Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Member mokoko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biri Bana Anlatsın.

Şimdi alfalıktan bahsediyoruz.İnsan olmaktan adam gibi sevmekten bahsediyoruz ya. Tek geçilenlere tek sevdiğini tek geçilen yapmaya tu kaka yanlış ı ıh diyoruz. Ben bunu algılayamıyorum. Error veriyorum. Sahiden.

Abi sen kızla bi tomar zorluğa göğüs germişsin. Bir çok şey paylaşmışsın. Bi çok şeyi sineye çekmişsiniz. Kız sana yürümüyo çünki mesafe yürümüyo çünki bişeyler diyo. Sebep o veya değil. Neyse ne diyosun. Bak yapma etme halledilmeyecek şey yok diyosun.Sen benle kal nolur diyosun. Sen benim tek geçilenimsin diyosun. Israrla gidiyo.

Tabi başka hatunlara sarmayı, oyunlar oynamayı adamlığına sayamıyosun karşındakine reva bulmuyosun.Bir ay sonra tek geçilenine içinden geldiğin gibi değil oyunun gerektirdiği gibi davranıyosun. Görüyosun. İçin kan ağlıyo. Karşındaki doğuştan azılı oyuncu.Biraz oynuyosun.Ama bilerek yeniliyosun. Her şeyinle seviyosun.İş bu ya. Gardını indiriyosun. Şu bu o çıkıyo. Başa dünüyosun.

Oyuncudan değil oyundan nefret et derler.
    Sahiden oyundan nefret ediyorum.
    Bunu kabullenmenin bi yolu var mı !
    Anlattım dilim döndüğünce.
    Yanlışım nerede, biri bana anlatsın, lütfen. Teşekkürler.

The secret impresses no one. The trick you use it for is everything.

Senior Member MrCavalli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Biri Bana Anlatsın.

Ya benim bu tek geçilen olayında yapıcağım tek yorum şu ki : Beyler kız sizi donunda sallamış , size bakmamış , siktiretmiş bi köşeye atmış. Sizin bu kızı istemenizin tek sebebi bu.

Çünkü bu kız sizi istemiyo. Siz bu kızı bu kadar çok isterken onunda seni istediğini öğrensen istemekten vazgeçiceksin.

Sahip olduğun anda bi anlamı kalmıycak.

Sahip olamayınca hırsa bağlıyo iş ve sevdiğini sanmaya başlıyosun. Kendini şartlıyosun ama yok babacım öyle bir şey elde ettiğin anda heyecanını yitirecek.
    Fuck that shit

Member mokoko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MrCavalli yazan:
    Ya benim bu tek geçilen olayında yapıcağım tek yorum şu ki : Beyler kız sizi donunda sallamış , size bakmamış , siktiretmiş bi köşeye atmış. Sizin bu kızı istemenizin tek sebebi bu.

Çünkü bu kız sizi istemiyo. Siz bu kızı bu kadar çok isterken onunda seni istediğini öğrensen istemekten vazgeçiceksin.

Sahip olamayınca hırsa bağlıyo iş ve sevdiğini sanmaya başlıyosun. Kendini şartlıyosun ama yok babacım öyle bir şey elde ettiğin anda heyecanını yitirecek.
    Elde etmekten çok ilişkiyi yürütmekle, oyundan sonrasıyla ilgili.
    Keza dediklerin de doğru. Ama insan bundan öte bişeyi nasıl aramaz?
    Bu iş bu kadar diken üstünde ince ayarlara bağlı olmak zorunda mı. Oyun devam etmek zorunda mı ya. Bu bir tek benim için mi bu kadar acıklı? yoksa sorguladığım şey mi çok garip ?
    The secret impresses no one. The trick you use it for is everything.

Senior Member Pollux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mokoko yazan:
    MrCavalli yazan:

Keza dediklerin de doğru. Ama insan bundan öte bişeyi nasıl aramaz?
    Bu iş bu kadar diken üstünde ince ayarlara bağlı olmak zorunda mı. Oyun devam etmek zorunda mı ya. Bu bir tek benim için mi bu kadar acıklı? yoksa sorguladığım şey mi çok garip ?
    Şimdiye kadar bildiklerinden daha farklı şeyler öğrendiğin için, bilinçaltın direnç göstericektir. Tek geçilende anlatılmak istenen zaten oltanın ucundaki balık olmamak.Yoksa seviceksin, seviliceksin. Fakat burada öğrendiklerinle öyle gelişiceksin ki, aradığın hatunu bulduğunda şu eksik bu eksik gibi şeyleri pek yaşamazsın.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mokoko yazan:
    Şimdi alfalıktan bahsediyoruz.İnsan olmaktan adam gibi sevmekten bahsediyoruz ya. Tek geçilenlere tek sevdiğini tek geçilen yapmaya tu kaka yanlış ı ıh diyoruz. Ben bunu algılayamıyorum. Error veriyorum. Sahiden.

