User Tag List
Toplam 168 adet sonuctan sayfa başı 141 ile 150 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
30/06/2011, 04:27 #141
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
JoKeR yazan:
büyüdün dicem kızakcaksın bana.. ama büyüyorsun işte.
valla genç olup seni tavlayasım geldi
bu da bir taktiktir ki sen iyi bilirsin..
ve dahi demişliğin vardır.
erkek dediğin gazla!
hikaye o hesap vefakat gelişimi gördüğümde görmezden gelmem bilirsin
o yaşta hangimizin götü biraz kalkık değildi ki..
düşer kalkar daha yolu çok !
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
30/06/2011, 04:31 #142
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
divane, hikayeye tam hakim değilim ama bazen geri çekilmek gerekir.
şu karı milletine niyetiniz belli ettiğinizde çekiciliğinizin %95\'ini kaybediyorsunuz bilin!
fazla beklettiğinizde %80\'ini..
var sen gerisini hesapla!
etmeyin diyoruz yapmayın diyoruz
e arkadaş bir bildiğimiz var da ondan!
bugüne kadar mana niyetini bu şekilde belli eden erkekler karşısında nedense kılım kıpırdamadı. ne vakit ki bir erkek beni arafta bıraktı, arkadaş tırmaladım da tırmaladım..
kadın milleti belli etmez ama çırpınmayı sever. ha bu çırpınışlardan tükenmeden önce kızı çekip öpeceksin. orada hakimiyet kayıtsız şartsız sizin olur yoksa gerisi hevessiz gönülsüz nazlı bir küçük \'eh işte\' olurFeminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
zikentoryabgu HELAL BRO dedi
-
30/06/2011, 04:35 #143
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
En başındada belirttiğim gibi durumları ters düz yapmaya niyetim yok olursa başlarız dedim olmazsa arkadaş kalırız onu ümitlendirmeden.
Davul bile dengi dengine olayına katılıyorum çünkü birlikte gittiğimiz bir yerde beni küçük düşürecekse herhangi bir yönden tabiki olmaz.
Jokerin ne demek istediğini ne anlatmak istediğini çok iyi biliyorum üstüne düşme diyor radara yakalanma diyor ama tek bir hata yaptım biraz fazla ileri gittim.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var bunu adım gibi eminim fakat Wonderinde dediği gibi düşe kalka.
Bu arada evlilik meselesi yüzünden ilişkilerim bitti bu durumda artık az çok tecrubeliyim umarım bu hataya birdaha düşmem..
-
30/06/2011, 04:50 #144
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
@ kadın milleti belli etmez ama çırpınmayı sever. ha bu çırpınışlardan tükenmeden önce kızı çekip öpeceksin. orada hakimiyet kayıtsız şartsız sizin olur yoksa gerisi hevessiz gönülsüz nazlı bir küçük \'eh işte\' olur
Bu söz süper olmuş gerçekten
-
30/06/2011, 05:17 #145
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
@WonderWoman
Dostum söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca sunu da söylemek isterim ki bu arafta bırakma mevzusu sadece kadın erkek iliskilerinde degil, normal sosyal iliskilerde de geçerli degil mi?
Ben kendimi yokluyorum beni arafta bırakan insanlara farklı bir ilgi gostermisim her zaman. Bu bir öğretmen olmus kimi zaman, bazen bir kuzen arkadas vs. Ama hepsi farklı ilgi çekmiş kendi kulvarında.
Senin yazılarını da cok ozlemisim dostum, açtığın konulara nasıl girdiğimi bilemedim\\\\\\\"Ben bir deli divaneyim / Aklım da yâr olmaz bana\\\\\\\"
-
30/06/2011, 07:22 #146
- Tebrik
- Konular
- 44
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
pekiii
kız benimle ilgili amacın ne diye sorduğunda nası bi cvp vermek
lazım gelirdi?
kız diyelim ki arafa girdi nasıl davranabilirdi mesela örneğin ?bugüne kadar yaptıklarını yapmaya devam edersen bugüne kadar aldıklarını almaya devam edersin
-
30/06/2011, 10:11 #147
JoKeR yazan:
şimdi kızın hayatı ile seninki arasında bir dengesizlik var.
insan bazen fazla iyi olduğundan kaybeder biliyor musun?
evet evet insan bazen fazla iyi olduğu için kaybederhmy:
*-*-*
Ulenn varya cemiyet ermiş.Tam düşündüğüm şey....Şu aralar iş icabıyla bir anadolu ilçesine gidip geliyorum.Bir hatunla tanıştım.20li yaşlarda yukardaki kırtasiyeci kızla aynı profilde..
