User Tag List
Toplam 25 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Alfa sigara içer mi?
-
09/04/2010, 19:27 #1
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Alfa sigara içer mi?
Cemiyet sakinlerinin düşüncelerini merak ettiğim bir husus bu. Alfa erkeği sigara içer mi? İçmeli midir? İçmek bir avantaj mıdır, dezavantaj mıdır?
Benim fikrim, alfa sigara içmez. Sigara her ne kadar yakın zamana kadar çekici bir görsel imge olsa da, günümüzde durum değişti. James Dean\'ler dönemi kapandı. Slash\'in sigaraları bile sansürlenir oldu TV\'de. Çünkü o kadar çok karşı propaganda yapılıyor ki sigara ile ilgili, pek çok insanın kafasında olumsuz algılar bir hayli keskinleşti. Hem sigara içmek gerçek anlamda bir zayıflık belirtisi. Alfa hiçbir şeye muhtaç olmamalı kanaatimce. Ergenlik özentisi ile başlanan ve istisnasız her tiryakinin içiyor olmaktan pişmanlık duyduğu bir şey. Ayrıca o kadar çok insan sigara içiyor ki, içen değil, içmeyen fark yaratıyor.
Ha bana sorarsanız sen içiyor musun diye, içiyorum. Ama ben henüz bir alfa erkeği değilimHem smirting diye de bir şey icat oldu yasaklar sonrasında
Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz.
-W.Shakespeare-
-
09/04/2010, 22:27 #2
- Tebrik
- Konular
- 7
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Alfa sigara içer mi?
Alfa sigara içer. Neticede o da insandır canı çeker içer. Ben şahsen hiç sigara içmedim. Avatarımın hemen altında \"Shut\" yazması boşuna değil.
James Dean\'ler dönemi kapandı. Slash\'in sigaraları bile sansürlenir oldu TV\'de...
Sigara ve ateş alış verişi, tütünle ilgili değişik alet edevat (zippo çakmak mesela) oyunda çok işe yarar.
Düşünün aynı masada olmak için bir sürü emek harcamanız gereken bir hedef yada gurupla, kimse kapalı mekanda sigara içemediğinden dışarı çıkmak zorunda kalındığı için, yan yana gelmişsiniz sizden ateş rica ediyor.
Daha bir çok örnek verebilirim.
Yine bu konuyla alakalı, Üniversite yıllarımdan bir gözlem. \"Sırf ortama girebilmek için üniversitenin ileriki yıllarında sigaraya başlayan kızlar vardı.\" Böyle de acayip bir milletiz.
Söyleyeceğim budur.
-
10/04/2010, 00:58 #3
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cevap basit..
Hedefin sigara içiyorsa iyidir
içmiyorsa kötüdür..
hadi hayırlısı))
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
10/04/2010, 07:13 #4
- Tebrik
- Konular
- 51
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Şuanda lise 1lerin bile günde 2paket içtiğine şahit oldum sigara için simit-ayrana tabi gençler yada zengin bir piçe kapağını atar yemeğinide sigarasinida ondan alır piçte onu tavladığı sanar ah mallar ahh
içen alfa değildir.içmeyende ezik değildir.Gelişim etkenleri birleşik faiz gibidir. Kendini bir süre iyi geliştirebilirsin ama sürekli geliştiren adamın getirisine ulaşamazsın.
-
10/04/2010, 08:13 #5
- Tebrik
- Konular
- 11
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
JoKeR yazan:
Cevap basit..
Hedefin sigara içiyorsa iyidir
içmiyorsa kötüdür..
hadi hayırlısı))
bu oyun bir başladı mı, artık hiç bitmez
-
10/04/2010, 08:47 #6
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
İnşaat işçisi gibi ağzından düşmüyorsa, hiç bi çekici yanı yok.
düşünsene öpüşürken ağzı açık lağım çukuru gibi kokuyor ağzın falan..ıyyykkk kimse öpmez allama
kıyafetin de kokmamalı.tamam hergün kıyafet değiştiremezsin ama özellikle kız arkadaşınla buluştuğunda,temiz,mis gibi yumuşatıcı kokan kıyafetlerle buluşmalısın.parfüm kokusundan daha etkilidir emin olun.
dişinizi ve dilini hergün fırçalarsan ve sıcak temas olmadan önce ekstra fırçalarsanız,abartmadan sigara içmenin bi kötü tarafı yok.rahatsız edecek kadar sigara kokmaz emin olun.
hem de alfa dediğin terle karışık sigara kokar
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
candela HELAL BRO dedi
-
10/04/2010, 08:51 #7
- Tebrik
- Konular
- 42
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ashille yazan:
hem de kro dediğin terle karışık sarımsak soğan kokar
hehe düzelttim :laugh:Talking makes people friends, kino makes them lovers.
-
11/04/2010, 08:51 #8
- Tebrik
- Konular
- 60
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
alfayı bilmem ama pua kendine iyi bakacağı ve aynı zamanda sporcu olduğu için içmez,çünkü bodybuilding ,sörf,dağa tırmanma gibi hobileri vardır puanın.
http://www.dailymotion.com/Secret_
Türkiye'nin en eski direct game cisiyim...Her şey bundan 4 sene önce başladı ... Neyse devamını sonra anlatırım
Direct game : kadınlara ulaşmanın en kolay yolu !
-
11/04/2010, 10:21 #9
kapitalist ise puro+ viski+ cikolata
, yani şimdi bana göre :silly: bu konu alakasız olmuş.
1. secret şahin k.\'ya katılmıyorum. :unsure: :unsure: sigara icen erkeler cok cekici olabiliiir.Bknz=Clint Eastwood yada scarfacedeki Al PAcino....Baygın baygın bakıp ice cekilen bir nefes sonra yavas yavas dısarı sekilli bir sekilde verme hatunu ıslatabilir.(bak sen bile etkilendim ama cinsel tercihler söz konusu)
2.joker\'e de katılmıyorumalfaysan başkasına göre değişmeyeceksin kardesim :blink: ben hatuncuk sigara iciyorsa bıraktırmayaiyok içmiyorsa günde 2 sigaranın yararlı oldugunu içmesi gerektiğini ama ondan daha iyisi bir nargile ısmarlayabileceğimi dayatıyorum..
Herkese saygılar
d
d
d
d
Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...
-
16/04/2010, 06:37 #10
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sigara içmek çok saçma bişey ya geçen gün bu konuyu tartışıoduk arkadaşlarla neden sigara içiyoz die uzun uzadıya düşününce bikaç şey buldum :cheer:
Lise yıllarında popüler olmanın vazgeçilmez olayı sigara içmekti bizim dönemdeherkez tuvalette takılanlardan biri olmaya çalısırdı sonra üniversite başladı bi baktımki sigara eskisi kadar popüler bi kavram değilmiş
Yani tavsiyem lise ve okul yılları içip 20 yasından sonra bırakmak :laugh:
Hem kafa bile yapmıyoki bu sigara sırf hava için içiliyosa viski,tekila vs içmek daha mantıklı yada kokain için daha havalı sigaradanhadi bi etkisi olsa sigaranın böle rahatlatsa sarhoş etse anlıcam
Bu arada bırakmak isteyenlere tavsiyem \"Alan Carr:sigarayı bırakmanın kolay yolu\" nu okuyun arkadaşlar ben öyle bıraktım 6 senedir içiyodum anında bıraktırdı bana