Abi sen kızla bi tomar zorluğa göğüs germişsin. Bir çok şey paylaşmışsın. Bi çok şeyi sineye çekmişsiniz. Kız sana yürümüyo çünki mesafe yürümüyo çünki bişeyler diyo. Sebep o veya değil. Neyse ne diyosun. Bak yapma etme halledilmeyecek şey yok diyosun.Sen benle kal nolur diyosun. Sen benim tek geçilenimsin diyosun. Israrla gidiyo.

Tabi başka hatunlara sarmayı, oyunlar oynamayı adamlığına sayamıyosun karşındakine reva bulmuyosun.Bir ay sonra tek geçilenine içinden geldiğin gibi değil oyunun gerektirdiği gibi davranıyosun. Görüyosun. İçin kan ağlıyo. Karşındaki doğuştan azılı oyuncu.Biraz oynuyosun.Ama bilerek yeniliyosun. Her şeyinle seviyosun.İş bu ya. Gardını indiriyosun. Şu bu o çıkıyo. Başa dünüyosun.

Oyuncudan değil oyundan nefret et derler.
    Sahiden oyundan nefret ediyorum.
    Bunu kabullenmenin bi yolu var mı !
    Anlattım dilim döndüğünce.
    Yanlışım nerede, biri bana anlatsın, lütfen. Teşekkürler.

\"doğru soruları sormazsan , doğru cevapları alamazsın\"

\" doğru teşhisi koyamazsan, doğru tedaviyi uygulayamazsın\"

onun için önce inanç ve değer sşstemini doğru oturtmak gerekli. Buradaki yanlışlıklar bizi mutsuzluk ve acılar içinde kıvranmaya götürür.

Aşırı dindarların srunları da genel de budur. Da vinci şifresinde de vardı artık kendilerine işkence yapmaya kadar gider bu inanç sistemlerindeki hastalık..

domuz eti yedim diye cehenneme gideğini düşünen insan karalar bağlar 3 cuma namazı kaçırsa zebaniler beni sikecek diye hayatı alt üst olur..

neye inandığın, hayatı ve ilişkileri nasıl algıladığın çok önemli..

dün günlüğüme \" babama aldığım hediye\" başlıklı bir şey yazdım.
    niye yazdım ?

Onu zamanı gelince söylerim.

ama karahisarlı saçma sapan bir yorum yaptı ben de sildim. O kadar malca bir algılama yaptı ki yapacak bir şey yoktu.

o yazıdan öyle bir yargı çıkaran adam kaybedecek kesin.

Karahisarlının derdi bu. algısını değiştiremiyor. Kızlar üstün biz eziğiz. babalar herzaman haklıdır. Amir ne derse o olur.

düşünme irdeleme karşı çıkma yok.

dogmatik değerler bütünü

-------------------

1- Uzaktan ilişki yakın zamanda evilik varsa yürür. 3-5 sene uzaktan ilişki yürütemezsin. sen uzaktaki ilişkiyi yürütürken başka karılara takılyorsun. o halde hatunda ya başka heriflere takılacak ya da seni bırakacak ki kadınlar genelde ikincisini tercih ederler. ( evlenilecek yağlı bir kapı değilsen)

2- İlişkiler insanlara benzerler, doğarlar , büyürler, olgunlaşırlar, yaşlanırlar, hastanırlar ve ölürler. Her ilişkinin bir ömrü vardır.

3-
    Sen benle kal nolur diyosun. Sen benim tek geçilenimsin diyosun
    bunları dediğin zaman kaybedeceksin ve bunu öğrenmelisin. Deme sakın demiyorum. Ben de dedim ve diyeceğim belki.

bu bir gösterge sadece, ilişki seni bunu diyecek raddeye getirmişse kaybetmişsin artık. Kendinde biliyorsun kaybettiğini ve tespit ediyorsun bu söz öbeği ile.. sadece yalvarmak kalmış geriye. Sıçmışsın sıvamışsın biliyorsun büyük ihtimalle ne boklar yediğini.

**** Bir ömür mutluluk bir hayaldir.***

ilişki sıkıntı demektir.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İşte yanlış bir algı daha , yanlış teşhij yanlıi tedavi ve kaybetden adam.

oyundan sonrası mı

Oyun mezarda biter.

\"OYUN DEDİĞİN KADINLA ERKEĞİN ARASINDA YAŞANAN HERŞEYDİR\"

Bir yerde bir kadın varsa , orda oyun vardır.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

7. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    Üye karahisarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

JoKeR yazan:
    mokoko yazan:
    .

.

dün günlüğüme \" babama aldığım hediye\" başlıklı bir şey yazdım.
    niye yazdım ?

