Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR divane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kelimelerle Dans Etmek

Depremden önce konuyu açmıştım ama malum giden gitti :laugh: Ben de faydalı olacağına inandığım için tekrar açıyorum dostlarım.

Konuyu özet geçecek olursam: Liseli bir dostum, uzaktan uzaktan bir kıza aşık oluyor. Kadınlardan anlamadığı için de etraftakilere danışıyor, onlar da oyuncak ediyorlar. :S

Bir gün bir konu aracılığı ile donanimhaber forumlarından beni buldu ve dost olduk

Öğrendiklerimi, deneyimlerimi ve fikirlerimi hamurumda yoğurarak elde ettiklerimden tüm dostlarıma faydalı olma çabası içerisindeyim.

Bir insana karşılıksızca yardım etmek inanılmaz bir iç huzur verir insan evladına. Onlara yardım ederek aslında en büyük yardımı kendime yapıyorum.

Dostum, aşık olduğu kızla ayn dersanede olmasına rağmen hiç konuşmamış bile, bir kez facebooktan mesaj attı, onu da bana göstermeden attı söylememe rağmen.

Bir kaç günün ardından cevap gelmeyince tekrar atmak istediğini söyledi.Kızın karşısına çıkacak,konuşacak cesareti yoktu. En azından içindekilerini dökmesi için güzel bir mesaj yazmasını söyledim ben de ona.

Ve bir mesaj yazdı. Nasıl geldiyse içinden öyle.

Mesajını aynen aktarıyorum dostlarım :

XXX arkadaşlar sana bahsetmişler benden senden hoşlanıyorum.

hareketlerin,gülüşün,tarzın gördüm ve sevdim işte.Seni görünce kalbim falan hızlı atıyodu ve heyecanlanıyodum elim ayağım falan kilitleniyordu.

En sonunda senle konuşacaktım ama EVET demeni istedim.Bu yüzden arkadaşlara danışmak istedim.sonrada herşey kontrolümden çıktı.Sadece bana karşılık vermeni bir şans tanımanı istedim.bunun içinde arkadaşlardan yardım almak o zaman en mantıklı fikir gibi geliyodu.Bana ilk konuşma boşver ders çalış dediler bende gittim söyleneni yaptım seninle konuşmadım.

ama derste çalışlmadım çünkü aklımda hep sen vardın senden başkada hiç bişey düşünmüydum.Sonra git konuş dediler ama artık çok geç oldumuştu.çünkü senden hoşlandığımı biliyodun ve ben senle hiç konuşmamıştım.Özet olarak böyle.

İstediğim tekşey bana bir şans vermendi bu yüzden arkadaşlara danıştım.ama oyuncak olmamdan başka bir işe yaramadı.üstünede hiç bişey olmadı.sevdim seni halada seviyorum bu yüzden bu mesajı atmak zorunda hissdiyorum kendimi

çünkü unutamadım seni.unutamıcamda.Ne olcak bilmiyorum.

Bu mesajın arkasından ben de dedim ki, madem böyle bir mesaj atacaksın, kelimelerle dans ederek atalım :laugh:

En azından bir şans yaratabiliriz.

Küçük bir düzenlemeden sonra mesajı şu hale getirdik :

Merhaba XXX beni uzaktan da olsa tanıyorsun. Seni ilk gördüğüm zaman ...

Hareketlerini ,gülüşünü ,tarzını gördüm ve büyülendim adeta.

Seni görünce kalbim falan hızlı atmaya başlıyordu; heyecanlanıyodum elim ayağım falan kilitleniyordu.

Seninle konuşmaya karar verdim.

EVET demeni istedim, öyle olsun diye bekledim.

Bu yüzden arkadaşlara danışmak istedim.Nedense?! Nedeni basit aslında, ne yapacağımı bilemiyordum.

Sonra her şey kontrolümden çıkmaya başladı. Sadece bana karşılık vermeni bir şans tanımanı istemiştim halbuki.

Bunun içinde arkadaşlardan yardım almak o zaman en mantıklı fikir gibi geliyordu. Yanılmışım! Maalesef!

Bana ilk konuşma boşver ders çalış dediler ben de söyleneni yaptım seninle konuşmadım.

