User Tag List
Toplam 50 adet sonuctan sayfa başı 41 ile 50 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
03/10/2011, 05:35 #41
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
Wonder Women yazan:
bir yandan kızı beğeniyorsun bir yandan kızı inanılmaz eleştiriyorsun
onda kızdığın ne varsa şu an sen yapıyorsun!
peki soruyorum sıkıntıyı problemi aşmak için nasıl bir yol izlemeliyim sence? Daha sağlıklı analiz yapabilmeniz için senin tabirinle \'eleştiriyorum\'.
Fakat durum o değil. Yaşadıklarımı detaylı anlatıyorum ki varsa benim göremediğim bir hatam oda çıksın ortaya ve kendime çeki düzen verebileyim. Çünkü insan bariz bir şekilde hata yapmazsa kendi hatasını göremez.
Ben eleştirmekten ziyade bu tavırların önüne nasıl geçebilirim onu sordum.
bazı arkadaşlarımız oturup konuşmalısınız derken sen kavga etmen lazım dedin.
Ben bunlardan kendime uygun olanı yapmaya karar verdim mevzusu açıldığı zaman oturup ciddi bir şekilde konuşacağım.
anlattıklarından kızın bunu yüksek sesle yaptığını seninse susmayı tercih ettiğini anlıyoruz
ve bu sonucu değiştirmiyor
ikinizde birbirinizin gözüne batıyorsunuz!
olan bu!
kızın seni isndirdiği yok. sen kızın suratının düşmesini kendince bir \'başarısızlık\' onu mutlu edememek olarak kodlamışsın içinde.
ve yine kendini başarısız görmemek için susmayı seçiyorsun ama mutlu olamıyorsun
olayları net görebilmekiçin çaba harcamalısın!
Buna \'şirket körlüğü\' denir.
Bunu neden kendi bünyesindeki mühendislere yaptırmaz biliyor musun?
Organizasyonun içerisinde bulunan adam \'olayları dışarıdan ve genel perspektifleri ile göremez\' veya görse bile bunu açığa vurmak istemez.
Bunları neden anlattım?
Ben çabaladım ama sorunu nasıl çözebileceğimi bulamadım o yüzden burdayım.
Evet haklısın ben sevgilimin yüzünü asık görünce onu başarısızlık olarak görüyorum ve mutlu edemediğimi düşünüyorum. Evet bu bir teşhis (benim şimdiye kadar göremediğim bir teşhis )
fakat teşhisten sonra tedavi yolları aranır.
Çabalamamak ve eleştirmekle suçlamak yanlış
erkeğin 2 kafası vardır. biri çalışırken diğeri durur...
-
03/10/2011, 05:46 #42
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
lovec yazan:
sikerim böyle aşkın ızdırabını bennnn.....
bence bu ilişki miyadını doldurmuş....
ezik muhtaç görünen hep sensin anladığım kadarıyla bence ilişkide aşkında, sevmeninde, saygınında, bağlılığında, arasında büyük farklar olmamalı .....
görünen o ki bu bi matematik hesabı olmasada .. sen % 70 veriyorsan hatun % 30 larda....
sen ilişkiyi kurtarmak için çabalıyorsun oda sana üvey evlat muamelesi yapıyor..
bence biraz ara verin sizin ayrılık yaşamanız şart olmuş...
Gerekirse götümü koyarım yinede vazgeçmem.
Aslında bu kadar şeyi yazmışız çizmişiz fakat benim anladığım ve kendimi bunca zamandır yırttığım nokta \'kaybettiğim saygıyı nasıl geri kazanırım\'
Çünkü hakikaten onu jokerin tabiri ile prensesim olarak görüyorum ve bende onun prensi olma çabasındayım. Eskiden öyle idim ama onda değişen şeyler var onlarıda yazdım zaten.
Ama bende değişen tek şey onun değişimine gösteremedim tepki ve bununda benim psikolojime yansıması.
Fakat yaptığımız istişareler çok işime yaradı hakikaten.En azından oturup mal gibi kara kara düşünüp ben ne bok yiyecem demiyorum.
