Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Türkiye\'de Engeller Var Diye Oyundan Vazgeçmeyin!

Oyun dediğimiz olay bir çok Düşünce Yapısının, Metodun ve Taktiklerin bir araya gelmiş halidir.

Bunlardan Metot ve Taktiklerin bir kısmı orjinal haliyle Türkiye\'de işe yaramayabilir ya da kısmen yarayabilir.

Ufak bir kaç değişiklikle bu harika taktiklerin Türkiye\'deki verimlilikleri arttırılabilir.

Ama orjinal halleriyle bile sağa sola dan dun dalarak telefon numaraları alıp kızlarla buluşmaya çıkabilirsiniz.

Yok Türkiye\'de olmuyor, ık bık diye şikayet edenler için söylüyorum:

Şikayet etmeyi bırakıp, o lanet olası kıçınızı kaldırıp dışarı çıkın ve kızlarla dan dun diye tanışma girişimlerinde bulunun!

3-5 şey öğrenip sonra da sırf bunu yaparak bile bir süre sonra telefon alabilirsiniz!!!

Şikayet eden insanları ne kızlar sever ne de herhangi bir insan sever. Kimse sevmez!

Şikayet ederek bir yere gelinmez!

Eğer Atatürk \"Elimde yeterince asker yok, uçak yok, top yok, tüfek yok, askere verecek ayakkabı yok, askere verecek don yok, yemek yok, koskaca pahişah var o savaşsın gavurlarla, İstanbul\'da hain basın var ne yapayım ben vs\" diye şikayet etseydi biz şimdi yunan askerlerinin Türk erkeklerini öldürüp, kadınlarımıza tecavüz etmesi sonucu doğmuş olan çocukların çocukları olacaktık.

Ama Atatürk şikayet etmedi. Milyon tane alfa özelliğine sahipti ve başardı. Sözlerini dikkatle okuyanlar bunu anlayabilirler.

Şimdi siz yok sosyal baskı yok işte gaerler, yok etraftan bakanlar bir şey der mi vs diye korkup bir kızla konuşamayacak mısınız???

Ne yani \"\"bakınnn adamm kızla konuşuyor, kızlardan hoşlanıyor,,,vurunnn gebertinnnn\" deyip üzerinize mi atlayacaklar?

Konuştuğunuz kızlar sizi dövecekler mi?

Yürüyorsun ve bankta oturan bir kız gördün. Gidip onla konuşamayacak ne var? Git konuşş, eğlenmene bak!!

Ben en son bankta oturan aikidoducu bir kızla tanıştım. Yarım saat muhabbet ettik. Kızın yanında bir kılıfın içinde kılıç, sopa ve bıçak vardı. (Tahta)

Tahta olmasına rağmen baya işe yaradıklarını söyledi

Çok eğlenceliydi, aikido olayı sayesinde kıza baya bir sataştım.

ARamıza sınır çiziyorum burayı geçmek yok dedim.

Hadi dedim geçen insanlardan dövecek birilerini seçelim dedim.

Bak dedim şu adam çok uyuz görünüyor, onu dövelim dedim.

Çok eğlendik.

Gidinn konuşun kızlarla Allah aşkına ya, ne var bunda!!

Üniversite kampüslerini dalınn vee bammm!!!!

Türkiye\'de oyun daha zor, ama her türlü oyunun oynanabileceği ortamlar mevcut. O ortamlara gidip oynayın.

Kendi şehrinizde belirli bölgelerde türlü türlü ortamlar mevcut. Gidin buraları keşfedin.

3-5 set açıp sonra yok olmuyor, işe yaramıyor diyenleri şiddetle kınıyorum.

Başarısız insanlar yeterince başarısız olmamamış insanlardır.

Başarılı insanlar; çok defalar deneyip başarısız olup ondan sonra başarılı olmuş insanlardır.

500 tane set aç, bu arada hatalarını öğrendiğin bilgilere göre düzelt, buna rağmen olmuyorsa \"abi XXX şehrinde bu iş olmuyor\" de, o zaman eyvallah derim.

FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Senior Member rainman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Türkiye\'de Engeller Var Diye Oyundan Vazgeçmeyin!

Amerika Birleşik Devletleri\'nin en ünlü askeri okulu West Point\'in duvarında bir yazı var sevgili Bok. Hatta aynı adlı bir kitap da var.
    Sistem Yayıncılık\'tan.Orda şu yazar. \'\'Mazeret yok\'\'
    Senin yazına da bu başlığı koysak cuk diye otururdu sanırım.
    Ama kuru gayret çarık eskitir der eski zaman puaları :laugh:
    Bence yanılabiliriz ama önce bir tartma ve test etme süreci yapmalıyız. Sonuçta sırf amcığı var diye hareket edersek hiç arzu etmediğimiz biçimde kadına şiddet olayları baş gösteriyor. Karadul örümceğinin ağına düşmek istemem kendi adıma.
    Çok şerli bir kadın vardı küçükken komşularımızda. Yav bu kadının da korktuğu bir şey var mıdır? şu dünyada derdim içimden. Sonra bir namaz sonrası şöyle dua ettiğine şahit oldum. Allahım beni kadın şerrinden koru :silly: Bu da başka bir ironi.
    Olaya değişik açıdan bakmak istedim.
    Zekan hırsına yetmiyorsa bir gün mutlaka fıkra olursun.

Senior Member the_maestro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yenilere cesaret verecek bir yazı yazmışsın sonuna kadar katılıyorum. Ekşi sözlükte sık sık okuduğum türkiye de olmaz bu sözünü yazanların sanırım ESP, küp ve 1-2 rutin i ard arda söyleyip de 10-15 set açınca ve sonuç alamayınca olmayacağına kanaat getirdiklerine inanıyorum. Bu onların işe yaramadığını göstermiyor ben şahsen 2 sini de kullanmıyorum, kendi beğendiklerimi kullanıyorum kullanacaklarım da var.

