Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Yeter artık bunaldım aq

Sen bu kızı sikmek istiyor musun?

2. HELAL BRO alfaninturevi HELAL BRO dedi
    Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: Yeter artık bunaldım aq

Berkiano muhtesem bir yanit vermis

Kitap gibi okunacak bir yazi yazmis

Ben okurken cok keyiflendim

Aklima eski gunler geldi!

Ama senin acil sorunun için yanıt vereyim

Hayır kıza tutup artık senle konuşmayacağım demiyeceksin! Çünkü bu onu kıymetlendirip seni ucuzlatır! Takmayacaksın! Gel çalışalım diyebilir, sana neden o çocukla çalışmak istediğini anlatmaya çalışabilir...

Sakın dinleme

O değil de dinazorları biliyor musun sen de!

Orangutanlar de

Ot de bok de!

Dinleyemeceğini belli et!

Çok sıkıcı bu konuşma de!

Tatlım diledğini yapmakta serbestsin de! Ben ilişkilerde özgürlüğe inanırım de! Kızım ne bana açıklama yapıyorsun?

Yalan söyledin! BU kadar basit! İnsanlar yalan soyler! Bundan doğal bir şey yok! Yakalanınca da özür diler!

ikisi de gereksiz! ama madem kendini suçlu hissediyorsun git bana çikolata al de!

çay getir de!

Dalga geç eglen!
    Naber kavalcı de!

Ama sakın kıymet verme

Zira dediğim doğrudur!

İnsanlar yalan söyler! bu normaldir. İnsanlar yakalanınca özür diler! Bu ziyadesiyle beklenen bir davranıştır! ikisini de gerek yok aslında. Çok kızılacak bir şey değil! Kızmak bir işe yaramaz. olduğu gibi kabul edersin durumu. Ne bileyim belki o çocuktan hoşlandı. Belki o çocuk turkselliydi! daha ucuzdu onla mesajlaşmak!

Ben iki adam arasında kalıp, aynı yakada oturduğu için birini seçen kadın gördüm!

Unutma kız senden hoşlanmış ama bu arada başka biriyle daha oynuyor! sebebini bilmiyorum ama bu kadar kafana takmaya değmez!

Senin kusurların vardır elbet!

Ama fena gitmiyorsun!

Tek kusurun ben kadınları anlamıyorum diyen şapşal erkek türünden olma! Bu bahane başarısızlara aittir!

Kadınların erkekleri neye göre seçtiği ile ilgili dünya kadar araştırma var. Bizimki hangi yaşta olursak olalım değişmiyor! Güce bakıyoruz. Black\'in dediği gibi bu güç şimdi zeka, para, mevki, statü, iyi bir çene, uzun boy, kuvvetli erkek imajı,espri yeteneği
    dans ve flört bilgisi vs anlamına geliyor..

Ama sizinki her yaş grubunuzda değişiyor! her ilişki biçiminde değişiyor! Verme kolaylığını dikkate alıyorsunuz. Güzel olmasını dikkate alıyorsunuz eve geç gitme izni olmasını dikkate alıyorsunuz! Daha sayayım mı:? Az ilerleyince eğitimini dikkate alıyorsunuz! Evlenirken az erkkele yatmış olmasını dikkate alıyorsunuz! Ailesine sülalesine bakıyorsunuz! Siz çok daha detaycısınız!

Düşün! ama bir kaç açıdan birden düşün!

olaylar seni bağlamasın! Olaylara tepeden bakmayı öğren!
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Senior Member tekno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Seksüel tansiyonu yükseltmek adına dudaklara göz dikip makas alınabilir bence eğer kızı birazda ısındırdıysan. Hatta bu adımları genelde kızlar erkeklerden beklerki çok fazla rahat ve kolay gözükmemek için. O yüzden sen bu riski alıp, seksüel tansiyonu arttırırsan kız kendine güveninin olduğunu görüp en azından bundan etkilenicektir diye düşünüyorum.

Member Hivron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Her şeyi bilen adam evet ben bu kızı sike sike parçalamak istiyorum.

Wonder woman yarın bu kızla ben ders çalışmak istemiyorum. Tamam küsmiyeyim anladım ama yarın gelip bana ders çalışalım derse kabul mü edeyim yani. O zaman istediği zaman ulaşabildiği bi erkek olmuş olurum. Hem beni kandırdı hem de ona bi bedeli olmayacak mı yani.

Kabul etmesem kızdığımı anlayacak. Ne yapacam şimdi ben kafam bok oldu . ve bi de sen söle bari wonder woman bizden hoşlandığını anladığımız bi kıza nasıl ondan hoşlandığımızı belli edecez teklif açmadan.

Mesela sen söylüyosun bu kız senden hoşlanmış. Diyelim ki başka bi erkek çıkmasaydı ona ilgimi nasıl belli edecektim teklif açmadan. Yani teklif açmadan nasıl teklif açacaktım ki sevgilim olsun ? Bu soru çok kafamı kurcalıyor. Asıl öğrenmek istediğim bu.

Tekno henüz makas alabilecek seviyede deilim galiba. O göt yok galiba bende

Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaş kaç ?

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne önemi var ki ?

VIP BLACK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Berkianoyla Wonder ın dediklerini oku oku sonra ardan biraz zaman geçsin döngel bir daha oku.

