User Tag List
Toplam 25 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Alfa sigara içer mi?
-
16/04/2010, 07:45 #11
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Alfa sigara içer mi?
junkıeeeeeeee
kokain için cümlesindeki absürdlüğün için neeeeee desem bilemiyorum!
sigara konusu nedir yahu*
ikiside sigara içiyorsa ne güzel! ikisi de içmiyorsa ne güzel!
erkek içiyor kadın içmiyorsa; kadın azıcık nazlanır -ki o kadarını her kadın yapar- geçer gider. ama bunun için adama birşey yapmazlar. daha bugüne kadar sigara içtiği için adamdan vazgeçen kadın görmedim! zati öylesine ben kadın demem o aaaayrı!
kadın içiyor adam içmiyorsa; kültablası yalama muhabbetine girmeyin! dalarlar! idare edin gitsin ya! yanınızda sakız taşıyın. kızın ağzına şeker verin. çilekli olur muzlu olur. sonra kokteyle bağlarsınız, olur biter!
not: sigara içenler de bilir ki, sigara içmesek iyi olur! neden? çünkü bu ara bütün dünya sigara içmeyin diye bağırıyor. of of!
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
16/04/2010, 19:29 #12
Ben şahsen sigara içen bir kızla öpüşmeyi pek dert etmiyorum ama sigara içen bir kızla evleneceğimi hiç sanmıyorum.
Kimyasallara tamamen karşıyım ben hayatımda hiç kullanmadım kullanmamda. Ama insanlar kullansınlar, keyiflensinler, seti açtığım zaman havada olsunlar surat asmasınlar kullansınlar rahat olsunlar)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
candela HELAL BRO dedi
-
16/04/2010, 23:43 #13
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ben orda kokaini şaka maksatlı kullanmıştım :laugh: yani sigara ondan bile zararlı ve sırf hava die içilicekse diğerini için manasında
Ama dediğim videoyu kesin izleyin bırakmak isteyen arkadaşlara çok faydası olucak eminim \"alan carr sigarayı bırakma\" yazın çıkıyor
Bok son cümlende ne demek istedin :cheer:
-
16/04/2010, 23:59 #14
- Tebrik
- Konular
- 35
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sigara içip içmeme konusu nereye kadar uzar bilemem ama bence(sigara kullanmayan biri olarak) bi alfa yanında mutlaka çakmak v.b. bulundurmalı diye düşünüyorum
Belki de ben kadınların değil aslında kendimin peşinde koşmalıyım.
-
17/04/2010, 00:43 #15
Junkie yazan:
Bok son cümlende ne demek istedin :cheer:
Neşelenmek ve havaya girmek için ot vs. çeşitli kimyasallar kullananlar kullansınlar, böylece gece clubda onlarla sohbete girdiğimde bana surat asmasınlar demek istedim
-
17/04/2010, 01:46 #16
- Tebrik
- Konular
- 11
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sigara hedef\'e göre değişir arkadaşlar ben sigarasını yaktığım bi hatunu tavlamıştım set sadece sigara yakmamla başladı hepsi o kadar ancak amacım set açmak değil sadece sigara yakmaktı...
ha alfa sigara içer mi içmez mi tartışmasına gelirsek kültablası gibi kokmadıktan ve dişlerine gerekli özeni gösterdikten sonra içer... yada içmez...
sigara değişik birşeydir yok ben alfa\'yım yok yok teta\'yım içmemem lazım vs.. o düşünceyle olmaz bu işbu oyun bir başladı mı, artık hiç bitmez
-
17/04/2010, 10:57 #17
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bencede öyle
içki içmeden neşelenip havaya giremiosa biri içsin kasmasına ne gerek var
-
20/04/2010, 09:38 #18
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ben hala alfa\'nın sigara içmemesi gerektiğini düşünüyorum. hem sigara içmenin alfa için bir zayıflık belirtisi olduğu tezimi yineliyorum, hem de hedef daraltmak olduğunu savunuyorum. sigara içmeyen hedeflere -1\'le başlamak, ki emin olun eksisi birden daha fazla, tercih edilir bir şey olmasa gerek. kızın sigarasını yakarak güzel açılış fırsatları yakalanabilir ama burada sigarasız pek çok güzel açılış okudum
zayıflık iddiamı somut bir örnekle pekişireyim... uzun süreli öpüşmeler, yiyişmeler, sevişmeler sırasında sigara krizine girmek hiç de hoş bir duygu değilhalbuki alfa sabaha kadar...
8 senelik tiryakiyim. neden sigara içmemeyi savunuyorum bilmiyorumBeğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz.
-W.Shakespeare-
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
candela HELAL BRO dedi
-
26/12/2011, 00:59 #19
-içmemek gereklilik midir, yeterlilik midir
-ikisi de değildir aq
-peki ya içmek yeterlilk midir, gereklilik mi
- :huh: içse ekime kadar, içmese kasıma kadar...iletişimin anlamı elde ettiği cevaptır
-
26/12/2011, 06:33 #20
Sigara içerek de alfa olunur,sigara içmeyerek de.
Alfalık biraz karakter,yapı meselesidir.Nerede nasıl davranmayı bilme meselesidir.Sigarayla bir bağlantısı yoktur.Alfa istediğini yapar,kimseye kulak asmaz.İsterse içer,isterse içmez.
Sigara içen bir alfa varsa o arkadaş ortamında,sigara içmeyenler bile sigaraya yeltenebilir.
Hiçbir kadın için de sigaradan,hiçbir sigara için de kadından vazgeçilmez"Hayallerimizde kendimize değer katarız."