Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün çok ilginç birşey oldu

Biraz önce eve geldim, bir kızın doğum gününden.

4 kişiydik, 3 kız 1 erkek.

Benim bakış açımla ÇOK ilginç birşey oldu..

bunu paylaşmak istiyorum

fakat şu an inanılmaz alkollüyüm, yaklaşık 10 cintonik içtim

o yüzden 28 aralığı 29 una bağlayan gecede tunus caddesi london pub\'da olanları yarın yazmak istiyorum, zira bir çok kişiye ders çıkacağını düşünüyorum.

çok kısa özet: pivotumu \"OYUN\"dan haberi olan birisi, canlı canlı tavladı!

ve ben bunu keyifle izledim.

ve bunu yazıcam

yarın.

---

yarın oldu bugün ve ben uzun zamandır rapor yazmadığımı farkettim, o yüzden yazmak istiyorum

Raporda herhangi bir close hiç birşey yok, baştan uyarayım, hemen rapora geçeyim.

Tunus Caddesi\'nde şık bir pubda arkadaşımın doğum günü vesilesiyle oturuyorum, saat 20.23. üzerimde şık lacivert renkli beyaz çizgili bir gömlek var, parlak ve kocaman bir dolar kolyesi takmışım tavuskuşu, elimde kartlar, bir yandan kartlarla oynuyorum, bir yandan jokerle telefondayım.

Arkadaşlarım geldi, 4 kişiyiz, doğum gününü kutluyoruz samimi bir şekilde, zaten çok spontan gelişti kutlamaya karar verme aşaması.

Arka masamızda 6-7 kişilik kızlı erkekli bir grup oturuyor, içlerinden bir tanesini beğenmemle başlıyor bütün olay.

Flash paperımı yırtıyorum, elime önceden kalemle maça 4 yazıyorum, ve dışarıya sigara içmeye çıkıyoruz, içeri girdiğimizde ise ben arka masanın yanında duruyorum pivotumla beraber ve pivotuma numara yapmak istediğimi söylüyorum, ama pivotum numarayı 3. şahıs olarak izlemek istiyor, bu yüzden size yapmaya geldim diye açılışımı yapıyorum.

Numarayı yapıyorum, maça 4 çıkıyor seçtiği kart, flash paperı yakıyorum, maytaplar yanmışçasına şenleniyor ortalık, elimdeki maça 4 yazısı ortaya çıkıyor, herkes şaşırıyor, ağızlar açık

-Yeteneksizsinize katılsana
    -Ohaa süper numaraaa, nerden öğrendin?
    -Nası yaptın?

vs vs. gibi sorular ardı ardına yağmaya başlıyor, hedefim ise ilgili ama çok etkilenmemişe benziyor,

en taşaklı numaramı hedefime patlatıyorum, hedef yamuluyor, maça 4 hedefin her yanından fışkırıyor adeta

ve teşekkür edip tekrar kendi masama dönüyorum. 3 dakika sonra maça 4 ü arka masaya \"kazaaaaaaaraaa\" fırlatıyorum, arka masa kopuyor, bunun üzerine arkadaşımın doğum günü nedeniyle fotoğraf çektirme bahanesiyle arka masayla fotoğraf çektiriyoruz, bu fotoyu nasıl alıcam diyorum, facebooklar cepte.

şimdi buraya kadar çok 3. şahıs anlattım, sebebi ise raporun aslında bu olmaması.

asıl rapor, arka masamdan 3-4 masa uzakta oturan 2 tane adamın raporu, beni ve pivotumu tavladılar zira.

Benim buraya kadar yaptığım tüm neşeli, şen şakrak, sevimli piç hareketlerimi gözlemlemiş bu uç masadaki 2 adamdan atkılı olan.

ve ben pivotumla tekrar sigara içmeye çıktığımda onların orada olduğunu görüyorum, ısıtıcının etrafında, çakmağımızı yanımızda getirmeyi unutmuşuz, veriyor atkılı olan adam (açılış)

(bir parantez açıyoruz, pivotumu anlatayım arada, pivotum fiziksel olarak güzel sayılabilecek bir kız değil; lakin ağzına geleni söyleyebilen, çok sağlam analizler yapabilen, son derece kültürlü, piyasadaki tüm tiyatrolara gitmiş, haftada 5-6 film izleyen, kitap üzerine kitap okuyan, son derece sosyal ve oyun mekaniklerini çözmüş birisi, tabii wonder kadar değil, zira wonderınki kadar yaşanmışlığı yok, belki zamanla)

herneyse başlayalım,

bu iki adam aralarında benim okuduğum okul hakkında 2 saniyelik bir muhabbet geçiyor, hemen yakalıyorum, meğerse adamlar benim şu an okuduğum bölümden mezun, üstelik benim okulundan, hemen ısınıyoruz birbirimize, eski hocalardan bahsediyorlar, ortak hocaları konuşyoruz, dersleri, kulüpleri, vs vs. (ortak nokta bulma)

atkılı olan adam SON derece samimi muhabbet ediyor benimle, içeride yaptığım numaraların ne derece başarılı olduğunu anlatarak beni övüyor (beni tavlıyor, GAERİ yükseltiyor, ama benle taşşak geçmiyor), pivotumun ise sürekli sözünü kesiyor, fazla sallamıyor, ona ufak bir lakap takıyor, kısacası onu kaldırıp kaldırıp yere çarpıyor gerek okul muhabbeti, gerek başka muhabbetlerden

ben durumun az buçuk farkına varıyorum.

içeri geçiyoruz.

kartlarımı çıkarıyorum.

çok aleni mal ediyorum adamları.

fakat atkılı arkadaş mal olmuyor ve bana diyor ki, bu adam \"game\'i okumuş.\"

bu atkılı arkadaş ankaranın taşaklı ünilerinden birinden yüksek ortalama ile mezun olup, pariste ve dubaide akademik çalışmalarına devam eden bir şahsiyet.

ve HİÇBİR şekilde pivotumu tavlamaya çalışmıyor direkt olarak, adamın pivotuma olan hareketleri tamamen içselleşmiş.

benim kart numaramdan sonra atkılı adamın arkadaşı mal olmuş bir vaziyette (SHUT eleman diyim bundan sonra buna) saçma salak pivotuma yazmaya çalışıyor, pivotum bu herifi HİÇ ama HİÇ siklemiyor, çünkü biliyor ki çantada keklik. (atkılı adamın kendini ödül gibi göstermesi, yanındaki adamın kalite azlığından ötürü atkılının ön plana çıkması)

ve asıl flört kısmı geliyor şimdi;

atkılı adam, kendine bir mariachi söylüyor. pivotum ben de bir mariachi içerim diyor, atkılı adama bir mariachi geliyor, atkılı adam çok ufak ama son derece etkili bir jest ile mariachisinden bir yudum alıyor, sonra pivotuma diyor ki ; \"seninki gelene kadar bununla takılalım beraber\" (biz kavramını yerleştirme)

adam durumun farkında, ben farkındayım, diğer ezik eleman durumun farkında değil, pivotum ise mal olmuş durumda, zira hiç bir şekilde böyle bir adamla karşılaşmamış daha önce

ben diğer ezik elemanı uzaklaştırıyorum, atkılı adamın pivotumu izole etmesini sağlıyorum.

atkılı adam duygusal yoğunluğu artırıyor, gerilimin tavan yaptığı noktada bizim yanımıza geliyor, pivotumu mal gibi bırakıyor. (aşilin set kesme taktiğinin ileri versiyonu)

her neyse, adamların numaralarını alıyorum, adamlar bana perşembe akşamı için nerelere takılacaklarını soruyorlar, samimi bir şekilde iyi dileklerde bulunuyoruz ve ayrılıyoruz, saat 2.30 civarı

pivotum benimle çok açık konuşur, mesela kalkıp \"kızı domaltıp yarrağını köküne kadar sokucaksın arkadaş ilk seferinde ki karı alışsın, başka türlü mırın kırın etmesini dinlememelisin karının, anal seks harici\" şeklinde cümleler kurabilen bir kişilik, çok severim kendisini

şimdi pivotumla arabaya doğru yürümeye başlıyoruz, saat 2.33, pivotumun mal olduğunu biliyorum, sadece kıkır kıkır gülüyorum

pivotum bana dönüyor

\"hassiktir ya, nasıl bu adam benle tuvalette yiyişmek istemez yaa?\"

\"nasıl gerdi gerdi gerdi sonra bıraktı lan bu adam beni? amına koyim yaaaa\"

