Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Member Hivron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeter artık bunaldım aq

Şu siktiğim kızları bi türlü ayarlıyamıyorum. Kafayı yiyecem aq. Kafamı siktiler bıraktılar. Böyle okuyarak bi bok olmuyor amk. Uygulamaya çalışıyorum hep batırıyorum amk.

Bu bi kişilik meselesi.
    2 3 rutin öğrenerek bi sikim olmuyor. Duyguları okuyarak nasıl öğrenebilirsin ki. Genel olarak kişiliğimiz nasıl olmalı bu amk dünyasında. Kızlarla tanışıyorum konuşuyorum ililer alıyorum doğru şeyleri yapsam sevgiliye dönüşeceğini biliyorum ama o doğruların ne olduğunu ve onları nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kıza ilgimizi ne zaman nasıl belli edecez. İlgimi belli edemiyorum. Çok güzelsin mi demek gerekiyor bi anda amk. Onu da yapamıyorum. Bu bi teklif mi gibi anlamaz mı o zaman ?

Sanaldan hiç bi sikim öğrenilmiyor. 10 km hızla gideceğimize 2 km hızla gidiyoruz böyle. Çok dertliyim be. Bu dünyanın çilesi hep bize mi amk ?

Dersanede aynı sınıfta olduğum 8 lik bi kız var. Derslerim iyi olduğu için Seninle her gün beraber ders çalışalım mı dedi geçen hafta. Onun da dersleri iyi benden sonra sınıfta en çalışkan o. Bende olur dedim. Geçen hafta her gün dersten sonra ders çalışmaya başladık. Aramızda böyle güzel bi hava olşuturdum gülerek eğlenerek. Dhv yaptım neg attım. Kino desen diz boyu. Zaten aynı sırada oturuyorduk. bacaklarımız hep birbirine değiyodu. Soru çözerken birbirimizin sıcaklığını hissediyorduk.

Diğer kızlarla da konuşup onu kıskandırmaya çalışıyodum arada. Bütün kızlarla aram var sınıfta sadece sınıfta deil nerdeyse bütün dersanedeki kızlarla. Dedim ya kızlarla gidip bi şekilde saçmalasam da tanışabiliyorum artık. O riski alıyorum. Arkadaş oluyorum hepsiyle. Zaten muhabbet hep ders fazla zorlanmıyorum tanışmakta. Neg atarak tanışıyorum hiç utanmadan. Ne konuşacağımı da hiç düşünmüyorum. Doğaçlama dhv filan yapmaya çalışıyorum. Kendi kafamdan hikayeler anlatıyorum derslerden bahsediyorum bi şekilde tanışmış oluyorum. Bazen mal gibi ortada kalıyorum ama sonra tanışmış oluyorum. hatta bazılarıyla sahile kadar dışarı çıktım.

İşte o kız benim telefon numaramı aldı. Beni msnden ekledi. Bana numaranı türksel yap mesajlaşalım dedi ben o kadar tanıdğım var senin için deiştiremem dedim.

2 3 gün sonra öğrendim ki bi sevgilisi varmış ve yeni ayrılmış. bunu kendisi bana söledi. Hafta sonları dersaneye gel çalışalım dedim. Kabul etti bu hafta sonu cumartesi geldi pazar ekti ama sonra geldi. geçen hafta cuma günü benle çalışması gerekirken hemen çabuk kaçtı. Başka bi sınıftan bi erkekle çalıştığını gördüm ses çıkarmadım. Ondan telefon numarasını almış. Hafta sonu benle çalışırken onla mesajlaşıyodu. Ne demem gerektiğini bilmiyordum. Bende ses çıkarmadım. Kızıp bozmak istemedim.

Bugün yine ders çalışacaktık. Bana eve gidecem dedi. Hemen çıktı gitti kaçtı resmen. Ben sinirlendim ama tamam olur dedim bi şey demedim. Sonra etüt salonuna ders çalışmaya çıktım baktım ki o çocukla ders çalışıyor yine. Beni gördü hemen gözünü kaçırdı.

Sinir küpü oldum. gittim sıraya oturdum ders çalışmak için. Sinirden moral bozukluğundan ders çalışamadım. Hiç bi şey yapamadım. Dersaneyi terkedip çıktım. Gidip ona kızıp batırmak istemedim o sinirle. Çıkarken beni gördü kızdığımı hissetmişti sanki.

