Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alfa olmaya önemli bir +

Sevgili cemiyet üyeleri.Alfa erkek nedir hepimiz biliyoruz.Bugun Alfa olmakla ilgili başka bir konudan söz etmek istiyorum.
    Oturmasıyla,kalkmasıyla,giyinmesiyle her yönden bir alfa düşünelim ama kedi tırmalaması gibi yumruk atıyor.Tam bir çelişki oldu.Evet ortamı kontrol altına almak başka birşey ve kendine güvenmekte gerekli ama bu güvenin arkasını boş bırakmamak lazım.+ larla çevrildiyse etrafımız bir + daha neden olmasın?

Amaç her kavgayı kazanmak değil amaç kavga çıkmamasını sağlamak.Bununda güvenle alakası var.Bilmezsen güvenemezsin.Benim için çok değeri olan bir eğitmenim söyle söylerdi \"Şiddete karşı olmak şiddete maruz kalmaya engel olmuyor.\"

E tamam güzel de napalım? diye soruyorsunuz.Yine maddeler halinde yazıyorum

1)En azından yakınlardaki bir boks kursuna yazılıp 5-6 ay temel boks vuruşlarını öğrenin.şampiyon olmanıza gerek yok tabi olacak olan varsa destekleriz

2)Wing-Tsun ile ilgilenebilirsiniz.Sistematik ve sokağa yönelik bir sistemdir.Türkiyede iyi eğitmenler ve organizasyonlar var.Emin Boztepe,Cemil Uylukcu ilk aklıma gelenler.Özgüven ibreniz 100 e vurur.

3)Bunlarla ilgilenmiyorum derseniz bir atletizim okuluna kaydolun sigarayı bırakın ve iyi koşmayı öğrenin Kaçarken lazım olur.

Sigarayı nasıl bırakim amk alışmışım keyfimden mi içiyorum derseniz de \"Allen Carr\" sigarayı bırakma yöntemini deneyin.Kitapları,videoları,seminerleri var.Kitabını tavsiye ederim daha etkili.800 lira bayılırım diyorsanız terapi merkezinede gidebilirsiniz ama gerek yok gitmeye kitabı anlatıyorlar zatenKesine yakın bir oranla bırakırsınız.

2. HELAL BRO Berkayhitchens, exclusive789 HELAL BRO dedi
    Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Alfa olmaya önemli bir +

çok güzel konulara değinmişsin
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.

YAZAR Spie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wing tsun iyidir sağlamdır 3. seviyeye gelmiştim zamanında ama sonra devam edemedim. o sıra hoca denizlideydi emrah eker, balıkesirdekiler wing tsun için ulaşabilir. izmir ankara istanbul samsun mersin kolay zaten wing tsun için. ama hala yeterince popüler değil çoğu şehirde eğitim alıcak birini bulamıyosunuz..

Sigarayı nasıl bırakim amk alışmışım keyfimden mi içiyorum derseniz de \"Allen Carr\" sigarayı bırakma yöntemini deneyin.Kitapları,videoları,seminerleri var.Kitabını tavsiye ederim daha etkili.800 lira bayılırım diyorsanız terapi merkezinede gidebilirsiniz ama gerek yok gitmeye kitabı anlatıyorlar zatenKesine yakın bir oranla bırakırsınız.
    bu konuyla ilgili uzuunca bir yazı yazmıştım hala şiddetle öneriyorum 3 aydan uzun süredir sigara içmiyorum ve bundan sonra da içmeyeceğim..: http://www.puacemiyeti.com/index.php...-meselesi.html

Senior Member Atilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    FENERBAHÇE cumhuriyeti
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wing tsun gerçekten şiddetle öneririm 3 sene önce sınıf arkadaşım salağın tekiydi herkesten dayak yer kimseye karşılık veremezdi wing tsun\'a 3 senedir gidiyor şimdi 2 kişi üzerine yürüyoruz yanına bile yaklaşamıyoruz o derece yani şimdi kavgalara ilk onu çağırıyoruz
    Ateşin icadından önce ölüp cehenneme giden mağara adamının şaşkınlığı içerisindeyim

Tanrım sen güzeldin, senin yarattığın ahmaklar çirkinleştirdi seni, kana buladı, pasa buladı, kirlendin..

youtube.com/watch?v=lYRlzAsfpdY

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkürler Full Nano.Spie 3 seviye daha alsaydın keske 6.seviyede bayagı yetenekli oluyosun bu arada şiddete hayır şiddeti engellemek için heryolu denedikten sonra sonuç alamazsan tek geçer yol \"en iyi savunma saldırıdır\"

Senior Member deli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaşadığın şehri bilmiyorum ama benim şehrim ADANA

bakın dostlar burası öyle bir yer halinde ki köy desen köy değil şehir desen şehir değil.En büyük alışveriş merkezlerden birisi aile fertlerinden 3 kişiden 1 inin kesin suçlu olduğu bir mahalleye kurulu ve 1 ayda yaklaşık 60 arabayı patlatıp laptop çalındı(açıldığı ay el insaf ! ) neyse şimdi güvenlik var. Çok güzel bir yer Adana ama gelir seviyesi düşük olan insan çok ve bu çokluk bokluğu getiriyor , dilenciler zorla para alıyor senden , vermedin mi 1 km takip edeni biliyorum. Şimdi sen kalkmış bana IP MAN\'ın tekniğini kullan sik ortalığı diyorsun Yaşadığın şehir karşındaki adama bağlı her şey.

Aslında söylemek istediğim bu değildi . 100 Tane kavga edip 99unu kazanabilirsin ama kaybeteceğin tek kayba hayatına mal olabilir

Olabildiğince laftan ve kavgadan kaçın. Kadınlar gücü sever ama fiziksel güçten daha önemli güçlerde vardır. Bunu FULL SARJ yaparak uzun vadede çok rahat elde edebilirsiniz.

Ha gelelim spor olayına , eğer gerçekten boks yapmaktan zevk alıyor ya da wingten alıyorsanız yapın yoksa gereksiz şeyler
    Gelişim etkenleri birleşik faiz gibidir. Kendini bir süre iyi geliştirebilirsin ama sürekli geliştiren adamın getirisine ulaşamazsın.

YAZAR Spie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

deli. yeri geliyor kavgadan kaçamayacağın yerler oluyor. benim wing tsun hocam tarsusluydu sizin oralara pek uzak değil..

adam derdi ki elimden geldiğince kaçardım ama bazen kaçmak yeterli olmuyor köşeye sıkıştığında hayatını kurtaran şey karşı koymak olabilir.

Senior Member Rüzgâr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sokakta Tongue Fu konuşur, eğitim alıp öğrendiğiniz tekniklerin pek çoğunu sokakta kullanamıyorsunuz zaten.

Ha nerden biliyon homuna goduuum derseniz

JKD + Kali + BJJ çalışıyorum, yemiyor sokakta
    Using no way as way, having no limitation as limitation...

Life begins at the end of your comfort zone.

Kanımda dolaşan adrenalin, benim yegane yaşama sebebim.

Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Deli kim ortalığı sikmekten bahsediyor onu anlamadım.Senin mantıkla bakarsak birisi gelir bıçağı takar gider.Ne amacımız 100 kavga edip 99 unu kazanmak,ne ortalığı sikmek nede peşinden gelen tinercileri dövmek.Dövüş sanatlarının amacını google amcadan yada güvenilir bir dövüş okulundan öğrenebilirsin.

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yazılarına yorum yapmıyorum ama, takip ediyorum, güzel yazıyorsun
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.