User Tag List
Toplam 22 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 22 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Ders anlattığım kız
-
20/05/2012, 16:18 #21
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Ders anlattığım kız
kizin neden pat diye ciktigini bilmiyorsun
o nedeni kafana takma!
cunku bilmiyorsun
tavla konusunu acma
o sana makul bir aciklama yaparsa ( sen gayet normal ve icten davranacaksin genel olarak) kiz diyelim ki ya pat diye ciktim su oldu diyebilir- genelde kizlar bu tur seyler derler cunlu-
guzelce dinle ve cok sakin bir sekilde bak kiza eger biraz mahcup anlatiyorsa.onemli degil baska bir zaman daha uzun sohbet ederiz merak etme de ve donup baska birinin yanina git! derhal
yok kiz geyik yapar gibi laf arasinda derse ve biraz umursamaz davranirsa bakisinla cezalandir... bos konusuyorsun de ve geri cekil. baska bir kizla ilgilen ve o baska kizin kahkaha atmasini sagla!
sen cevrendeki kizlara harika vakit gecirten bir adam ol!
kadinlar bunu daima farkeder!
kiz hic bir aciklama yapmazsa sen de hic bir aciklama yapma! ortada ekstra ilgilenmeni gerektirecek bir durum yok! farketmemissin bile! onu mu sayiyorum ayni anda kac kisi ile sohbet ediyorsun allah bilir
gear olayinda benim tercihim o tur gereksiz ve basarisiz erkeklerin laflari vs karsisinda kizin gozunun icine muzipce bakmaniz dahi yeterlidir! kizin onu cezalandirmasi gerekir!
tavla meselesine gelince: baska tavla bilen kizlarda vardir!
cevrende bir kac kiz arkadasinla daha bu tur muhabbetlere gir! sana ilgisi varsa bozulacaktir! hani ben ogretecektim der! sen de baska tavla bilen kizlarda var diyeceksin!
oyun adim adim orulur ve tepkilere gore sekillenir
iyi oku dogru oyna
dip not: ne ibnelik olurdu? bana tavla bilmiyorum diyen adamin beni mars etmesi
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
23/05/2012, 08:33 #22
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Ders anlattığım kız
arkadaşlar işler sarpa sarıyor! Kızın kardeşi gelmiş daha görüşemedik. Birkaç sefer karşılaştım ama ailesi filan yanındaydı selam bile veremedim.O da sadece göz ucuyla bana baktı o kadar. Sizce ne yapmalıyım mesaj filan mı atsam? + beni gearlamaya çalışan elemanada kardeşim demeye başlamış (çok sarktığını anlayıp mesafe koymak içinmi yoksa gerçekten de o kadar yakın mı oldular elemanla 3 günde nasıl anlayabilirim?) hedef elden gidiyor değerli üstadlar görüşlerinize ihtiyacım var!!!
Kadın kendi başına ne gül goncasıdır, ne de diken.
Koklamasını bilirsen gül,tutmasını bilmezsen diken olur.
Refik Halid Karay