Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 17 Sayfadan 12311 ... SonuncuSonuncu
Toplam 168 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member Rookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Artık Ne İstediğimi Biliyorum

Arkadaşlar kısaca özet geçiyim kırtasiyede çalışan bir hatun ve ben bununla tanışmak istiyorum anlaşmamız halinde sevgilide olabilirim arkadaşta devam edebilirim önce tanımam lazım.

Arkadaşlara sonsuz teşekkürler çok şahane bir fikir bulduk ve başladım uygulamaya bugun 2. gün saat 10:20 ve yine bir kartpostal aldım.

Yine kırtasaiyenin sahibi \'\' Ne yapıyorsun bu kartpostalları? \'\' diye bir soru sordu bende üstü kapalı günlük yazıyorum dedim hatunda güldü

Yarın pazar yarın gitmeyeceğim,büyük ihtimalle de hatuna tatildir.Şimdi doğru yolda olduğumu düşünüyorum eğer hatam varsa lütfen söyleyin düzeltiyim.Bu hatun olayınıda Richy söyledi teşşekürü bir borç biliyorum

En son Richy ile ekmek Fiyatını konuşuyorduk

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum

Kırtasiyenin sahibiyle muhabbeti kur, aran onunla iyi olsun, kızla ondan sonra muhabbete başlarsın.

Böylece sahip daha sonra sana köstek olmaz.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

3. HELAL BRO sertanfoxi HELAL BRO dedi
    Senior Member ashille - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pazartesi, salı aynı saatte git. çarşamba daha geç git. perşembe daha erken git. cuma günü gitme. cumartesi kapatmalarına yakın git

haftaya çok eğleneceyiiiz çooook

5. HELAL BRO sertanfoxi HELAL BRO dedi
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bugün 5. kartpostalımı aldım ve artık şaşırmaya başlıyorlar zaten ordaki kadın merak ediyor açıkça belli oluyor fakat kızdada var bişeyler 4 gün 10:22 de gittim bu gün 16:08 de gittim yarın öğeln arası giderim cuma gitmem cumartesi çıkışa doğru giderim

Dün ordaki kadına full şarj denedim bir kartpostalı ballandıra ballandıra anlattım felan baya ilgisini çekti şimdi sıra kızda

Önce kendimi eğlendiriyoorum sonra ordakileri bu eğlencenin içne sokuyorum bu şekilde kızın hayatını renklendiren kişi ben olcam.

Sizin sayenizde plan harika işliyor,dün Jokerle konuşurken şunu demişti müthiş bir laftı cuk diye oturdu

kız sik gibi bir kırtasıyede
    sik gibi bir hayat yaşıyor ; olay budur ona biraz renk katalımmmm...

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün değişik bir saatte aldım artık kızda şaşırıyor napıyor bu diye

İçinden diyordur mal işte tek tek alacağına alsana 10 tane :P

Yarın almayacağım cteside akşam kapanışa doğru alacağım haftaya artık harekete geçicem

Senior Member tariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

emreege21 yazan:
    Bugün değişik bir saatte aldım artık kızda şaşırıyor napıyor bu diye

İçinden diyordur mal işte tek tek alacağına alsana 10 tane :P

Yarın almayacağım cteside akşam kapanışa doğru alacağım haftaya artık harekete geçicem
    Dostum kız huzursuz oluyor mu gelmelerinden? nasıl bakıyor? izlenimin nasıl? onun hoşuna gidiyor mu dersin? o zaman işe yaradı demektir.

Ben olsam, finalde ona bu kartpostallardan yapacağım bir çalışmayı hediye verirdim. Öncesinde tabi nasıl bişey yapacağımı internette araştırdım.

veya, her kartpostala o günü, duygularını anlatan kıza yazılmış bir mesajda olabilir. o günün tarihini de atarsın hatta aldıklarına yazmadıysan ya da atmadıysan diğerlerine sanki o gün yazılmış gibi farklı kalemlerle yaz istersen şimdiden.

Yalnız,
    Bu kıza ileriye dönük çok özel şeyler besliyorsan yap ama. belki çok etkilenir, gelecek hayalleri kurarda; sonra sen çekip gidersen olmaz.

hadi kolay gelsin.

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Depremden önceki aynı açtığım konudada bahsetmiştim yine söyleyim kız sakin birine benziyor önce tanışmam lazım ve bir süre arkadaş olarak kalmak istiyorum baktık anlaşıyoruz devamını getiririm yoksa arkadaş olarak kalırız.

