Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Erkeği Kasa Olarak Gören Rezil Kadinlar

Rica ederim

Beğendiğin faydalı şeyler olduğunda o kişinin isminin yanındaki yeşil düğmeye tıklayarak karma verebilirsin

FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MrCavalli yazan:
    Bu Konuda Gerçekten Problemlerim var.

Hani Kızlar İlla Sen Öde Diyip Elini Cebine Atmıyor Değiller. Ama Ben Yapım Gereği Bunu Asla ve Asla Kabul Etmiyorum Yani. Hesabı Ben Ödüyorum Kız Diretiyor ben de Vereyim Diyede Yok. Olmuyo Tamam Sen ver Diyemedim Bugüne Kadar.

Bunu Bi Şekil Çözmem Lazım. Zaman Zaman Dara Düştüğüm Oluyo Çünkü
    Böyle giderse yanarsın. Akıllı olacaksın.

\"hesabı erkek adam öder algısından ivedilikle kurtulman gerekir\"

Forumda daha önce de bir çok yerde yazmışımdır.

mesele hesabı ödetmek değil, kızın parası yoksa dediğim gibi hep sende ödersin lakin mantık olarak hesabı erkek öder fikrine itirazımız.

\"bok\" güzel bir öneri vermiş. onun dışında verebileceğim diğer önerile şudur..

hesep 20-30 gibi net rakamlar mı geldi..

hesabı öde, 2-3 lira bozuğun var mı ? Bahşiş bırakalım de.

bu 1. aşamadır.

kız da yavaş yavaş elini cebine atmaya başlar.

kız zaten hesaba artak mı olmak istiyor. buna rağmen sende yine bir erkek egemenliği takıntısı mı var ?

hesap 15 mi geldi - 10 koy - üstünü tamamla de

hesap 40 mı geldi - 30 koy üstünü tamamla da

işte hesap ne geldiyse.. ver bi çoğunu ona da az bişey ödettir.

haa tabi hesap şu mu bu mu geldi derken..

biranın 8 lira olduğu yerde..

sen 5 bira içimişin, kız 1 bira içmiş..

hesap 48 gelmiş..

sen 35 atıp sen tamamla dersen olmaz )

3sen 3 o içmişse..

sen 30-35 atarsın tamamla dersin olur..

bu denegeler zaten zamanla oturur..
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Senior Member MrCavalli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok Mantıklı. Dengeyi Sağlamak Gerek.

Özellikle Bahsettiğin Gibi En Başlarda 2-3 lira bozuk varmı bahşiş bırakalım. Gerçekten dediğin gibi elinin cebine gitmesinde bi etken olur yavaş yavaşda ilerisi gelir o şekilde umuyorum.

Dediklerini Belleğe Yazdım Bundan Sonra Dikkat Edicem
    Fuck that shit

Senior Member Agartha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bok yazan:
    MrCavalli yazan:

Hani Kızlar İlla Sen Öde Diyip Elini Cebine Atmıyor Değiller. Ama Ben Yapım Gereği Bunu Asla ve Asla Kabul Etmiyorum Yani. Hesabı Ben Ödüyorum Kız Diretiyor ben de Vereyim Diyede Yok. Olmuyo Tamam Sen ver Diyemedim Bugüne Kadar.

Yemek yediyseniz, \"Bunu ben vereyim içkileri sen verirsin\" ya da \"Bunu ben vereyim, tatlıları sen ısmarlarsın\" dersin.

Yani bir hesabı bölüşmek şeklinde değil. Bunu ben vereyim sonrakini sen ver şeklinde. Ayrıca en baştan nasıl başlarsan sonra hep öyle gider bir kızla. O yüzden en baştan böyle ayarlayacaksın.
    Evet en mantıklı yol bu.Ama niyeyse farklı bir yapım var bulunduğum masa da benden başkasının hesap ödenmesinden rahatsız oluyorum.

Bunun için oyun oynuyoruz mesela kızla.İddaaya bindiriyoruz kaybeden kahve ısmarlar felan ilk seferde mümkün olduğunca kazanmaya çalışıyorum ilk o ısmarlıyor.İkincisinde de kaybedersin olur biter :lol:
    Ben istediğimi alırım.

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ÇOK NET AÇIKLAMA YAPICAM

parayı sen kazanmadığın sürece, babanın yada ananın yada ikisnin parası ile geçindiğin sürece, karşındaki de aynı koşularda olduğu sürece, hele ki sevgili iseniz, sakın ha sakın şapşal şapşal gidip hesabı ödeme!

hesabı ödeyen ve elini cebine atttırmayan ama babasının parasını kullanan erkekleri sevmem. adamın babasından aldığı parayla ısmarladığı şeyi yiyen kadını da sevmem.

bir olur iki olur ama üçüncü de hesabı bile paylaşmayı bilmeyen bir kadınla birlikte olan adamlara asla acımam.

bu son kural herkes için geçerlidir. ister babanın parası olsun ister senin kendi kazandığın para olsun! hesabı bölmeyi bilmeyen kadın kadın değildir!
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Senior Member deli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wonder yine yapıştırrrrrrrrrrmış olayın özü
    karma marma bişiler geliyor
    Gelişim etkenleri birleşik faiz gibidir. Kendini bir süre iyi geliştirebilirsin ama sürekli geliştiren adamın getirisine ulaşamazsın.