Ama derste çalışamadım çünkü aklımda hep sen vardın.
    Senden başkada hiç bişey düşünmüyordum, düşünemez oldum. Git konuş dediler ama artık çok geç olmuştu.

Çünkü senden hoşlandığımı biliyordun bir şekilde öğrenmiştin ve ben seninle hiç konuşmamıştım. Nasıl olurdu bu? Oldu ama.

Adeta büyülenmiş gibiydim dedim ya hala da öyleyim. Ama gözümü açtım şimdi. Her şey benim haricimde gelişirken şimdi kontrolü ele alıyorum.

İkimiz için artık çok geç olsa da seninle bir kez olsun yüz yüze konuşmayı çok isterim.
    Beraber karşılıklı birer kahve içeriz ve sana olan her şeyi anlatırım; İkimiz içinde ilginç bir anı olur ne dersin?

Anlatılan şeyler aynı, verilen mesaj da öyle aslında. Ama üsluptaki fark ortada

Hayatta elimizde olmayan çok şey var,bu yüzden elimizde olanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz dostlarım.

Full şarjla kalın B)

\\\\\\\"Ben bir deli divaneyim / Aklım da yâr olmaz bana\\\\\\\"

Senior Member Pollux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Kelimelerle Dans Etmek

En son, arkadaşın cevap bekliyordu.Herhangi bir cevap aldı mı?

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pollux yazan:
    Dostum değer verip hatırladığın için teşekkür ediyorum. Facebooktan kızı eklemişti aynı zamanda. Mesaja cevap vermemiş, arkadaşlık isteğini de reddetmiş.

Sözsüz cevabı almış olduk yani

İçimiz rahat elimizden geleni yaptık, sıçtığı boku temizlemeye çalıştık ama olmadı :laugh:

4. HELAL BRO alfaninturevi HELAL BRO dedi
    Senior Member Pollux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Tebrik
    Konular
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

divane yazan:
    Pollux yazan:
    Dostum değer verip hatırladığın için teşekkür ediyorum. Facebooktan kızı eklemişti aynı zamanda. Mesaja cevap vermemiş, arkadaşlık isteğini de reddetmiş.

İçimiz rahat elimizden geleni yaptık, sıçtığı boku temizlemeye çalıştık ama olmadı :laugh:
    En azından değerlendirirse bundan iyi bir ders çıkarır.

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ümidimiz o yönde, cemiyet için de aynı şekilde

Senior Member djoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul\\Kartal
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pollux yazan:
    divane yazan:
    Pollux yazan:

En azından değerlendirirse bundan iyi bir ders çıkarır.
    Değerlendirdim ve foruma kayıt oldum bende.
    Bu cemiyette bulunma nedenim; aynı şartlarda olduğumu düşündüğüm kişilerin bugün hangi kızla seks yapsam acaba diye düşünürken, benim daha bir kızın elini bile tutamamış olmamdır.İşte uyuz olduğum hatta kıskandığım nokta bu...

YAZAR Spie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vay be. divane cemiyetin üye tedarikçisi resmen

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Spie yazan:
    vay be. divane cemiyetin üye tedarikçisi resmen

Joker gör bunları gör :laugh:

Member SoulOfMidnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı;

kelimelerle sevişmeyi iyi bilirsen multinde olur,iki hatunu birbiryle de öpüştürürsün,haremde kurarsın kendine,adriana limayıda baştan çıkartırsın..\"Kelimelerin gücü\" sihirli cümle.
    \"Üstün niteliklerle doğmuş olmanın en gerçek belirtisi,kıskançlık duygusundan yoksun doğmuş olmaktır.\"

Senior Member djoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul\\Kartal
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SoulOfMidnight yazan:
    tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı;

kelimelerle sevişmeyi iyi bilirsen multinde olur,iki hatunu birbiryle de öpüştürürsün,haremde kurarsın kendine,adriana limayıda baştan çıkartırsın..\"Kelimelerin gücü\" sihirli cümle.
    Ben bir pok beceremem aq
    Bu cemiyette bulunma nedenim; aynı şartlarda olduğumu düşündüğüm kişilerin bugün hangi kızla seks yapsam acaba diye düşünürken, benim daha bir kızın elini bile tutamamış olmamdır.İşte uyuz olduğum hatta kıskandığım nokta bu...