User Tag List
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
16/05/2011, 05:39 #1
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hedefinizi yalnızlaştırarak kendinize aşık edin
İnsanlarda doğuştan \'ait olma\' içgüdüleri vardır. bu içgüdünün farkına varıp, onu kullanarak hedefinizi kendinize aşık etmenin yollarından bir tanesi hakkında sizleri bilinçlendirmek istiyorum.
insan annesini emme ve ait olma içgüdüleriyle doğar. aksi taktirde yok olur. hayatımız boyunca herzaman bir yere,kişiye,zümreye,topluma,topluluğa vs... ait olmak zorunda hissetmişizdir. Hiç, barda tek başına takılmaktan zevk alan birini gördünüz mü? ya da arkadaşınızla buluşacaksınız ama geç kaldı. yarım saat-bir saat tek başınıza beklediniz...
diğer insanlara \'tek başıma değilim\' demek için ya menüyü karıştırırsınız uzun uzun ya da telefonda konuşup mesajlaşırsınız ya da herhangi birini yapıyormuş gibi yaparsınız. sizin yalnız olmanız diğer insanların umurunda mı?
değil tabiki! bu işte ait olma içgüdüsü
yalnız insan sıkılır, strese girer. yalnız olduğunuz bir partide daha önceden sadece selamlaştığınız insanlarla uzun uzun konuşmanız kuvvetle muhtemeldir. bir yere ait olmak zorundasınız zira.
tek başına bi kızı partide görmek dünyanın hertarafında imkansıza yakındır. onun için hedeflerinizi siz yalnızlaştırmak zorundasınız.
-hedefinizi, sizin arkadaşlarınızla yaptığınız bir partiye götürün ya da bir mekanda takılın.
arkadaş gurubunuzun çok fazla ilgi göstermemesine dikkat edin ve siz de fazla ilgi göstermeyin ki yalnız kalıp en çok tanıdığı kişinin başına omzunu yaslasın.
- hedefinizi yaşadığı yerden mümkün olduğunca uzak yerlere götürmeye çalışın. hatta mümkünse beraber, sizin arkadaşlarınızın olduğu bi şehre geziye ya da tatile gidin.
yalnız olan ya da etrafında pek fazla arkadaşları olmayan hedefler en kolay aşık edebileceğiniz hedeflerdir. çünkü yalnız olan insan, partide tek başınızayken -sevmiyor olsanız bile- daha önceden selamlaştığınız insanla uzun uzun konuşarak ona sarıldığınız gibi size sarılacaktır...
Bunu hemen, ilişki başladığında yapmayın!! erkenden yapmanız, size olan güveni sarsar, niyetinizi belli eder ve herşeyde olduğu gibi niyetinizi belli eden davranışlar sizi çok itici,sıkıcı, güvenilmez kılar.
denize düşen yılana sarılırmış demiş ya atalarımız. sebebi; insan karada yaşar ve denize düştüğünde tek kaldığı için karadan tanıdığı yılanı görünce sarılırmış. DHV bankanıza ekleyin
NOT: son hikayeyi uydurdum.
-
Tebrik - 1 HELAL BROvalera777 HELAL BRO dedi
-
16/05/2011, 08:49 #2
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:hedefinizi yalnızlaştırarak kendinize aşık edin
Bi gün ankara\'da ilk defa buluştuğum hedefle yemek yedikten sonra joker, jokerin kadın versiyonu, jokerin bi kadın öğrencisi ve bi kaç tane de eşik değerimin altında kalan insanların olduğu ekiple bi salsa gecesine gittik.
insanlar benimle ve hedefle tanıştılar ve hedefe gerektiği kadar ilgi gösterdiler. muhabbet ediyoruz,eğleniyoruz, balonlarla diğer masadakilerle voleybol oynuyoruz falan... hedef kendini yalnız hissetmeye başladı ve başını omzuma yasladı. 1-2-3 derken... ben de beklediğinden az ilgi gösterince, haber vermeden tuvalete gidip geldi.
hedefi gruptan izole etme vakti geldi...