Aq bu qarı nasıl düşmez die çıldırmaktayım beyin amcuklaması geçiriyorum(gerçi daha 3 gün oldu ama :huh: )
Gerçi bir ihtimal daha var..(vallahi çok düşündüm bunun için)
Şöyleki; güven problemi yaratıyor olabilir bu dengesizlik.Dıştan bakınca senin hayatın süper..Altında araba üst baş fiyaka.Konusma falan iyi,qarı bekli şöyle diyor olabilir \"Ya bu adam beni ne etsin,düdükleyecek domaltacak sonra buruşturulmuş kirletilmiş bir mendil gibi bir köşeçiğe atacak seni kızımboşver\" tam 3lüğü dıkacakkene blok yiyebilirz.Neetekim yurdum hatunu eziktir.Pek güzele iyiye kendini yakıştıramaz.
Valla Joker başkan çok güzel yazmış.Sömürün reyizi.
d
d
d
d
Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...
-
30/06/2011, 10:25 #148
Richy Pich yazan:
şimdi kızın hayatı ile seninki arasında bir dengesizlik var.
insan bazen fazla iyi olduğundan kaybeder biliyor musun?
evet evet insan bazen fazla iyi olduğu için kaybeder
bak mesela
bi karı tanıdım
karı opel insignia hastası
ulan porsche boxster cabrioyla gidiyosun o şaaahannne kırmızısıyla parıl parıl,
karı yine yolda insignia gördümü donu ıslanıyordu.
haydaa yani.
---
şaka bir yana
bazı karılar öyle şartlamış ki kendilerini kötüye ya da kalitesizliğe
bazı adamlara kendilerini layık göremiyorlar ve sırf o yüzden olmuyor
hem seviyorum bu özelliklerini hem de üzülüyorum bu özelliklerine
\"davul dengi dengine\"yi biliyorlar ya da bazıları FAZLA biliyor
Çok şeker yazı olmuş richi qardaşım döktürmüşşş..Okurken bi ciara yaktım o derece(sigara içmek peniste kalkış sorunu yaratabilir ona göre ha özenmeyin aqduklarım!)...
Jokerin \"insan bazen fazla iyi olduğundan kaybeder biliyor musun?\" aforizması ile makale bilem olur...
d
d
d
d
Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...
-
30/06/2011, 19:44 #149
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Şöyleki; güven problemi yaratıyor olabilir bu dengesizlik.Dıştan bakınca senin hayatın süper..Altında araba üst baş fiyaka.Konusma falan iyi,qarı bekli şöyle diyor olabilir \"Ya bu adam beni ne etsin,düdükleyecek domaltacak sonra buruşturulmuş kirletilmiş bir mendil gibi bir köşeçiğe atacak seni kızım boşver\" tam 3lüğü dıkacakkene blok yiyebilirz.Neetekim yurdum hatunu eziktir.Pek güzele iyiye kendini yakıştıramaz.
tahlilin iyi kısmı kızın seninle yaşayacaklarını fark etmesi.
sıçma kısmı ise eziktir kendini güzele iyiye yakıştıramaz denmesi
bilakis türkiş qarılar haddini pek bilmez kendini sıklıkla hak ettiğinden güzele ve iyiye yakıştırır.
bu sebeptendir genelde kocaman pırlanalar, pahalı gelinlikler, o biçim perdeler ve garibek aksesuarlar eşliğinde evlenemk istemeleri.
türkiş qarısı çok şey ister erkeğinden hadsiz ve fütursuzca.
arnavut bir kız arkadaşımla konuşurken şöyle demişti. Türk kızları hayatlarına bir erkek girdiğinde artık o adam sayesinde haftanın 7 günününde mükemmel ve çok güzel geçmesini istiyor. adam 3 gün bununla ilgilenmese tirplere giriyor. ulan salak adam gelmeden önce senin 7 gününde bok gibiydi. adam geldikten sonra haftanın 3 gününü güzellleştiriyorsa bundan mutlu olsana..
ama yok sizin türk kızlar herşey mükemmel olsun istiyor..
evveet dostlarım aynen de böyle işliyor mesele
şimdi dönelim bizim kırtasiyeci veya türevi anadolu kızlarına ben bunlardan daha önce gördüm hatta ilişkiler kurdum.
kız olayın farkında.
daha öncede söylediğim aforizmalar dikkate alındığında bu ortaya çıkar zaten bak en önemli 2 tanesini patlatıyorum yine..
1- İnsan kendini bilir
2-herkes bulabildiğinin en iyisini bulur !
şimdi yukarıda zikrettiğim hususları birlikte deperlendirellim..
kız kendini biliyor. 20 yaşında lise mezunu, kırtasiye tezgahtar garson komi ne dersen de..
asgari üceret kıvamında vasıfsız eleman..
doğru mu ?
Bittabi..
şimdi memuriyette yani 657 sayılı devlet memurları kanunda kadro atamaları ile ilgili bir hüküm var o heldi aklıma.
müktesebinin ( yani ahk etmiş olduğu fiili derecenin) en fazla 2 üst derecesine ataman yaılabilir.
yani senin fiilen ulaşmış olduğun derece 5 ise. sen en fazla 3 lük bir kadroya atanabilirisin.
misal seni müdür yapacaklar ama müdür kadrosu 2. derece. aaa aah canım sen atanamazsın..
bilirsin ki.. ya 4. dereceye çıkacaksın
ya da 3. lük müdürlük kadrosu arayacaksın..
sen 5 derecesin en fazla 3. dereceye atanabilirsin.
hayatın sosyla kanunları aslında her alanda birbiri ile paralellik taşıdığından sosyal ilişkilerimizde de bu ilke geçerlidir.
sosyal değerine göre en fazla 2 üst derecedeki bir kadına ya da erkeğe atanabilir,yamanabilir, beraber olabilrisin.
( Wonder\'a not: ha bu işin 68/b durumu da var o ayrı ama senin de bildiğin üzere istisnai bir durum olmakla birlikte. yine de 1. derece 3600 ek gösterge üstü için 12 yıl emek etmek gerekir. Bu zatı muhteremlerin bir çoğunun asaletlerinin dahi tasdik olmadığı husus dikkate alındığında 68/b Şumûlü içerisinde olmadıkları aşikardır)
şimdi ortalama bir oyun senaryosu çizelim.
memuriyette dereceler 15 dir.
ve lise mezunları 12 den
4 yıllık lisans mezunları 9 dereceden başlar.
şimdi şöyle bir baktığımızda bu kızın tahmini 9-10 derecelerde bir kız olduğunu görüyruz.
senin hayatının geneline baktığımızda ise 4-5 derecelerde bir adamsın.
arada 5 derece fark var.
bu kız sana atanamayacağını bilir.
ha sen bu kızı o göreve yukardaki belirttiğim şartlar olmadan atayamaz mısın ? atarsın ama onun adına da \"tedvir\" denir.
tedviren atanır. yani o görevi yürütür ama haklarından mahrum olur.
yani memuru tedviren mdür yaparsan.
müdür işini yapsa da memur maaşı alır :laugh:
müdür yardımcısını tedviren dair başkanı atarsan. görevi yapar ama müd yrd maaşı alır. emekliliğe bilmemnesine de bi sikim katkısı olmaz.
işte bu sebeplerle kimse tedviren atanmak istemez.
( birde vekaltene atama var ki dillere desten. hem şartları tutuyor hem de bir türlü kadro vermiyorlar. delirticidri. uzun süreli ilişkilerde bir türlü evlenemeyen kızlar vekaleten atanmış kızlardır ) :laugh: :laugh:
işte sen kızı tedviren atarsan senin çükün üstünde tüm yetikilerini kullanarak müdürlük yapsa da aslen kendi kadorosunun ne olduğunu bilir.
23 nisanda 1 günlüğüne başbakan koltuğuna oturmak ne kadar saçma ise. senin kucağında oturmakta o kadar saçmadır.
kadınlar kucak kadrosuna geçici görvle, tedviren ya da vekaleten atanmak istemezler.
asaleten atanıp o kucağın tüm yetki hak ve sorumluluklarını taşımak isterler.
tüm bunları bir arada düşündüğümüzde sevgli amçolu, o kız senin kucağında 3-5 gün tedviren bulunacağını sonra da eski görev yerine döneceğini bilir.
memur memur devam etmek, 3 ay müdürlük yapıp memuriyete dönmekten iyidir.
kız kendisi bilir. sen onun atanabilceği bir kadro değilsin. sen sadece geçici süre ona mutluluk verebilecek bir adamsın.
ha senden etkilenir o ayrı mesele, seni canı çeker ayrı mesele ama düşünür olacakları bilir.
tam da senin kendi kaleminle zikrettiğin üzere..