Oyunun bize anlattığını bilinçaltı şeklinde açıklarsak, dominant alfa erkek, sosyal değer sahibi üst sınıf bir erkek olmamız gerektiği. Çevremizde çok sayıda kız-erkek arkadaşımızın olması ve en güzeli hayattan zevk alan bir insan olmamız gerektiği hele çevrendeki kızlar güzel ve sana çok yakın davranıyorlarsa ne ala. JoKeR in dediği gibi rutinler ilgi çekmek içindir, asıl oyun alfa karakteristiği aktarıp kızın arzu ettiği bir erkek olmak.

E türkiye de oyun olmaz diyenler bunun aksini söylemiş oluyorlar. Yani hayattan zevk alan sosyal değeri yüksek biri olsan da kızlar duvarları kaldırmaz demiş oluyorlar. Ama izmir buluşmasında arkadaşın birinin anlattığı şu: Zamanında bir cafede müzik etkinliği düzenlemiş kendisi de şarkı söylemiş etkinlikte. O zamanlar oyunla bilgisi yokmuş. Alkolün de etkisiyle şarkılar bitince 4-5 li bi kız gurubunun masasına gitmiş ve masaya sırt üstü yatmış. Sonra kısa bir sohbet etmişler ve kızları tavlamak gibi bi amacım olmadığı için ne telimi verdim ne başka birşeyimi dedi. Ama kızlar nerden buldularsa ertesi gün bunun facesini bulup eklemişler. Bakın, sosyal değeri yüksek erkeğe her zaman ilgi vardır. E o halde kendini pazarlamayı iyi öğrenirsen yani oyun oynamayı iyi öğrenirsen olmuyor diye birşey söylemezsin çünkü oyun oynamadan bile yapılabiliyor...
    Herkes hazza kosar,cok azı onun basında beklemeyi bilir.

hacı nasıl bi işe bulaştık böyle..

Senior Member mersimes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

güzel ve gaza getirici yazı olmus

türkiyede zor diye setler açılmicak diye bisey yok.gitcen konuscan en fazla red yiğicen olcak bitcek eğlenmene bakcan.ben açtığım setlerde hiç dayak yediğmi yada hakaret yediğimi hatırlamıyorum.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

babacan öyle güzel öyle gaza getirici bir makale yazmışsın ki

set açma korkusu olmayan ve set açmayan biri olmama rağmen ben bile gaza geldim.

la ben de gidip 1-2 set mi açsam ne dedim :laugh: :laugh: :laugh:

Müthş mithiş mithiş..

buna + 3 karma çakarım ben
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Senior Member Clark Kent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul-Zonguldak arası mekik dokuyor.
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yazıyı okumamla beynımın ıcınde oluşan setler bana gell gell gell dedi.

çok pis gaza geldım hazır ıstanbula kaçmısım setlere kosarım ben bu yazı ustune.

10 numara yazmıssın @bok hocam..

yazarımız bok\'a Altarın Oglu Tarkan\'dan +1 karma...
    Sosyalleşmek Erdemdir...

Sosyalleşin..

Senior Member Majeste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adam haklı beyler .. Oyunda engeller var diye vazgeçmemek lazım ki işin ilginç ve eğlenceli kısmı bu olsa gerek . Açıkcası kolay olmasınıda istemezdim . Tr\'deki oyuncuların çok daha fazla kendini geliştirmesi lazımki burda kaldırdığınız kızları yabancı ülkelerde hayli hayli kaldıralım (masumum o) .. Bugun Salsa\'ya yazılırken karasızdım aklıma @bok hocam geldi öğreniyim bir köşede kalsın en azından dedim ..) iiki yazıldım walla en birinci yazı olmuş..
    +karma
    "Ve her oyun gibi bunda da yenilmek vardır. Önemli olan bir sonraki sefer daha iyi yenilebilmek. Herhangi bir meseleyi ciddiye almak, o işin gözünüzde gereksiz derecede büyümesine yol açar. Mesele gözünüzde büyürse, başarısız olursunuz. Bu bir oyun. Ve adamınız ölürse, tek yapacağınız ’tekrar başlat’a basmaktır"

Member m€k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

engeller gelişmeye sevk etsin, motive etsin, daha fazla çabalamaya zorlasın, teşvik etsin
    sende başlar çoğu şey çünkü.
    ama sende bitmez,
    planların olabilir,
    ama hayatın planı neyse o yaşanacaktır.
    zalim kader, kahpe felek, kara bahtım, kör talihim yaklaşımı seni hiç bir yere götürmez
    bir yerlere ulaşacaksan hayatta
    yılmak yok
    hayat zorluklarla daha güzel
    pireye kızacaksan kız da yorgan kalsın
    iletişimin anlamı elde ettiği cevaptır

Senior Member cody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yazı için teşekkürler şef.

Benim dayıoğlu ecnebilerin \"natural\" dedikleri tipdendir. Bütün bunları doğuştan biliyo sanki bezevenk.
    Herifin Çorumda çıktığı kız sayısı 200 e dayandı. Aynı anda 5 kızla çıkmışlığı var. (iddaa).
    (Doyumsuzdur ve bence sorunludur biraz ama o ayrı mevzu)
    Çorumu görseniz kasaba dersiniz ufak, halkın çoğunluğu da muhafazakar sayılır
    \"Türkiyede olmuyo\" diyenlerin boş konuştuğunun açık kanıtı :laugh:
    bla bla..