User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
29/06/2012, 12:41 #1
- Tebrik
- Konular
- 27
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Az mastürbasyon çok kız mı
Eveet beyler, bayanlar geçen gün bir araştırma okudum özet geçicek olursak \" erkeklerin cinsel arzusu arttıkça vücutta bir kimyasal salgılanıyormuş ve bu kimyasalın kokusunu kızlar alıyormuş ve çok çekici geliyormuş onlara.bu olaya da halk arasında şeytan tüyü deniyormuş sanırım.\"
Yani araştırma ne kadar doğrudur bilmiyorum ama doğruysa ne kadar az 31 o kadar çekicilik gibi bir denklem oluşturulabilir.Araştırmanın linkini bulamadım ama bulursam ekleyeceğim belki bilenler vardır tartışılabilir bir konu tabi ben o zevkten kendimi alıkoymam ama belki birilerinin işine yarar
Herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşamaz
-
29/06/2012, 19:38 #2
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Az mastürbasyon çok kız mı
31\'i bırakıyorum beyler.
-
29/06/2012, 21:40 #3
- Tebrik
- Konular
- 31
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hacı araştırmayı bilmiyorum da,
Bir ara 31 çekip boşalmadan açılışa çıkınca cinsel çekim artıyormuş mevzusu vardı, denemek lazım bi araBu güne kadar yaptıklarım bir işe yaramadı.
Öyleyse sıra yapmadıklarıma geldi.
-
Tebrik - 1 HELAL BROexclusive789 HELAL BRO dedi
-
29/06/2012, 21:53 #4
ben cırcır qardaşımın yorumunu bekliyorum
ne de olsa 31 close onun uzmanlık alanı :laugh: :laugh:
-
29/06/2012, 22:29 #5
FOX yazan:
ben cırcır qardaşımın yorumunu bekliyorum
ne de olsa 31 close onun uzmanlık alanı :laugh: :laugh:
-
30/06/2012, 01:56 #6
- Nereden
- iyilerden taraf
- Tebrik
- Konular
- 31
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bazen kopuyorum gülmekten
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
-
30/06/2012, 02:27 #7
- Tebrik
- Konular
- 41
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bir de öyle deneyelim bakalm
Başkalarından ne kadar birşeyler almak istiyorsan kendine de o kadar katmalısın.
-
30/06/2012, 04:17 #8
- Nereden
- İSTANBUL
- Tebrik
- Konular
- 18
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Puissance yazan:
Eveet beyler, bayanlar geçen gün bir araştırma okudum özet geçicek olursak \" erkeklerin cinsel arzusu arttıkça vücutta bir kimyasal salgılanıyormuş ve bu kimyasalın kokusunu kızlar alıyormuş ve çok çekici geliyormuş onlara.bu olaya da halk arasında şeytan tüyü deniyormuş sanırım.\"
Yani araştırma ne kadar doğrudur bilmiyorum ama doğruysa ne kadar az 31 o kadar çekicilik gibi bir denklem oluşturulabilir.Araştırmanın linkini bulamadım ama bulursam ekleyeceğim belki bilenler vardır tartışılabilir bir konu tabi ben o zevkten kendimi alıkoymam ama belki birilerinin işine yarar
cinsel ilişkiden sonra veya 31 farketmez teknik olarak vücut aynı rahatlama oluyor değil mi?
Böyle bir durumda terleriz. işte bu terin içinde ben testesteron diye biliyorum ama başka bir hormon olabilir neyse terine ordan da ortama koku yayılıyor. feromon diye bişey var.
işte bu kokuyu yumurtlama dönemindeki hatunlar algılıyor. ne olduğunu anlamadan seninle cinsel ilişkiye girme ihtiyacı hissediyorlar.
ama biz napıyoruz? ne öğretiliyor ilişkiden veya 31 den sonra hemen duş al. Namaza vakit varsa bence duş için acele etmeyin.
... giy temiz bir kıyafet çık dışarı ve tanıdığın kızların yanına git her zamankinden daha ilgili olduklarını farkedeceksin. ( bazılarının tabi )
-
30/06/2012, 05:43 #9
- Tebrik
- Konular
- 59
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hemen duş almak mantıklı değil dini açıdan yaklaşırsak. belirli bir süre geçmesi guslün daha sağlam olması için gerekli. çünkü hemen alırsan damarlarda kalan spermler de çıkabiliyor. bu ibretlik paylaşımımdan sonra konu ile ilgili görüşüme geçiyorum.
31 çekersen ya da sevişirsen rahatlarsın cinsel isteğin az olur. kadınlarda bunu hisseder. ama çekmezsen abazarsın karıyla konuşurken am göt meme düşünürsün.
tabi ikisinin de artıları eksileri var biri şundan iyi diğeri bundan kötü diyemezsin.
ama kişisel görüşüm. abazayacağına 31 çek, 31 çekeceğine seviş. olay budur
-
30/06/2012, 07:33 #10
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 20
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
femen örgütünden onaylı 1 kilometre feromon mesafem var.. 31 close olmayınca turbo etkisi gösterebiliyor
Ahahahaha