Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1 yil...

Senior Member Sevilesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1 yil...

Bu gun dostlarim 10.10.11

Hayirdir gardas cuma degil bir sey degil mubarek degil diyeceksiniz

Bu gun benim cemiyete uye olus yildonumumdur.

Nasil buldugumu anlatayim cemiyeti uzunca bir yazi olacak ozet mozet yok..

Cemiyete uye olan herkes istisnasiz bana kalirsa internette \"kiz tavlama yollari\" ya da teknikleri ne isterseniz uzerine arastirma yapmistir ama illa herkes.

Zaten aksi takdirde cemiyete denk gelmis olma olasiligi yok gibi.

Bende 13 yasimdan beri kisisel gelisim kitaplarini merakli biri olarak dale carnegie, kevin hogan tarzi yazarlardan baslayarak kendimi gelistirecegine inandigim kitaplari okurum.

Arastirmayi cok sevdim hep ve cogu insanda olmadigina inandigim bir yonum var. Daha dogrusu cemiyetteki herkesin var aksi takdirde burada olmazdik.

Basarisiz oldugum konu, aslinda basarisiz olmak istemedigim ama yeterli bilgi sahibi olmadigim bir konu ise ben o konuyu arastiririm. Bilmedigimi kabul edebilirim ve bana kaynak onerenlere hep saygi sevgiyle bakar tesekkur ederim..

Dogal olarak 7. ve 8. sinifta artik karsi cinsin onemli oldugu fikri azda olsa kafamda idi. Yakin arkadaslarimla gece yatmalarinda konulari konusur derinlemesine dusunurduk.

Bu farkindaligin olusmaya baslamis olmasina ragmen 8. sinifta bile sinifa ter kokarak girerdim tum tenefus kosmali oyunlar oynadigim icin ve hic de pisman degilim su an cunku yapilmasi gerek sey oydu bana kalirsa.. Icimden gelen oydu.

Neyse 8. sinifta internette kiz tavlama teknikleri falan arastirmaya basladigimda buldugum seyler beni etkilemeye yetmemisti. Kafamda bir fikir olusmaya basliyordu ama yazilan seylerin cogu bende mantikli hissi uyandirmiyordu.

Birakmistim internetten bu arastirmalari ve kitaplardan ve cevremdeki kizlardan tavsiye almaya basladim. Aslinda hic fena degilmisim notlarima bakiyorum simdi. Bundan 3 yil once, parfumun onemine, hedefin kankasiyla iliskilere, muhabbetin eglenceli olmasina, yakinda durmaya, onu konusmaya tesvik etmeye, hep yaninda olmaya, bir istegini yapmaktan ziyade, bir istedgimi yaptirmanin onemine dair notlar almisim ama tavsiyelerin bir kismi kizlardan oldugu icin nice guy\'a girermisim eminim..

Ancak 6. sinif disinda hic bir \'cikma\' olayi yasamamistim. Benden hoslandigini soylemis 2-3 kiz vardi ancak ben istememistim.

Sebebini hatirlamiyorum ancak bir gun isim google\'a kendinden buyuk kiz tavlamak yazmistim. Kader ve talih burada benden tarafa gelmeye baslamisti..

Vallahi de buldum basligi

http://www.puacemiyeti.com/index.php...oeneriler.html

Buldum google\'dan ve tikladim. bilmembisecemiyeti, neg, acilis vs tarzi bilmedigim kelimeler var idi.

Otomatik olarak siteyi itusozluk tarzi belli bir universite sitesi oldugunu dusundum ve firefox\'u kapattim

tarih: 9.10.10

ertesi gun tekrar actigimda firefox\'u site acildi direk, normalde kapatirim ama meraktan anasayfaya tikladim ve o an bunun normal bir site olmadigini anladim hayatimin en onemli buluslarindan biriydi

Siteye uye oldum tarih 10.10.10 henuz oyun falan okumadim kucuk kucuk makalelere bakip fikir edindim forumda dolastim ancak hic bir zaman siteye kisa sureli ilac arayip gitme amacinda olmadim buranin bir hayat tarzi olacagini sezmistim.

1 hafta sonrasinda kiz arkadasim olmustu ilk hani cilveli bilmemneli kiz sayilabilecek ve o kizi zaten tavlayabilecek duzeydeydim daha once de o kivamda oldugum cok kiz vardi ama hep ya tamam cikarim da bu kizla ne konusabilirim ki ya tikanirsam korkusuyla 3 kizi onecsinde harcamistim kafada

Cemiyet daha ilk haftasinda bana bu guveni verdi ve cikiyor olduk ama cok komik geliyor su anda :side: :blush: :silly:

Kizi baglamis ama aninda nays gay olabilecek biriydim ve o sira actigim baslik benim bazi seyleri anlayp algilayip kendime ceki duzen vermemi saglayacakti bir sure sonra..

http://www.puacemiyeti.com/index.php...it=10&start=10

Baslik budur. Ozellikle yeni gelen arkadaslar okuyun okuyun okuyun.