\"Ya bu adam beni ne etsin,düdükleyecek domaltacak sonra buruşturulmuş kirletilmiş bir mendil gibi bir köşeçiğe atacak seni kızım boşver\" diyecektir.
bu kendisini iyiye güzele layık görmediğinden deil, hayatın sosyal kurallarının farkında olmasındandır.
türk filmlerinde olur ya hani, adam kaza yapar köylü kızı buna bakar bizimki aşık olur köyl kızını düdükler, iyileşince şehire dönüp şehirli elde kadehli karılarla habire partiler yapar.
salak salak sallanırlar o partilerde kadın ve adamlar.
sonra köylü kızı kafada kitap yürür falan bambaşka bir kadın olur da tekrar aşık olur da falan da filan.
filmlerde olur o 3 ayda keman virtiözü olma durumları. Gerçek aslında güneşten de parlak önümüzde durmaktadır.
cırcır piçi , anadolu kızını arabasına bindirip güzel bir yerlere götürecek. hiç duymadığı güzel kokuları sürecek, oladık müzikler dinletecek.
ona hayal olan cennetimsi bir güzelliği yaşatıp, biraz düzgnse kızın bekareti izale etmeden 2 meme mıncıklamak ve ağzına vermek suretiynen cinsel hazları yakalamasını müteakip arabasına atlayıp ankarada eli kadehli, çok içince arabasına işeyen ve kusan karıların yanına dönecektir.
güven duygusu kadın için önemlidir.
bir tanecik biricik yumurtası için en iyi dölü verecek adamı arıyor..
sen o deilsin..
döl vermek. domaltıp sikme akabinde içine akıtmak değildir kardaşlar.
döl vermek, döllenen kadını, doğuracağı bebesi ile birlikte sahiplenmektir.
ey cırcır kardeşimin sözü ışığında bana bu kadar uzun ve detaylı yazdıran ilham..
tüm arkdaşların bu hususu anlamalarını
ve kendilerinden 2 alt ve 2 üst derece kadınlara yakınlaşmalarını sağla...
bu sizin içinde geçerlidir.
çok üst bir kadına yanaşırsanız. tedvir olur. asil kadroyu alamazsınız.
alsanız yapamazsını.
yapsanız eninde sonunda görevden alırlar canım ciğerim..
herkes haddini bilecek."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
30/06/2011, 21:09 #150
- Nereden
- Angara
- Tebrik
- Konular
- 11
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu konuya cevap yazmazdım ama riding with the king albümünü dinliyordum. Arkadaş yok böyle bir keyif... Hazır keyfim yerinde çiziktireyim üj bej bişi...
insigniaydı, 68/b\'ydi yok fazla iyiydi bunlar hakikat ve bir ismi var terminolojide. Over qualification. Haddinden fazla kalifiyelik. Sen amerikada makine mühendisliği okumuşsun. 3 yabancı dil biliyorsun. Uluslararası bir tarım makinaları firmasında ar-ge müdür yardımcılığı yapmışsın. Masterın var. Sertifikalar gırla gidiyor. Canın sıkılmış memleketine, Konya\'ya gelmişsin. Konya\'da iç piyasaya mal süren küçük bir tarım makinaları firmasına üretim müdürü olmak için başvuruyorsun. Herhalükarda işi alman lazım. Bulabilecekleri en iyi adamsın. Senden daha iyi kimse başvurmamış ve başvuramaz. Mantıken işe alınman lazım. Ama......
Seni o işe almazlar. Zira sen gereğinden fazla kalifiyesin. Şirketin ik\'sı diyecek ki: 1. Bu adam niye bize başvuruyor? Bu kadar kaliteli adam neden bu kadar düşük seviye bi şirkete gelsin? Ya adamda göremediğimiz bi sorun var ya da bu işte bi bit yeniği var.
2. Bu adamdan verim alabilir miyiz? Bu adama alışık olduğu ve hak ettiği ne maaşı ne de tatmini sağlayamayız. Durumundan tatmin olmayan bir personel ne kadar kaliteli olsada verim sağlamaz. diyecek.
Ve seni değil senin yarın bile etmeyen, yarım yamalak ingilizce bilen Gazi mezunu bi mühendisi işe alacaklar.
Ahanda senin kırtasiyeci güzeli ile olan yakınlaşman da buna benziyor. Eğer bu iş olmazsa - ki büyük ihtimal olmaz - bu nedenlerle olmaz.
Ama bu demek değilki vazgeçeceksin. Saldır aslanım. Kaleler fethedilmek içindir. Fethedemesen dahi daha kaliteli bi kumandan olursun...Leopar avlamaya bayılırım. Hiç nasip olmadı.