User Tag List
Toplam 37 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
08/08/2011, 20:11 #35
- Nereden
- İzmir
- Tebrik
- Konular
- 50
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Bıçaklanmaktan Kurtulup, Parti de Göz Bebeği Olmak
Dün hürriyet parkında oldu böyle bir olay üçyol da . Ortamı şarjlıyorum birbirinden apaçi elemanların gözü üzerimde farkındayım. Tanıdığım salak bir arkadaş elemana ne bakıyon lan diyor. Sonra kavga çıkıyor ben ayıran çocuğum orada. Sonra arada karambolde o apaçi elemanın teki bir çocuğu kışkırtıyor anasına sövmüşüm diye orada uçan tekmeyle gelirken bildiğim bir kaç teknikle etkisiz hale getirdim garddayım kalkarsa diye. bir baktım beş kişi geliyor. bunlardan birisinden iki yumruk yedim ancak kafama. O anda kapandım çenesine çıkardım. Oradan kaçtım polisi görünce ayrıca arkamda 15 kişi var. O kadar iyi koştumki 1 buçuk metre telin üzerinden atladım dün göt korkusu herşeye bedel anladım sonra ara sokakta eleman karşıma çıktı bıçak çekti çenesine vurduğum bir şekilde etkisiz hale getirdim ekip aldı onu. Sonra bana uçan tekmeyle gelen çocuğu dahil ortamı full şarjladım. ancak açılış yaptığım kız kavga yüzünden kaçtı
İnsanlar kaçmama hak verdi. 15 kişi var arkada.
Aldığım ders yanımdaki 10 yıllık arkadaşımın bir sike yaramadığı uzaktan ben izlediği yanındaki beş kişi ile beraber. Bir daha muhattap olmamam gerektiği ve o hürriyet parkında gece-gündüz açılış yapılmaması. Her yaptığım açılışta bir olay çıkıyor çünkü. Oyundan haberdar değilkende yapmaya kalkardım gene kıvırır bir şekilde kurtarırdım şimdi bir anda içeride buldum kendimi"Kadınları sevişmeye ikna etmek onlarla sevişmekten daha keyifli."
Düşünsene ilk başta sıradan bir yabancıyken sonradan ona dokunma iznine erişiyorsun.
Yani başta bunu düşünmene bile tepkili davranıyorken
Sonradan yapmandan keyif alır hale geliyor.
Bu bir gelişimdir. Başarı!