Attım 2 bira içtim. Çok dertliyim be. Yarın dersaneye gittiğimde ona bi daha seninle ders çalışmayalım demek istiyorum Ama bu doğru bi şey mi bilmiyorum. Ne yapmalıyım be dostlar. kızı o çocuğa mı bırakmalıyım. Çok sinirliyim ona. Benden sonra o çocukla çalışmaya başladı. Benle daha çok çalışıyor o çocuğa göre. Ama beni kandırıp o çocukla çalışmaya çıkması çok moralimi bozdu.

Ben nerde hata yapıyorum arkadaş. Neden her seferinde her şey iyi giderken kızları bağlıyamıyorum. Lütfen birileri akıl versin be dostlar.

2. HELAL BRO Admin HELAL BRO dedi
    Üye Kardeşim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: Yeter artık bunaldım aq

ahhh dostum ahh

biliyorum o çabucak gitmeleri,

biliyorum o sinirlenmeleri, çok kötü durumdasın.

sen o kızın yanında ders çalışablilyor musun?

şahsen ben çalışamıyordum, kafam sürekli ona gidiyordu.aklım karışıyordu.

keşke beynini dağıtacak farklı şeyler bulsan, keşke kızın yaptıklarına bu kadar yoğunlaşmasan.

yanında oturduğu vakitte duygulaını tatmin et kardeşim,

yaptığı hareketleri sorgulama, değişme...

tansiyonu yüksek tutma sakın..

dostum sakın daha fazla bağlanma bu kıza, keyif vermez bu sene...

yapacak fazla şeyin yok derslerden sıkılırsın, kafanı ona takarsın.

boşu boşuna senen gider, en azından hak ettiğinden düşük puan alırsın..
    Ahahahaha

Senior Member tariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Yeter artık bunaldım aq

beraber ders çalıştınız sonra? ders bittikten sonra ne yaptınız?

Bana kalırsa dersten sonra başka bir yere gidebilirsiniz. çay kahve içmeye olur. bira falan içiyorsa daha da iyi. sinema da olur..

sadece ders çalışacaksa aliyle de mehmetlede rızayla da çalışır.
    ama aralarda nasıl eğlendirdiğin ve sonrasında neler yaptığın daha önemli bence.

Ama sadece sorun bu değil. seksüel çekim yaratamamak sorunuyla karşı karşıyasın benim anladığım, hemen çoğumuz gibi.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tamam da kardeşim bundan sonra ne yapmam lazım. İçim çok dolu onunla bi daha ders çalışmak istemiyorum. Ne diyecem ona Artık çalışmayalaım dersem sonra pişman olabilirim. Çok güzel bi kız amk. Gözleri mavi saçları kahverengi. Boy 1. 73.

Bırakayım desem hemen bırakamıyorum ki. Hem bıraksam da ben yanlışlarım neler. Başka kızlarda aynı hataları yapmak istemiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum. Kızlara ilgimi nasıl belli edecem. Başaka kızlarda var bana ili veriyorlar dersanede. ama onlara nasıl ilgimi belli edecem.

Atmam gereken doğru adımlar neler ki bunları tava getireyim. Bu kızların bana ilgisi var. Buna eminim. Doğru şeyleri yapsam olacak bu iş. Çekim yaratıyorum ama bağlayamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum aq.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beraber ders çalıştıktan sonra çay kahve de içtik. Bana pas verdi. ama ben golü atamıyorum. Seksüel çekicilik ?

Senior Member tariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hivron yazan:
    Beraber ders çalıştıktan sonra çay kahve de içtik. Bana pas verdi. ama ben golü atamıyorum. Seksüel çekicilik ?
    çay kahve içmek için mekan değiştirmeyi diyorum. eğlenmeye gidebilirsiniz.

seksüel çekicilik, senin onu arzuladığın gibi onun da seni arzulamasıdır.

büyük göğüslü kızlara erkekler nasıl atlıyorsa, kızlarda erkeklerde, kendilerini etkileyebilecek bir takım özellikler arar.

başta yumuşak bir ses, kıza yol verirken sırtına hafifçe dokunmak, konuşurken tanıdıkça seninle mucizevi ortak yönleri bulması gibi bir sürü şey. herşeyin tesadüfi ve ilahi bir şey gibi olması, sahiplenildiğini hissetmesi lazım.

aranızda bir bağ kurmalı, iyi bir fizik çok şey olabilir ama herşey değil.