Onu zamanı gelince söylerim.

ama karahisarlı saçma sapan bir yorum yaptı ben de sildim. O kadar malca bir algılama yaptı ki yapacak bir şey yoktu.

o yazıdan öyle bir yargı çıkaran adam kaybedecek kesin.

Karahisarlının derdi bu. algısını değiştiremiyor. Kızlar üstün biz eziğiz. babalar herzaman haklıdır. Amir ne derse o olur.

düşünme irdeleme karşı çıkma yok.

dogmatik değerler bütünü

.
    o hikayeyi okuduğumda lise yıllarımda büyük bi mutlukla
    babama babalar gününde aldğım tişörtü giymeyip o tişörtü başkasına verdiği
    aklıma gelmişti.
    hiç şaşırmamıştım çünkü bayan wonderin da dediği gibi şarap
    çanağına... dedidği babam böyleydi işte duygusuzdu.
    düşüncesizdi belki. benim ona o hediyeyi alarak ne kadar
    önemli bişey yaptığımın farkında değildi.
    babama ondan sonra bi hediye almadım bende...
    ama buna rağmen babamı çok seviyorum.hiç bir zaman hay babamın şarap çanağına diye düşünmedim.
    babam bana bi çok şey kattı ama katmadığı önemli bişey de buydu işte
    aldğım hediyenin ne kadar değerli oldğunu gösteremedi bana
    ama neyse
    joker büyüdü. kızdı bana. sildi yorumumu dicek bişey yok
    karahisarlı da büyyo sayenizde artık ezik olmaya hiç niyetim yok
    ne kızlar ne hocalar ne wonderlar ne joker nede bi başkaları kimse karşısında kendimi ezik hissetmeye niyetim yok
    düşünme , irdeleme , hakkını savunma
    bana verilen hakkı savunma niyetindeyim artık
    bugüne kadar yaptıklarını yapmaya devam edersen bugüne kadar aldıklarını almaya devam edersin

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet doğru yolda ilerliuyorsun. Belki de yazdığın en düzgün yazı buydu.

seni ezmek değli zaten amaç. Diyorum ki sen yazıdaki manayı anlamuyorsun.

hala da anlamamışsın..

o yazı. babam hıyarık yaptı ben babamı sevmiyorum değil.

gün gelecek o yazının altına bir yorum yapacaksın.

ayrıca ezik olmamak iyidir ama ezik olmayacam derken saygı sınırlarını aşmamak lazım.

BU yüzden cevabının ilk satırını sildim. :kiss:

Üye karahisarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iyi de senin benim yorumumu silmen ne oluyo
    saygısızlık değil mi
    bugüne kadar yaptıklarını yapmaya devam edersen bugüne kadar aldıklarını almaya devam edersin

Senior Member sunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mokoko yazan:
    Bu iş bu kadar diken üstünde ince ayarlara bağlı olmak zorunda mı.
    Açıkçası doğaya bakıcak olursan her şey öyle bir denge üzerinde. İşte 1 2 derecelik sıcaklık farkı bile küresel ısınma, buzulların erimesi vs.ye yol açıyor. Yani senin diken üstü ince ayarlar dediğin hayatın her yönünde var. Hatta vücudunda bile. Bi organın 1 saniye durursa bak neler oluyor o zaman anlarsın dediğimi.

Ne olursa olsun sen de bu dünyanın parçası olmak zorundasın. Sen bu dünyanın parçasıyken ve dünya da sürekli bir denge halindeyken senin işleri diken üstünde dengeyle yürütmek istemeyişin ancak cahil bir görüş olabilir.

Tabi ki sorgulamak her zaman iyidir. Hepimizin de senin gibi düşündüğümüz oyundan yorulduğumuz anlar oluyor; ama oyunu sevmeyi hepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz; çünkü sevmezsek sonunda kaybeden gene biz oluyoruz.

Belki şu biraz seni rahatlatır. Şu anda yaptıkların çok yapay geliyor olabilir. Hatta şu an o yapaylık nedeniyle de oyunun kötü olabilir. İşte burada araya zaman giriyor ve zaman geçtikçe bu oyun sana daha doğal gelmeye başlıyor. Doğal geldikçe de aslında bir oyun değil hayat gibi geliyor ve artık sen oyun oynamıyor sadece yaşamını sürdürüyor oluyorsun; çünkü hepsi bu. Oyun dediğimiz ne yaşamın kendisi, ne yaşamdan kopuk bir şey. Yalnızca o yaşamın parçası daha iyi olsun diye uğraşıyoruz aslında hepimiz burada.

O yüzden zaman ver biraz. Daha iyiye gidiyor. Ha bu senin için 2 ay olur 2 gün olur 20 yıl olur; ama sonuçta bir yerde bu oyun sana doğal gelecektir.
    Fighting for peace is like screwing for virginity.