Oturup kendisiyle zamanı geldiğinde ciddi ciddi konuşacağımerkeğin 2 kafası vardır. biri çalışırken diğeri durur...
-
03/10/2011, 05:53 #43
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kıldanadam yazan:
Wonder Women yazan:
bir yandan kızı beğeniyorsun bir yandan kızı inanılmaz eleştiriyorsun
onda kızdığın ne varsa şu an sen yapıyorsun!
peki soruyorum sıkıntıyı problemi aşmak için nasıl bir yol izlemeliyim sence? Daha sağlıklı analiz yapabilmeniz için senin tabirinle \'eleştiriyorum\'.
Fakat durum o değil. Yaşadıklarımı detaylı anlatıyorum ki varsa benim göremediğim bir hatam oda çıksın ortaya ve kendime çeki düzen verebileyim. Çünkü insan bariz bir şekilde hata yapmazsa kendi hatasını göremez.
Ben eleştirmekten ziyade bu tavırların önüne nasıl geçebilirim onu sordum.
bazı arkadaşlarımız oturup konuşmalısınız derken sen kavga etmen lazım dedin.
Ben bunlardan kendime uygun olanı yapmaya karar verdim mevzusu açıldığı zaman oturup ciddi bir şekilde konuşacağım.
anlattıklarından kızın bunu yüksek sesle yaptığını seninse susmayı tercih ettiğini anlıyoruz
ve bu sonucu değiştirmiyor
ikinizde birbirinizin gözüne batıyorsunuz!
olan bu!
kızın seni isndirdiği yok. sen kızın suratının düşmesini kendince bir \'başarısızlık\' onu mutlu edememek olarak kodlamışsın içinde.
ve yine kendini başarısız görmemek için susmayı seçiyorsun ama mutlu olamıyorsun
olayları net görebilmekiçin çaba harcamalısın!
Buna \'şirket körlüğü\' denir.
Bunu neden kendi bünyesindeki mühendislere yaptırmaz biliyor musun?
Organizasyonun içerisinde bulunan adam \'olayları dışarıdan ve genel perspektifleri ile göremez\' veya görse bile bunu açığa vurmak istemez.
Bunları neden anlattım?
Ben çabaladım ama sorunu nasıl çözebileceğimi bulamadım o yüzden burdayım.
Evet haklısın ben sevgilimin yüzünü asık görünce onu başarısızlık olarak görüyorum ve mutlu edemediğimi düşünüyorum. Evet bu bir teşhis (benim şimdiye kadar göremediğim bir teşhis )
fakat teşhisten sonra tedavi yolları aranır.
Çabalamamak ve eleştirmekle suçlamak yanlış
ben özellikle seçtim o cümleyi. KAVGA ET dedim. herkes konuş derken ben KAVGA ET dedim.
çünkü:
diyorsun ki \'konusu açılınca ciddi biçimde bu konuyu konuşacağım\'
KONUSU AÇILMAZSA????
diyorsun ki \'suratının asık olması hoşuma gıtmıyor\'
ben diyorum ki bunu O DA BİLİYOR! senin buna dayanamadığını BİLİYOR!
hiç çocukları inceledin mi? ulen 8 aylıkken bile ibnelik yapar insan evladı! bukadar basittir
KONUNUN AÇILMASINI BEKLEME. sana daha süs diye mi konulmuş bunlar buraya dediğinde sen SURATINI AS!
neyin var desin!
SANA NEYİN VAR DESİN!
işte o zaman adam gibi al karşına konuş!
ama sana söylüyorum! anlamayacak! anladım diyecek yine yapacak. çünkü:
bu hareketinin bedelini BİLMİYOR. ÖĞRETMEMİŞSİN.
bu hareketi yapmadığı için karşılığında ne alacağını bilmiyor.
burada ÖDÜL MEKANIZMASI YOK!
BURASI SENİN KIRMIZI ÇİZGİN!
O BU SINIRA GE-LE-MEZ
gelirse bozuluyorsun ve onun da canı sıkılıyor!
anlıyor musun?
ama o kavga edicek. ben şunu yaptım bunu yaptım. çalıştım geldim de sen bana bunu ettin de. aklın hayallin durur savunması karşısında.
GERİ ADIM ATMA!
o belli konularda acaip haklı olabilir. ama ne olursa olsun bu konuda SEN HAKLISIN!
hatalrın için özür dahi dileyebilirsin. ama şunu anlamalı.
burası senin kırmızı çizgin.
burdan sonrasında sen şüpheye düşüyorsun
beni şüpheye düşürdüğün sana kızgınım. diyeecksin.
kavga kaçınılmaz olacak! ama burada surat asılmış o olmuş bu olmuş filan bakma.
yeniden yapılanma için kararlılık birincil şarttır!Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
03/10/2011, 06:02 #44
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bu arada detaylı örnek verdiğin ve durumu net olarak görmemize yardım ettiğin için ben teşekkür ederim. çünkü çoğu arkadaş çok yüzeysel yazıyor ve bu bizi de zor durumda bırakıyor.
senin yaşadığın bu sıkıntıyı önemsiyoruz. çünkü bu sahiden öyle kız bana yüz vermedi yüzeyselliğinde değil. hayatınla ilgili ve hayatının bir parçası.
ama benim dilim serttir. sen henüz yenisin. benimle tartış! bunu sahiden isterim.
bu küçük detaylar evliliği bitirir. çünkü önce seks biter.seks biterse yada sıradanlaşırsa sıkıntı sandığımızdan daha büyüktür.
az görüşüyoruz demişsin. bu senin zayıf noktan.
sadece bir fikir: acaba az görüşmenin etkisi ile seksi aceleye mi getiriyorsun? seks hayatınız niye duruldu? seks hakkında konuşabiliyor musunuz? seks senin ihtiyacın ve onun da görevi haline geldiyse bu konuda ciddi bir gözlemde bulunmaya başla.
özel olarak mesaj atabilirsin.
not: bunu herkese söylememFeminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
03/10/2011, 06:10 #45
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Wonder Women yazan:
yeniden yapılanma için kararlılık birincil şarttır!
haklısın 2mizin birden canını acıtacağa benziyor fakat buna mecbur olduğumu anladım.
Peki bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali
durup dururken bunu çaat diye kızın suratına yapıştırırsam \'noluyoruz olmazmı?\'
ve bana sormazmı sen ne zamandır böyle hissediyorsun
bende dersem 1.5 sene oluyor oda demezmi bunca zamandır aklın nerdeydi şimdimi yumurtluyorsun diye?
al işte sana haklı bir yanı
Ben sana özeleştirimi de yapayım:
durum zaten ciddiydi evlenecektik. fakat resmileşince ben yusuflamaya başladım bütün ömrüm böylemi geçecek diye
Bir bok yedim ve ERTELEDİM. Bilinç altıma ittim düzelir geçer dedim vs..
Şu kerteden sonra onun için zamanını kollamaktan bahsettim yoksa hemen ve acil olarak çözmem gerekn bir mevzu olduğunu biliyorum fakat benim derdim sıçtığımı sıvamamak
ilişkilerdede çok fazla tecrübeli olmadığımı zaten anlamışsındır.erkeğin 2 kafası vardır. biri çalışırken diğeri durur...
-
03/10/2011, 06:16 #46
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
mutluluk hakkında bir söz daha.
o da seni mutlu edip etmediğini kontrol edebilmeli!
ancak o zaman denge olur.
bunu ona söylemekten çekinme!
ve seks konusunda sana daha önce bakmadığı daha önce bilmediği daha önce hissetmediği şeyleri hissettirmeye başlasan iyi edersin. bunu asla başarısızlık olarak algılama.
her ilişşki inanılmaz sıkıntı verir. sıradanlaşır. bunu değiştiremezsiniz. her seferinde orgazm olduğum bir ilişki de dahi seks benim için \'iyi\' bir şeydi. ama ancak \'iyi\' idi. süper değildi. olağanüstü değildi. ayaklarımı yerden kesmiyordu.
algıdır mühim olan!
ama söyliyeyim: ilişki iki kişinin çaba harcaması ile ilgildir. kadınlarsa eve eşyaya düzene yönelik beceriler geliştirirler. bu onları daha iyi bir eş yapar. buna inanırlar ve çoğu kez de haklıdırlar. çünkü çoğu insan böyle düşünür. hatta erkekler bile.
yemek yapabilmek o bu şu iyidir.
ama aslında bir yer var. ortalık dağınık ve hatta beceriksiz bir kadın bile olsa sana öyle bir bakar ki, sen kendini dünyanın padişahı sanırsın! ve erkek o zaman makarnayı geçtim peynir ekmek yerken bile deli mutlu olur.
bunu kadınlarımız bilmiyor. bazı şeyleri öğretmelisin. bunun için de konuşmalısın!
çünkü kadınlar bir yandan çalışıp bir yandan ev düzenini kurmak yapılacakları listelemek planlar yapmak gibi şeylerle kafalarını öyle bir doldururlar ki asıl gerçeği unuturlar
birlikte olmanın ve niye birlikte olduklarının gerekçesini unuturlar.
o biraz kadın olmak zorunda
bunun iiçn de sen erkek olarak taleplerini yüksek sesle söyleyebilmelisin.
kadınlar tehlikeyi çabuk görürler. ama burada bir dip var. evlilik arifesindesiniz. bu riski artırır. evlenene kadar sesini çıkarmayıp sonrasında tekrar aynı noktaya gelebilirsiniz.
o yüzden sahiden birşeyleri değiştirmelisiniz. yoksa sonuç için karamsar kalmaya devam edeceğim.Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
03/10/2011, 06:25 #47
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kıldanadam yazan:
Wonder Women yazan:
yeniden yapılanma için kararlılık birincil şarttır!
haklısın 2mizin birden canını acıtacağa benziyor fakat buna mecbur olduğumu anladım.
Peki bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali
durup dururken bunu çaat diye kızın suratına yapıştırırsam \'noluyoruz olmazmı?\'
ve bana sormazmı sen ne zamandır böyle hissediyorsun
bende dersem 1.5 sene oluyor oda demezmi bunca zamandır aklın nerdeydi şimdimi yumurtluyorsun diye?
al işte sana haklı bir yanı
Ben sana özeleştirimi de yapayım:
durum zaten ciddiydi evlenecektik. fakat resmileşince ben yusuflamaya başladım bütün ömrüm böylemi geçecek diye
Bir bok yedim ve ERTELEDİM. Bilinç altıma ittim düzelir geçer dedim vs..
Şu kerteden sonra onun için zamanını kollamaktan bahsettim yoksa hemen ve acil olarak çözmem gerekn bir mevzu olduğunu biliyorum fakat benim derdim sıçtığımı sıvamamak
ilişkilerdede çok fazla tecrübeli olmadığımı zaten anlamışsındır.
planlama biliyorsun sanırım.
karşındakinin hangi soracağı soruları düşenebiliyorsun. bunlar güzel. ama paniğe gerek yok.
sen sakince anlatacaksın. bence öncelikle canının sıkıldığını bilmesi lazım. ne oldu diye sorsun. canım sıkıldı de.
biz evlilik noktasındayız ve ben bu tür ifadeler istemiyorum hayatımızda de.
ne zamandır bu tür şeyler hissediyorsun? buna cevap verme.
bir süredir hissediyorum. kendi iiçime baktım. biraz düşündüm ve konuşmaya başladım de. bu böyle 3 gün 5 saattir böyle hissediyorum diyebileceğim birşey değil de. artık konuşmam gerektiğini hissettim de.
ben bunları hissediyorum ve senin e bilmem lazım de.
rahatsız oldum bu usluptan de
e ben hep böyle konuşuyordum derse
ben artık daha uzun vadeye bakıyorum de.
uzun vadede bu tür ifadelerin bizi sıkıntıya sokacağını biliyorum de.