hedefi alıp bara götürdüm ve shot yaptıktan sonra bira içerken kiss close geldi arkasından
hedefle dışarı çıktığımız ilk gece oldu ve en güzel tarafı Türkiye\'de oldu
-
16/05/2011, 09:25 #3
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bastan çıkarma sanatı kitabında bu konuda gecen bir cok olay var ama bir tanesini paylaşayım yarın ben de dostum
\\\\\\\"Ben bir deli divaneyim / Aklım da yâr olmaz bana\\\\\\\"
-
16/05/2011, 09:28 #4
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Not: kanat bu konuda önemlidir :laugh:
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
16/05/2011, 09:58 #5
- Nereden
- Bursa
- Tebrik
- Konular
- 17
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Aklımdan ne geçiyorsa cemiyette tam tersi çıkıyor arkadaş. :laugh: Ben hedef kendini yalnız hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum. Hay aklıma hmy:
Yazıyı okudum bir an kendime gelemedim. Sayende bir başka konuda daha gözüm açılmış oldu. Teşekkürler, +
-
16/05/2011, 10:05 #6
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
divane yazan:
Bastan çıkarma sanatı kitabında bu konuda gecen bir cok olay var ama bir tanesini paylaşayım yarın ben de dostum
her zaman söylerim \'teoriyle pratik ayrıdır!\'
joker yazan:
Not: kanat bu konuda önemlidir
pollux yazan:
Aklımdan ne geçiyorsa cemiyette tam tersi çıkıyor arkadaş. Ben hedef kendini yalnız hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum. Hay aklıma
Yazıyı okudum bir an kendime gelemedim. Sayende bir başka konuda daha gözüm açılmış oldu.
-
16/05/2011, 10:19 #7
- Tebrik
- Konular
- 54
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ashille eline, kalemine sağlık. Çok güzel bir yazı sunmuşsun bize. İnşallah bende böyle yazılar yazabileceğim gelecekte. Fakat kafama takılan bir kaç nokta var, bunları sormadan edemeyeceğim.
Şimdi kız sıkılıyor, dönüyor, dolaşıyor kimseden yüz bulamayınca sana geliyor. Kız burada seni can simidi olarak görüyor, hemen simidin bir ucundan tutuyor. Sen de fırsattan istifade kızla hoş vakit geçiriyorsun. Şimdi burada oyun içinde oyun var. Evet, bu oyunun galibi kim?
Durum böyle olunca aynı kızın seninle ikinci bir buluşmayı kabul etme olasılığı ne? Yani kız sana neden aşık olsun ki, beraber bir oyun oynadınız sadece.Using no way as way, having no limitation as limitation...
Life begins at the end of your comfort zone.
Kanımda dolaşan adrenalin, benim yegane yaşama sebebim.
-
16/05/2011, 10:41 #8
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Işte sen o yalnızlık anında yakaladigin kıza kendini göstereceksin. Kadın bir adam görecek , ben bu adamın yanında olmak istiyorum diyecek
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
16/05/2011, 11:37 #9
- Nereden
- Angara
- Tebrik
- Konular
- 11
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ashille yazan:
- hedefinizi yaşadığı yerden mümkün olduğunca uzak yerlere götürmeye çalışın. hatta mümkünse beraber, sizin arkadaşlarınızın olduğu bi şehre geziye ya da tatile gidin.Leopar avlamaya bayılırım. Hiç nasip olmadı.
-
16/05/2011, 12:51 #10
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Rüzgar yazan:
Şimdi kız sıkılıyor, dönüyor, dolaşıyor kimseden yüz bulamayınca sana geliyor.
Rüzgar yazan:
Kız burada seni can simidi olarak görüyor, hemen simidin bir ucundan tutuyor. Sen de fırsattan istifade kızla hoş vakit geçiriyorsun.
Şimdi burada oyun içinde oyun var. Evet, bu oyunun galibi kim?
bak \'oyun\' dediğimiz olay başka bi kişiliğe bürünmek, olmadığın gibi görünmek, insanları kandırmak, dolandırmak vs değil..
oyun oynamak insanlarla iletişimin yöntemini öğrenmektir. daha iyi iletişim kurmaktır. ben \'oyun\' dediğimiz olay sayesinde, full şarj sayesinde erkekleri de tavlıyorum ama erkeklerden ziyade, ben kadınları öpmeyi tercih ediyorum
şimdi, yazının altında ufak da bi rapor var. kiss close raporu. sence galip kim? \'KC yaptığım için ben, kendini öptürdüğü için kaybeden o!! vay kahpee!!!\' gözüyle bakma işte kadınlar eğlencelir.
onlarla düzgün iletişim kuralım diye de bütün bildiklerimizi paylaşıyoruz burada işte. çık dışarı, eğlen kadınlarla
Rüzgar yazan:
Durum böyle olunca aynı kızın seninle ikinci bir buluşmayı kabul etme olasılığı ne? Yani kız sana neden aşık olsun ki
bu sadece şansını yükseltir!