Kız sevgilisinden ayrılmış belliki sevgili arayışında senin anlayacağın şekilde sevgili seçenekleri var önünde ama hangisi doğru bilmiyor o da sağlama yapıyor. Çok kafaya takmalık bir durum yok Wonder ın dediği gibi çocuk sadece turkcell diye bile yaklaşmış olabilir. O yüzden satranç oynar gibi düşünemezsin çünkü tavlama tavla gibi şans işidir.

Sen herşeyi doğru yaparsın ama başka birisi aynı otobüste gidiyordur aynı semtte yaşıyordur, kızında duygusal bir zamanıdır yaklaşırlar. Her şeyi anlamaya çalışma her şeyi anlamak için bütün detaylara hakim olman gerekir. Buda mümkün değil.

Bak bundan seneler önce bir hatun var üstüne düşüyorum arkadaşız aynı zamanda bu sevgilisinden ayrıldı. Benim arkadaş alanından çıkıp sevgili adayı olabilmek için çekim yaratırken aynı zamanda güven sağlamam da gerekiyor çünkü sevgilisinden ayrıldığı gibi direk yazarsam olmaz çünkü arkadaşız!

Kızda güzel bir kız biliyorum ki boş kalmayacak, bir sevgili buldu telkinle ayırdım, daha kuvvetli bir aday çıktı piyasaya benimde 1 hafta gibi bir süreye ihtiyacım var.

Çocuğa ortak arkadaş vasıtasıyla kızın sevgilim olduğunu söylettim.

Yalanda değil 1 hafta sonra olacağım konum o.

Ama lanet olsun ki dürüstlüğüm tuttu. Bunu kıza söylemeye karar verdim. Önce yakın arkadaşından fikir aldım o destek olacak telkinleriyle. Kızı çağırdım bir akşam ben böyle bişey yaptım senin hakkında yalan söyledim diye anlattım. Ve birdaha konuşmadık.

Uzun zaman sonra yakın arkadaşıyla konuşuyoruz bir akşam konu döndü dolaştı bu meseleye geldi. Hedefin zaten benim yaptığım olaydan ben söylemeden önce haberi varmış(bknz. kadınlar her şeyi birbirine anlatır ya siz?) Bende bunu bekliyordum zaten kankasına o yüzden konuyu açmıştım. Ve bu yaptığım korumacı yaklaşımım sahiplenmem hoşuna bile gitmiş.

Benle konuşmamasının sebebini söylüyorum: olayı anlatırken \"seni korumak adına senle çıktığımı söyledim aradan biraz geçincede ayrıldım\"gibi bir şey demiştim.

Kızın takıldığı nokta başka birine onunla beraber olduğumu söylemem değil, yalan söylemem değil... Ben nasıl ondan ayrılırmışım? :huh:

Vayy amk kızdaki egoya bak hayali bir ilişkide ondan ayrılıyor olmamı kabullenememiş

Hasta amk ama güzel kızdı, ben her şeyi doğru yapmıştım ama biryerde yanlış kip kullandım diye o kızla olmadı. Bu sebepten olduğu da hayatta aklıma gelmezdi.

Özetle her zaman niyesini nasılını anlayacağız diye bir şey yok.
    Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hivron yazan:
    Ne önemi var ki ?

18 yaşında bu duruma bambaşka bir reaksiyon göstermen gerekir

36 yaşında ise bambaşka.

kimse seni yaşından ötürü yargılamıyor burada, yargılamaz da
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

VIP BLACK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Asıl diyeceğimi unutmuşum

Wonder ın affına sığınarak

Kadınlar maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz.

Kız onun yanına gider senin yanına gelir dışardan bilmediğin başkaları da olabilir. Kız bunlar içinde maksimum faydayı sağlayacak olanı seçecektir. Onla çıkmaya başlarsa sana selam vermemesi bile seni şaşırtmasın kızın angutluğundandır. Kendini kullanılmış hissedersin falan filan(Heh işte okuyarak öğrenemezsin ama aynı şey tekrardan başına geldiğinde vay aküü cemiyette demişlerdi ben bu filmi daha önce gördüm dersin.)

Hatun yanına gelirse(ki gelmeyedebilir) kızarsan değer verdiğini gösterir kız ıçin çantada keklik olursun yedeklere alır seni daha iyisini aramaya başlar. Kıza kendini affettirmesi için bir fırsat tanı.

\"Bana yalan söyledin seni affetmicem ama bir kahve fikirlerimi değiştirmemde etkili olabilir tarzı birşeyler dersin kız kahveyi kantinden alır gelir, beni bu kadar ucuza tavlayabileceğini düşünmüyorsun heralde vs\" tarzı konuşursun böylece eğer varsa kızın kafasında yakınlaşma fırsatı da doğar

Not:Sana verilebilecek en akıllıca tavsiye çalışıp kazanabileceğin en iyi yeri kazanmandır.
    Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

21 yaşındayım.

Black her şeyi öğrenmek deil aslında niyetim ama neye nasıl tepki vermem gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum. Ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum.

Bana gerekli olan kısmı bilsem yeter ama tek başıma da beceremiyorum. Kimse bize kız nasıl tavlanır diye öğretmedi ki hep türev integralle büyüdük amk

Sayfa 2 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu