User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: oyunun ötesinde
-
02/04/2010, 11:34 #1
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
oyunun ötesinde
bazı şeyler var ki oyundan ötedir. hayatın kendisidir çünkü.
sevimli piçi oynayın ama piç olmayın!
alfa erkeğini oynamayın alfa erkeği olun zaten!
kitapları kızları etkilemek için onun için bunun için ne bahane ile okuyor olursanız olun, kitap okuyun! bu birikimsel bir süreç. spor yapmak gibidir bir yerde. önce hava atmak için başlarsın, sonra bir bakarsın işe de yarıyor!!!! üstelik eğlenceli de
kafanızdaki önyargılarınıza iyi bakın! muhtemel çevrenizdekiler tarafından bu tür önyargılarla yargılanıyorsunuz. siz kendi önyargılarınızı kırmadan, çemberinizi genişletemezsiniz.
kadınları gözlemleyin! her an her yerde! klişeleri kitaptan okumak yetmez. kadınlar çok konuşur! basit bir cümle. net bir cümle de kaaç tane karı gördün sabahtan akşama susmayan, bana onu söyle! sayabiliyorsan ne ala, bu dır dır denen şeyi bile sen kendin gözlemleyeceksin. haybeye olmaz.
karı milleti diye cümleye başlamak seni alfa etmez! karı milleti diyebilmen için, karı milletini tanıman lazım. yoksa biri çıkar milli oluverirsin bir anda. bu iş böyledir. dikkatli olmak lazım! kendi
yargılarını oluşturmak yerine başkalarının cümlelerini satmak kolaydır! kolaydır kolay olmasına ya, taşıma suyu ile dönen değirmene dönersin. el şeyi ile gerdeğe girilmez derler ya hani- atalar nur içinde yatalar- onun hesaptır bir yerde
kendin gözlemlemeden sallamak yok! denemek var, zaman zaman çuvallamak da var. arada harbiden ilişki denen - şu elele tutuşup sinemaya gidilen, aşkımlı canımlı cicimli - dönemi de yaşamak mümkün. saf saf aşık olup bir kadının dizinin dibine kıvrılmak da mümkün- hiçbiri sonsuza dek sürmez, o ayrı!
hepsi birşey öğretir ve bir yerde yaşadığın şeyler, senin hayatındır.
ne derler bilirsiniz; vebali boynuna!
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
sabanseckin HELAL BRO dedi
-
02/04/2010, 17:11 #2
- Tebrik
- Konular
- 7
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:oyunun ötesinde
Çok öğretici ve eğlenceli bir yazı olmuş. Her cümlesi değerli. Ben şu iki kısmın altını tekrar çizmek istedim, daha fazla beğendiğim için.
sevimli piçi oynayın ama piç olmayın!
alfa erkeğini oynamayın alfa erkeği olun zaten!
kendin gözlemlemeden sallamak yok! denemek var, zaman zaman çuvallamak da var. arada harbiden ilişki denen - şu elele tutuşup sinemaya gidilen, aşkımlı canımlı cicimli - dönemi de yaşamak mümkün. saf saf aşık olup bir kadının dizinin dibine kıvrılmak da mümkün- hiçbiri sonsuza dek sürmez,
hepsi birşey öğretir ve bir yerde yaşadığın şeyler, senin hayatındır.
-
02/04/2010, 20:17 #3
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Zamanında manitalardan biri ile şunu sohbeti yaşamıştık.
h: sen çok tatlısın her ne kadar fırlama serseri piç görünsende aslında çok iyi ve ince ruhlu birisin
j: evet ama iyi olunca kaybediyorsun, piç olunca kazanıyorsun
h: hayır kazandıran piçlik değil
j: ne peki
h: ben bunu sizin dışarda hanım efendi , içerde orospu istemenize benzetiyorum. Biz de dışarda serseri içerde efendi seviyoruz.
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
03/04/2010, 00:01 #4
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
JoKeR yazan:
Zamanında manitalardan biri ile şunu sohbeti yaşamıştık.
h: sen çok tatlısın her ne kadar fırlama serseri piç görünsende aslında çok iyi ve ince ruhlu birisin
j: evet ama iyi olunca kaybediyorsun, piç olunca kazanıyorsun
h: hayır kazandıran piçlik değil
j: ne peki
h: ben bunu sizin dışarda hanım efendi , içerde orospu istemenize benzetiyorum. Biz de dışarda serseri içerde efendi seviyoruz.
-
30/11/2017, 08:17 #5
Konu candela tarafından (30/11/2017 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
dede HELAL BRO dedi