Üye Kardeşim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hivron yazan:
    Tamam da kardeşim bundan sonra ne yapmam lazım. İçim çok dolu onunla bi daha ders çalışmak istemiyorum. Ne diyecem ona Artık çalışmayalaım dersem sonra pişman olabilirim. Çok güzel bi kız amk. Gözleri mavi saçları kahverengi. Boy 1. 73.

Bırakayım desem hemen bırakamıyorum ki. Hem bıraksam da ben yanlışlarım neler. Başka kızlarda aynı hataları yapmak istemiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum. Kızlara ilgimi nasıl belli edecem. Başaka kızlarda var bana ili veriyorlar dersanede. ama onlara nasıl ilgimi belli edecem.

Atmam gereken doğru adımlar neler ki bunları tava getireyim. Bu kızların bana ilgisi var. Buna eminim. Doğru şeyleri yapsam olacak bu iş. Çekim yaratıyorum ama bağlayamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum aq.
    benim görüşümde, kızı yanından kaçırmasan sana yeter.derslerde yanında oturursa, kafan ona gitmez.tam tersi olur gibi geliyor ama böyle..

cinsel çekimide yavaş yavaş oluşturacan, zaman bol.

bak dersaneye gidiyorum bende, yanımda ki kızla öyle çok muhabbetim yoktu.derslerde hafif sataşmalarla girdim yavaş yavaş buna.şimdi ağzına vermekten bahsediyorum

bu nlp gibi yaşanacak bi olay, şimdi en azından ben anlatamam nasıl yavaş yavaş gireceni

çekim olur, çünkü kız mesajlaşalım falan demiş.

amaaa diyeceğim gibi,

ders,ders,ders ...
    Ahahahaha

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ah be dostum dersleri anlamak kızları anlamaktan çok daha basit benim için.

Einsteinin teorileri vız gelir tırıs geçer kızları anlamanın yanında. Kafra kalmadı amk. Ne düşünsem tersinin de doğru olacağı bi durum var. Ya tersini yapmalıydım diye kendi kendimi yiyorum.

Tariz dediğin olayı biliyorum da adını bilmiyor muşum. Dışarı da henüz dolaşmadık ama kantinde başbaşa filan oturduk. Beline dokunmalar burnunu sıkmalar filan oluyor parmaklarını tutuyorum tırnaklarını bahane ederk Yani kino oluyor.

GEçen hafta her şey bi anda oldu gibi bi şarkı filan da söyledi hatta umutlandım bende

VIP BerkiaNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vay be eski günler aklıma geldi..

Soru içerisinde o kadar çok soru var ki,

O kadar çok yapılması gereken, kim burda sana hadi git \"şöyle şöyle\" yap dese derdine derman olamaz, olsa bile döktüğü asfalt yarın yine bozulur, niye mi?

Nedeni mantalite dostum,

Sen kızlara yaklaşmayı burdan öğrendin, hatta büyük kısmı burdan öğrendiğin şeyler \"eminim\"

neden mi?

Sadece bizim sitedeki amerikadan ithal ettiğimiz kavramalrla konuşuyorsun, neg, dhv, kino

Güzel de gidiyorsun en başta bunu bil, bu bir artı (+1)

Çünkü, o kavramlarla bile %2 ile bile kızı \"senin tabirle izole\" etmişsin, başbaşa kalmışsın

Arabayı çalıştırmak için marşa bastın, sonra bir baktın araba gitmiyor \"eyvah\"

Ama sen en azından bu araba \"neden gitmiyor\" diyip eksiğini sorgulayan adamsın bu da bir artı (+2)

Yalnız keşke bizler ansiklopedi yazabilseydik, her bakış her sestonu ve her beden dilinin kombinasyonuna göre, senin neler yapman gerektiği \"keşke\" bu sitede olsaydı.

Bunu yazmaya kalkmak herhalde birkaç ömür gerektirir \"tabi eğer mümkün olsaydı\"

Bu sitede var olan şey \"harita\" ve burada gelişen herkes mutlaka hatalarından ders çıkartarak tecrubeye sahip olan kişiler,

ve tabi bu konulara karşı olan ilgi, hassasiyet, kavrama şekli uzmanlaştırıyor insanları

İnsan ilişkileri dediğimiz şey dostum, içerisine birçok şeyin dahil olduğu iletişim yöntemidir,

bazıları çocuktan bu konuda başarılı olur,

Çünkü \"karakteri\" öyledir, kendine hakimiyeti yüksektir ya hani birilerinin, birileri daha soğuk kanlıdır ya, bunun dışuında birileri daha iyi kavga ederken birileri daha hızlı koşar

Neden onlar değil de neden ben sorusunun cevabı ise,

Senin de başka özelliklerin onlara göre daha üstündür de ondan ,alınmaca gücenmece yok

Bu işi öğrenirken belki bundan daha yakın olacağın 8 numaraları kaybedeceksin, bu bir ya belki bunun gibi 3-5 tane daha olacak sarı saçlı mavi gözlü 1.70 boylarında 37 numara giyen, ince belli, güzel gülüşlü vs.