Üye cırcır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sevgili MrCavalli kardaşım bırak kıza versin.Vermek istiyor vermek :laugh: !! Sana demek istiyor ki hesabı sana kitlemek gibi derdim yok.Kıza baskı uygulama bırak versin rahat hissetsin.Ezik bir adam imajı çizersin yooohk ulen ben karıya hesap ödettirmem tribi yaparsan :unsure: .
    Ama daha ilk buluşmanızda kız ben verecem ben verecem yemegini,sinemanın v.s. parasını diyorsa eziktir komplekslidir acayiptir.

Neyse eklemek istediklerim var sabahın 7sinde;

Yazar notu:Aşağıdaki görüşler tamamen şahsi görüşlerdir.Bence içerir aşırı derecede.

Evet;

Hesap bölüşme olayına herkes yedigini ödesin olayına girmemek lazım .Alman usuluda denir ki buna bu araya bir mesafe koyar.Ben ve kız; biz olmak, çift olmak, can ciğer, sarmaş dolaş, 69 olmak istiyoruz.

Kısaca kızın biliçaltındaki biz kavramını belirginleştirmek adına dikkat edilmesi gereken husustur.Yani senin paran benim param;benim param senin(gerçekte:benim) parandır :laugh: :laugh:

Neyse

Velev ki(durmak yok yola devam) bir hatun yaptık;

Yemek yediniz çıkar hesabı ver.No prablım beybi Güzzzel

Bowling oynamaya gittiniz yine çıkar ver..

Üzerinde limonlu dondurma olan pasta yiyip kahve içtiniz..
    bekle hesap gelince telefonla uğraş ve kızın hareketlerine çaktırmadan dikkaaat !

Hesabı ödemek için bir hamle yapiyor mu?

Parası varsa ve ruhunun kızlık zarı patlamamışsa %80 ödemek için çaba gösterir.

Yani özetle önemli olan burda samimiyet.Sen ödemişsin ben ödemişsinin bir önemi yok.Sende para olmaz kız öder,kızda olmaz sen ödersin.Bakıyorsun seni zikmeye çalışıyor.Vay aq dersin zikmek nasıl olur gösterir sonrada osmanlı tepiği koyarsın kıçına gier.

Tamam bende kabul ediyorum 2 meme görünce kan gitmeyen beynimizin bu kız ne ayak lan diye düşünmediğini;ama düşünmek lazım.

Yada daha önceden çapkın gardaşlarımın dediği gibi şakayla karışık bize ne yemek ısmarlayacığını veya tatlılarda artık senden gibi cümlelerle hatunumuzu baskı altına alıyoruz!

Düzenli hatun olayına getirmişsen zaten yemegi sen verirsin bowlingi o cıkarır verir konusulmaz bile.(bunu sağlamalısın).Yine bu aşamadada bence diyorum ki hesap paylaşma işine girilmemeli.Sen 5 ver ben 10 verecem o ne lan .(Tabiki yeterince para çıkışmaz veya gece eğlencesidir burjuva sınıfınızın derecelerine göre hesap 150-200 ve üstü gelmiştir o ayru böyle durumlarda yarı yarıya yapıyoruz!.)

İtiraf notu: Ama dayanamadım yazıorum en makbülü;full kıza yükleniyoruz.Cebinde para bırakmıyoruz.Bu satırları okuyan er kişiler ben sizi ziksem hoşunuza gider mi? Gitmez tabi(hop gitmesinde)..Ama hatunları zikiyorum zevkten deli oluyorlar kul köle oluyorlar bana...Eeee tabiki zikilmekten,vermekten tek zevk alan kadınlardır.(ehehe erkeklerde var ama onlar söz konusu değil)Hiç polat alemdarlık yapmayıp hesabı kitliyoruz.Böyle yapioyrum artık ve çokk mutluyum

d
    d
    d
    d

Varolan iki şeydir aslında: Biri her şekilde ve bütün kızlarla sevişmek, öteki de New Orleans ya da Duke Ellington'un müziği. Geri kalan her şey kaybolmalıdır. Çünkü geri kalan her şey çirkindir...

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cırcır kıvrak bir zekaya sahip adamsın, harikasın
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Senior Member Rookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birini ben ödüyorsam diğerini onlar öderdi yani her yönden karşılıklı alışveriş.Herşeyin tadında ve kararında olması güzel.