Kıza umut vermek olmaz.Bir diğeri kız huzursuz olduğunu hiç farketmedim bana daha çok meraklanıyor gibi geldi.Sonuçta orası halka açık bir dükkan isteyen parasıyla istediğini alır

Sormak istediğim bir sorum var genelde hep ordaki bayan duruyor benim başımda o ilgilenince kız geride duruyor bu konu için ne yapabilirim ?

Nereden
    İSTANBUL
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

emreege21 yazan:
    Depremden önceki aynı açtığım konudada bahsetmiştim yine söyleyim kız sakin birine benziyor önce tanışmam lazım ve bir süre arkadaş olarak kalmak istiyorum baktık anlaşıyoruz devamını getiririm yoksa arkadaş olarak kalırız.

Kıza umut vermek olmaz.Bir diğeri kız huzursuz olduğunu hiç farketmedim bana daha çok meraklanıyor gibi geldi.Sonuçta orası halka açık bir dükkan isteyen parasıyla istediğini alır

Sormak istediğim bir sorum var genelde hep ordaki bayan duruyor benim başımda o ilgilenince kız geride duruyor bu konu için ne yapabilirim ?
    \'\'Depremden önceki\'\' mevzuyu bilmiyorum. deprem olunca topc mi silindi. Kütahya depremi ciddi kötü bir depremde Ölenler rahmet kalanlara sabır versin rabbim.

Soruna gelirsek,

Daha önce o bayandan bahsetmiştin. ben yazacaktım uymadı. bana, o kadın seninle ilgileniyor gibi geldi önce. ya da kendisi için geldiğini düşünüyor olabilir. çok yüz verme.

ya da kız için endişelenmiş veya kızımız bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyip o abladan bu durumla ilgilenmesini rica etmiş olabilir. önce bu durumun nedenini çöz. ona göre bakarsın.

Anlatacaklarını detaylandırmana göre daha isabetli yorum ve tavsiyeler gelir arkadaşlardan umarım.

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şimdi o abla varya o ablaaaa hiç oturmuyo kurt var hep ayakta ve genelde çoğu kişilerle o ilgileniyor işte bu kızı ordan sıyırıp nasıl alacağımı bilmiyorum.

2 gün önce şarjladım artık söylediklerime felan baya baya gülüyor tepki veriyor oda banamı yazıyor onu anlamadım :P

Taktiğimiz bence gerçekten güzel işliyor bokunda dediği gibi bu kadının ayağıma taş koymasını istemiyorum bu yüzden dikkat çekmeden nasıl kızın ilgilenmesini sağlıyabilirim?

Cemiyet geçen hafta sıkıntıya düştü girilmiyordu 5 gün öncesine almışlar.Deprem derken bunu kastettim senin haberin yok heralde..

Nereden
    İSTANBUL
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

emreege21 yazan:
    Şimdi o abla varya o ablaaaa hiç oturmuyo kurt var hep ayakta ve genelde çoğu kişilerle o ilgileniyor işte bu kızı ordan sıyırıp nasıl alacağımı bilmiyorum.

2 gün önce şarjladım artık söylediklerime felan baya baya gülüyor tepki veriyor oda banamı yazıyor onu anlamadım :P

Taktiğimiz bence gerçekten güzel işliyor bokunda dediği gibi bu kadının ayağıma taş koymasını istemiyorum bu yüzden dikkat çekmeden nasıl kızın ilgilenmesini sağlıyabilirim?
    abla nasıl abla? kaşr bi tip mi? bir kadınla olmak, sana kadınlık yapmasını birini arıyorsan. tipi idare ederse onu ayarla derim. Bana bir PUA için illa bir hedef şart olmamalı. bazen beklemediğin yerden gelecek bir fırsatıda tepmeden değerlendirmeli.

Ama illa mesele üzerine düşünelim istiyorsan. Ablayla muhabbet et derim güzel güzel. sana dükkanda çay ısmarlasın. oturun. hoşlandığın kızda muhabbete ister istemez dahil olur. ama ablayla muhabbetin asılır gibi olmasın. o zaman ilgilendiğin kız kıskanır veya onun tokmakçısı der seninle ilgilenmez.

Şimdiye kadar bana göre yanlış hiç bişey yapmamışsın. Ablayla konuşurken, alışveriş yaparken o kıza laf at bakalım. ya da tavsiye iste. o mu güzel? bu mu güzel de. hayalindeki resmi anlat. o da arasın. varsa getirtsinler vs. onları özellikle kızı meşgul et. kızı gönderemeyen abla diğer müşterilere kendi bakmak zorunda kalacak mecbur.