Merhabalar,sarhoş kafayla üni şenliğinden kapatıp buluştugum bir kız var.çok güzel bir kız.

İş hayatından dolayı işleri yoğun,haftada 2 gün tatili var.3 kez iş yerine gittim,en sonda taksimde buluşup 3 saat takıldık.Çok eğlenceli geçti,sürekli güldük eğlendik,ayrılırken \"güzel bir gündü\" dedi.Kıza sürekli kino yaptım.Komik biri oldugumu düşünüyor.
Ancak 1 sorun var anlayamadığım.
Kız asla kendisi beni arayıp sormuyor,msnde online görse bile mesaj atmıyor.Telefonla ben ararsamda,kendi sadece sorularıma ve konuştuklarıma yorum yapıyor,bir şey sormuyor.Hep böyle misin diyorum,samimi arklarıma karşı değil diyor,samimi mertebesine ne zmn yükselirim diye sordum şakayla karışık 1-2 yıl dedi.
Kız hiç hook pointe gelmemiş gibi yani.Ama ne zaman yanına geliyorum,dışarda buluşalım dersem olumlu bakıyor,olur gel diyor...(dışarda pek buluşamıyoruz,çok yoğun çalışıyor). İş yerine istediğim zaman telefon edip gidiyorum,bahane uydurmuyor gelmemem için.
Ondan hoşlandığımı çok açık bir şekilde biliyor,ama genede benle buluşuyor,ama ne arayıp ne soruyor.Çok tutarsız geldi bana ...

Normal şartlarda böle bi kızla sevgili olma moduna girmek ne kadar zaman alır ki . Aylarca mı . Yoksa 3. buluşmada mı ? Ne biçim bir kız anlamadım ben

Ben kendi çözümlememi söyleyeyim : Beni alternatif olarak değerlendirip,yedekte tutuyor olası bir durum için.Ben bir daha dışarı çıkarsak elini tutuvermeyi düşünüyorum.