Ilk postumdu sanirim ve wonder deyim yerindeyse agzima sicti :blink: :blush:

circir\'in yorumu da bana noluyo ya dedirtmisti.

Durust olmak gerekirse bekledigim cevap bu degildi cozum bekliyordum yardim bekliyordum. Sihirli bi formul olmasa da sole sole olursa kiz sole sole yapar\'i bekliyordum...

Kabul edemedim bir kaybeden oldugumu, hic bir bok bilmedigimi.

Kafam atti, kizla ayrilana kadar girmedim cemiyete ki bir hafta eder bu

Oturdum ve dusundum sevi dur dedim, elestir kendini girdim cemiyete okudum okudum. Oyunu aldim herkesin oldugu gibi gaza geldim formulu buldum sandim tum kizlari cikip tavlayabilecegim

Gotum indi tekrar

Dur dedim tekrar dur, okudum tekrar cemiyeti, postlari gezdim, raporlari inceledim. Zamanda gecti tabi. Bir gun ilk olarak arkadasimi aldim bak bole bole bir site var ve sana gostericem bunu yazdim url adresini ve site gitmis :blink:

Sureyi hatirlamiyorum belki 1 ay cemiyet gitmisti ben ne kadar her seyi okumus olsam da kaydetmemis oldugum icin kendime cok kufur ettim.

Duzenli olarak denedim siteyi ve sonunda olmustu parali oldu cok daha guzel oldu. Ben her zaman iyi hizmetin bir hakki olduguna inanirim.

Yaklasik 2.5 ay gecmisti o sevgilinin ve ben yavas yavas degismeye baslamistim bunu hissediyordum.

Giyimimi duzelttim hic degilse insanlarin guzel gomlegime baktigini hissediyordum. Az da olsa sosyal cevremi genisletmeye baslamistim. Acilis denemelerim falan.

Cemiyet kapaliyken metroda bir kizi actim ve 1.5 ay ciktik. O zaman anladim tavlaminin iliskiden daha kolay oldugunu.

Neyimden hoslandin ilk goruste demistim, durusundan, giyiminden, gulusunden, bakisindan ve boyundan dedi. Bunlari -boy haric tabii - az da olsa gelistirmeyi basardigimi anladim.

O da bitti.

Baska kizlar geldi gecti, gene reddedildim bazen, bazen reddedilmedim, bazen arkadas bolgesine girdim.

Daha bu yaz 2-3 ay once ya bi sikim ogrenemedim ben diye kufur ettim kendime, cavalli cok sagolsun hep destekledi beni ona cok sey borcluyum.

Su anda ise bir cok sey cok iyi gidiyor ve mutluyum hayatimdan, 1 yillik cabam azar azar meyvesini veriyor bunu hissediyorum, ve sundan eminim ki bu sene benim en iyi senem olacak

1 yil once o haldeyken su anda actigim kizlarin bir kismindan face alir, ayni anda 2 kizla cikar, ve tanisip konustugum kizlara umut vermeden ya uff bu bana deli gibi ili veriyor ama bir nevi \'dombili kiz\' nasil arkadas kalsam durumuna geldim

Ancak zaman zaman 0 date %0 rate olayina da gelebilirim bunu da biliyorum ama su an cok iyiyim, gelismem icin ne yapmam gerektigini biliyorum. Hala ama hala ataletli olsam da bazen mutluyum ve cogu seyi cemiyete borcluyum.

Ozellikle:

Joker\'e site icin cabalarindan, makalaleri, postlari ve hayata bakisindan dolayisiyla hayata bakisimi degistirmesinden..

Wonder\'a ilk cevabindan sonrakilerinden ve her zaman olaylara gercekten oyunu bilen ve erkekten anlayan bir kadinin gozuyle bakmami saglamasindan

Bok\'a ve Richy\'ye bu gune kadar benimle ilgilenip sordugum her soruya tam anlamiyla cevap verdikleri yardimlarini esirgemedikleri ve raporlarindan dolayi

Cavalli\'ye tanistigim ve bulustugum gunden beri ozellikle giyim olmak uzere icsel oyun shit testler tarzi bir cok konuda bana yol gostermesinden

Sentinus\'a yaptigimiz konusmalardan, bakis acisindan, teorileri, fikir acilisi tarzi mesajlari ve daha bir cok seyden

Circir\'a insanin altina sicirtan yorumlari ve yazilarindan

Uykunun getirisi olarak unutmus olabilecegim diger dostlarima yardim ve paylasimlarindan dolayi tum ictenligimle, kalbimle ve sevgimle tesekkur ederim

not: umarim tam 1 sene sonra buraya tekrar yazmak nasip olur

The more you practise in the field the better you\\\\\\\'ll get.

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: 1 yil...

ay dedim acaba ne yazmışım? gittim açtım okudum!

MERAK! iyidir!

dimi))))
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: 1 yil...

1 sene sonra aç bunları da oku

benim de 3 ya da 4. senem, saymayı bıraktım artık :blush:
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.