User Tag List
Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
05/11/2011, 21:20 #1
- Nereden
- izmir
- Tebrik
- Konular
- 36
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
set açmaya başlangıç-beden dili
Herkesin merak ettiği bir soru; \" set açarken nasıl durmalıyız? \", \" el hareketlerimiz nasıl olmalı? \", bu soruların cevabını vermeden önce......
<Arkadaşlar aranıyor,set açmak için buluşmaya gidiyoruz,evden çıkmadan yapılması gereken bir kaç şey var en azından ben bunları yapıyorum, işe yarıyor demek istiyorum...Kendimize güvenimiz tam olmalı,bunun için güzel bir parfüm kullanmalı,elbise dolabımızdaki güzel ama ortamın doğasına uyumlu kiyafetler giyinmeliyiz.Aksesuarlarımızı takıp takıştırıp kendimizi hazır hissettiğimizde çıkmalıyız....Basit konu ama ovidius bile bunları antik çağda gördü ve erkekleri uyardı.Burun kılları,görülebilir saç kepekleri vb. şeyleri artık göz ardı edemeyiz.(alfayız dimi?) Set açarken kızın içine girdiğimiz,hatta sarıldığımız zaman gelecektir.....hazırlıklı olalım...hadi sete çıkıyoruz.....
<buluşma yerine geldik nasıl set açacağımıza karar verelim.Ben direk açılış yapacağım diyorsunuz,konuya hakim bilginiz var ama nasıl duracağım? Arkadaşlarım açarken ve kendim açarken gördüğüm en önemli kural kızın arkasından gidip önüne aniden çıkmaktır ve tam önünü kesmek gerekir...evet evet tam önünü soygun yapar gibiyandan kesip bir satıcı ve anketör gibi görünmek istemeyiz,ayrıca yanda durursak kız ona yol verdiğimizi görüp gidecektir....ama tam önünü kesip arka arkaya yürür gibi gidersek seti başarılı şekilde durdurup açılışımızı yapmaya zamanımız olacaktır.el hareketleri ve dik kendimize güvenli duruşumu seti açtıktan sonra doğal olmalıdır artık bizle konuşuyor ellerimizi sallayarak heyecanlı olduğumuzu görmesini istemeyiz...sakin durmalıyız artık muhabbetteyiz....ona beraber yürümeyi teklif edebiliriz..ozaman yanına geçme zamanımız geldi....artık top sizde....
<hadi birde ninja açılış yapalım....sokaktayız karşıdan 2 kız geliyor...göz göze gelmemeye dikkat edelim benim en sevdiğim aptal olma taktiği görmüyoruz bişi wingimle sohbetteyim tam yanımızdan geçecekleri an: affedersiniz!!! \"bir konuda fikrinizi almam gerekiyor\" bir adım atıp duracaklar...kızların dibine girip ürkütmeyelim...onlar yan durup konuşabiliriz ama sürekli yan duramayız yüzümüz onlara dönelim ama vucüdümüz çapraz olsun...biraz konuşmaya başladıklarında bir adım geri çekilelim...gidiyormuşuz gibi....sonra başka bir muhabbet konusu açtığımızda bir adım yaklaşalım....el hareketlerimiz normal düzeyde olsun...
<ve setteyiz artık fazla sırıtmayalım...burada uyguladığımız omzumuzun üstünden konuşma cafede,otobüsde vb...yerlerde işe yarar soruyu sorup tekrar işimize bakıcaz demek gibi bişi....evet bu iki önemli ama basit noktayı aştık hadi set açmaya devam edelim....
By Sentinus
-
05/11/2011, 22:29 #2
- Tebrik
- Konular
- 35
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:set açmaya başlangıç-beden dili
evet evet tam önünü soygun yapar gibi yandan kesip bir satıcı ve anketör gibi görünmek istemeyiz,ayrıca yanda durursak kız ona yol verdiğimizi görüp gidecektir....ama tam önünü kesip arka arkaya yürür gibi gidersek seti başarılı şekilde durdurup açılışımızı yapmaya zamanımız olacaktır.
gece 12:30 civarıydı karşıdan 2 li set geliyor. kızlar rus karşılarına geçip direk açılışımı yaptım kızlar açılışıma cevap verdi ama durmadılar yürümeye devam ediyorlar hala , bende hemen yanlarında yürümeye başladım ama yanlarında yürüdüğüm için kızlar biraz daha hızlanıp gittiler.
Bende hatalarımı gördüğün kadarıyla nedir abi dedim.
Doğal abimiz sesini duruşunu göz temasını gördüğüm kadarıyla iyiydi ama kızları sanki takip ediyormussun gibi arkalarında kaldın eğer onlardan 1,2 adım önde yürürsen onlar seni takip ediyormuş gibi bir hava verirsen daha iyi olur bence gibi birşeyler söylemişti.
Bunu o gece düşündüm ve ertesi gün kendi başıma yaptığım açılışlarda uyguladım özellikle yürümeye devam eden setlerde gercekten işe yaramıştı.Belki de ben kadınların değil aslında kendimin peşinde koşmalıyım.
-
05/11/2011, 23:05 #3
- Nereden
- izmir
- Tebrik
- Konular
- 36
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
aynen öyle dostum bu zaten benim bulduğum bir yöntem değildir bu avrupada yad,andy gibi puaların da öngördüğü bir görüştür.bende denedim yararını gördüm.ki türkiye de gerçekten sette beden dili çok önemli...burada bizi izleyen o kadar çok insan oluyorki buda kızın üzerindeki baskıyı arttırıyor...
By Sentinus
-
05/11/2011, 23:27 #4
- Nereden
- İzmir
- Tebrik
- Konular
- 50
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ben de neden en son açılışımda set yürüdü gitti diyorum işte bu
sağolun hocam.
"Kadınları sevişmeye ikna etmek onlarla sevişmekten daha keyifli."
Düşünsene ilk başta sıradan bir yabancıyken sonradan ona dokunma iznine erişiyorsun.
Yani başta bunu düşünmene bile tepkili davranıyorken
Sonradan yapmandan keyif alır hale geliyor.
Bu bir gelişimdir. Başarı!
-
07/11/2011, 01:50 #5
- Tebrik
- Konular
- 31
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
.....................
God gave me a dick and I intend to glorify him by playing that organ as intensely and as often as possible
-
19/04/2012, 00:01 #6
- Tebrik
- Konular
- 33
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
güzel yazı olmuş evet ama arkadan önünü kesmek.hiç denemedim ama daha zor geliyor bana (o yüzden denemedim heralde :laugh: )karşıdan gelen gruba yada kıza açılış yapmak daha kolay sanki ama her zaman karşıdan gelen kız yada grup olmuyor esnek olmak lazım! herkese kolay gelsin iyi setler ve nice setlere diyelim!!
-
19/04/2012, 00:32 #7
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 45
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Önden gelince kalkanları çoktan kaldırmış biriyle karşı karşıya kalıyorsun. Arkadan gelip karşısına çıkmak çok daha iyi.
- İlişki, aşk, seks... Psikolojik savaş hep.
-
19/04/2012, 07:47 #8
Bu yöntemle durmayan kıza henüz rastlamadım.Çok acelesi yoksa illa ki durur.Direkt açılış yapacakların bu şekilde yapmasının şart olduğunu düşünüyorum.
Bunun yanında mentalite de önemli.Kızı tavlamak için karşısına bu şekilde çıkarsan olmayacak,beden dilin kendini ele verecek.Ama eğlenmek için set açıyorsan zaten her türlü başarılı olursun."Hayallerimizde kendimize değer katarız."