sonunda biter. Ama yok olmaz yerini daha güvenli ve huzurlu birşeye bırakır yani sevgiye. Eğer aşk bitip sevgiye dönüşmediyse ayrılırsın. Aşk fırtınalı denizse sevgi sığınacak limandır, aşk gibi yormaz.

O yüzden ömür boyu aşk yoktur
    Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...