\"sikerim abi, oha nasıl ya, dalga mı geçiyor benle, en azından numaramı alabilirdi\"

modunda, HAYYYYYYYVANİ bir şekilde atkılı piçin çekimine kapılmış vaziyette.

yol boyu konuşuyoruz, onun bazı şeyleri farketmesini sağlıyorum.

ve buraya dikkat, çoğu sorunuza cevap olabilir 2. günün neden iyi geçmediği hakkında;

eve geldiğimizde saat 3, aradan yarım saat geçmiş, artık adamın pivotumu mal eden çekiminin etkisi %70 oranda kaybolmuş, artık o sadece hoş sohbet ettiği bir adam.

o adam devam etmediği için artık 2. gün şansını kaybetti pivotumla (belki canı istemiyordu, belki de hamleyi yapamadı), sonuç olarak benim pivotum artık o adama eski gözle bakmıyor

yani ÇEKİMİN ETKİSİ ÇOK ÇABUK GEÇİYOR, BU ETKİYİ KAYBETTİRMEYİN.

ben bu başlığı açarken düşünüyorum tüm bunları, adamdan bir çok şey kapıyorum aslında, bildiğim şeyler, fakat tamamen farklı, bambaşka bir uygulanış stili ile.

adam türk erkeklerinin başarısız olduğu (benim yukarıda kalın harflerle yazdığım) noktaları game\'i okuduktan sonra farketmiş, bu noktaları düzeltmiş ve işine bakıyor

adam yakışıklı değil, tavuskuşu desen benim yanımda adam eksilerde kalır

buna rağmen adam yukarıda kalın harflerle yazdığım çok basit birkaç kurala dikkat ederek insanların GÖZLERİNDE NE DERECE ABARTTIĞI BİR KIZI(pivotum) ÇATIR ÇUTUR TAVLIYOR

çıkarılacak dersleri tek tek yazarsam çok fazla, herkes farklı birşeyler çıkarır buradan.

Talking makes people friends, kino makes them lovers.

2. HELAL BRO sabanseckin HELAL BRO dedi
    Senior Member Rookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: Bugün çok ilginç birşey oldu

Çok hoşuma gitti 2 defa zevk alarak okudum fakat bu hatunu etkileyerek diğer hamleye geçememe durumunu bende yapabiliyorum. Bazen ben istemesemde devam ediyor bazen direk bırakıyorum olduğu yerde kalıyor bu durumu benimde düzeltmem lazım.

Senior Member bttf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

peki pivotunun oyundan haberi var mı tam olarak?
    yani demek istediğim bir wonder women kadar haberdar mı planlanmış süreçlerimizden?
    Your Future is Whatever you make it!

Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pivotumun oyundan haberi var, ama \"oyun\" diye haberi yok, \"neg\"e sataşma diyor, daşşak geçme diyor, kinoya dokunmak diyor vs vs.

yazdım raporu

Üye rapidesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Bugün çok ilginç birşey oldu

Acaba yanındaki shuta oyunu mu öğretiyordur :huh:

Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rapidesh yazan:
    Acaba yanındaki shuta oyunu mu öğretiyordur :huh:

hayır game i okumuş diye benim hakkında tespitte bulunduğunda yanındaki shuta açıklamaya başladı oyunun ne olduğunu

sonra ben oyunun ne olduğunu anlatmak için adamı dışarı çıkardım, böylece izole oldu

Üye rapidesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şu flash paperı hangi siteden sipariş ettirdin?

Member Jokey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rapor çok güzeldi, kızı sklemeyeceksin ama ortamda susan insan kızı dikkate alsa ne olur almasa ne olur... Konuya yön veren bişeyler bilen adam bunu yapınca işler çok daha farklı oluyor işte

Senior Member Rüzgâr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sizin yere goge sigdiramadiginiz kadinlari elin adamlari got kadar yataga sigdiriyor sozunu hatirlatti bu rapor
    Using no way as way, having no limitation as limitation...

Life begins at the end of your comfort zone.

Kanımda dolaşan adrenalin, benim yegane yaşama sebebim.

Senior Member Mr.Butuböken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sadece karma

- ya bu yere göğe sığmayan kadınları az buçuk oyunu iyi oynayan birisi

rüzgarında dediği gibi çatur çutur götürüyor

peki bu kadınların üstümüzdeki etkisini (kendi adıma özelliklede benim)

nasıl azaltabiliriz .