özensizlik sıradan bir evlilik değil istediğim de.
süreci akıllıca yönet. bu bir konuşma ile düzelecek bir şey değil.
biraz da o açıklama yapsın. sen dinle.
soru sormak yerine bu konuda senin ne düşündüğünü öğrenmek istiyorum de.
bırak kendisini açıklamak zorunda kalsın!
buna yol aç
suçlamaya kalkarsa durdur.
sesini yükseltme de.
bu bile benim haklı olduğumu gösterir de.
bir sorunu nasıl çözeceğimiz konusundaki yöntemimiz sence bu mu olmalı de?
zorla biraz. dökülsün. düşün biraz bu konu hakkında de.
bu hemen çözülecek bir konu değil de.
ama çözülmezse kesinlikle biz çözülürüz
bunu görüyorum de!Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
03/10/2011, 06:33 #48
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ama en önemli olay şu:
o senin prensesin. bu kabul. ve ben seni mutsuz görmek istemem de.
ve ben sana bunu hissettirebildiğimi biliyorum de.
ama sen de beni bir prens gibi hissettirmelisin de.
artık nasılsa ortak diliniz.
yani bu bir başka iki kişi için şu şekilde de gelişebilir :
ben bana baktığında benimle konuştuğumda kadınıma bakıyor olduğumu bilmem lazım. erkekliğimi bana hissettirmen lazım. bence kadının görevi budur. yoksa ilişki laçkalaşır.
kadın kadın olacak adam da adam. başka türlüsünü bilmem ben!
artık diliniz nasılsa. konuşun kavga edin sevişin.
sonra tekrar aynı şeyler olsun. konuşun kavga edin. küssün sana bırak! barışmak için o da çaba harcasın! sonra o gelsin sana. yine sevişin.
bir iki bir iki en azından seks hayatınız canlanır!Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
06/06/2012, 06:22 #49
- Tebrik
- Konular
- 0
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ilişki sıradanlaşmış daha evlenmeden. siz ezilen taraf oynamışsınızki ..sizin kıymetinizi biraz anlamalı bu nasıl olur, özleterek yokluğunuzu hissederek, gerekirse konuşup kavga edip barışarak
-
11/01/2014, 10:54 #50
- Tebrik
- Konular
- 16
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
Merhaba arkadaşlar, bende bu ' Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun' mevzusuna takıldım. Şimdi benim uzun süren bir ilişkim var ve ara sıra kız gelir yanıma sen beni eskisi kadar sevmiyormusun der durur.. Bende o anda lan bu kıza artık ilgi mi göstermiyorum acaba derim.. Peki şimdi bunda kötü olan nedir? Anlayamadım, kız ne güzel gelmiş bir nevi değer verdiği için serzenişte bulunuyor bana, beni eskisi kadar sevmiyormusun diyerek. Sevgili Joker in bu konu ile ilgili makalesinide okudum ama tam olarak kavrayamadım durumu. Detaylı bir açıklama istesem yardımcı olabilirmisiniz ?
Arkadaşa gelince, uzmanlar bilgilerini fazlası ile paylaşmışlar . Senin durumda üzülecek bir şey yok aslında, sadece sen yokluk ve kaybetme korkusu çekmeye başlamışsın, bu da kartopu etkisine dönmeye başlamış. Konuyu buraya taşıman bunun belirtisi, bir şey kötü gidiyorsa düzelmesi çok zordur.. Daha da kötü olacaktır malesef, senin adına seviniyorum iyi ki evlenmeden karşılaştın bu durumla. Umarım düzelir diyesim var ama içimden salla gitsin korkma kardeşim diyesim geliyor.! Fakat sen zaten ne oldugunun, ne olacagının farkındasın.
Bildiğin gibi bağımlılık yokluktan gelir.. Ve sen bağımlı durumdasın şu anda. Tek yapman gereken biraz relax değişik kanallara sıçramak. Kızın üstüne gitme derim.
Saygı ile.
Volkan