Bu tecrube sence kayıp mı kazanç mı olacak, onun hesabını sen yap...

Çünkü döngü böyle işler,

Çünkü sosyal ortam içerisinde olmayan bir nesilin yüzlerce ferdi aynı sorunları yaşıyor, çünk sen o kızla ders çalışırken o kızla iki kelime edecek kadar bile sosyalleşememiş ve seni aşırı kıskanan çocukar var,

Sen ne dersin onlara burdan ilk önce şu mesajı gönderirsin sanırım,

Dur bi dakika burdan gönderilecek bir mesaj yok, çünkü bir cümleyle özetlenemiyor durum, hadi \"şöyle\" olun de

ve onalrda gelip senin ilerlediğin kadar o kızla ilerleme başarısı göstersinler,

işte sadece olay sadece \"şöyle\" olun demekle hallolmuyor sevgili dostum,

o \"şöyle\"nin içerisinde o kadar çok şey var ki, bir anda kazanılmadı senin açından da,

Şimdi geliyorum bu kadar uzatmanın ardından senin sorunun cevabına,

Sen hiçbir karşılık istemeden ve beklemeden gidip o kızla ders çalışmışsındır veo kız seninle istediği zaman, istediği an ders çalışabilir ve bu hakkı ona malesef sen tanımışsın,

o nedenle aqüü maqu yok

Yani biz kendimizi bedaeeevaya vermiyoruz, hey sen benle ders mi çalışmak istiyorsun, o zaman bir çikolataya ne dersin,

Hey sen bu sefer beni çikolatayla kandıramazsın diyip piç bir sırıtmayla dudaklarına göz dikersin ya da bir makas alırsın yanağından, sonra olayı sulandırırsın sulandırırsın, yanaklarını sıka sıka bitiremezsin, sonra bir lakap takarsın, takılırrsın çekim yaratırsın,

Bu mu evet sadece bu değil bu ve daha fazlası ama ilk önce bilmen gereken şey,

Senin değerli biri olduğun ve seninle olmanın bedelini bir şekilde talep etmen,

ikincisi ise ödül- ceza sistemi

biryerlerde duymuşsundur, köpek halı muhabbetini,

kısaca şöyle anlatılır bu mevzu ise, hedef iyi birşey yaptığında ödüllendir, hoşuna gitmeyen bir olay yaptığında ise ilgiyi kes, cezalandır,

Bu arada sakın aklp kırma kalp kırarsan bir daha yapıştıramazsın, zeki uyanık ve lider kişiler hiçbir zaman kalp kırmazlar ve sonunda \"aa ne kadar iyi biri\" diyenleri o liderle sikerler.

açık konuştum sanırım

Yani kısacası güzel dostum sadece burayla olmuyor bunu öğrenmene sevindim, birazcık sahada öğreniliyor, tecrubeyle öğreniliyor bu iş, bir allahın kulu bana demesin ki ben hayatta zarar görmeden iyi noktalara geldim, bazı şeyler için bazı bedeller ödeyeceksin, bunu unutma

Saygılar sevgiler..
    Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır.
    Russell L. Ackoff

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üstat öncelikle söylediğin güzel şeyler için teşekkür ediyorum. Doğru yoldaysam ne mutlu bana.

Senin söylediklerine göre o zaman ben bu kıza yarın kızmayacam bi bahaneyle onunla ders çalışmayarak ilgisiz kalacam.

ve o zaman senin söylediğine göre kızın dudaklarına filan göz dikersem yok öyle 3 kuruşa 5 parça diyip yanaklarını filan sıkıp sulandırırsam olayı tehlikeli olmaz mı ya İlgimizi böyle mi belli edecez ?

Sapık mısın demez mi bu bana. Temelli kaybetmeyelim kızı Kaş yapalım derken göz çıkmasın aqü maqü