User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
17/10/2020, 10:09 #1
Yeniler için güzel bir yol
Merhaba Sevgili Cemiyet üyeleri;
Öncelikle cemiyet üyelik ile ilgili yaşadığım sorunumu çözmem için bana yardım eden valera ve zala ya teşekkürü borç bilirim tabiki geri dönüş yapan jokerede
Bu yazım makale tadında bir yazıdır bir başlık deilde makale okur gibi okuyun
Gelelim yazacağım metine
Bende cemiyete ilk başladığımda birçok sıkıntı yaşadım özellikle set açma konularında ne yaparsam yapayım o kızların sahip olduğu koruma kalkanını delemiyordum
tabiki 10 tane kıza dene eninde sonunda birinde delersin ama her başarısızlıktan sonra insanın canı sıkılabiliyor morali bozuluyor ben bugün size keşfettiğim farklı bir yolu yazıcam
benim tarafımdan birçok kez denenmiş olup hatta bir kere bir gear karşı izlediğim taktik olmuştur bu taktik çok basit ailesi ile yan yana olan kızları hedefinize alın evet yanlış okumadın ailesi ile birlikte olan
kızlar tek başına iken sürekli savunma mekanizması çalışıyor ama ailesi varken bu mekanizma kapalı önce ailesini tavlayın bunun içinde ciddi manada yakın tarih bilgisi ve genel kültür gerekli bunlara sahipseniz
bir kızla bu yolu kullanarak çok rahat date alabilirsiniz .
Bir gün sahilde oturuyordum bir tane güzel kız gördüm sahilde oturuyordu yanında annesi vardı annesiyle denize girerken yanlarına gidip muhabbet açtım annesi ile konuştum denize girerken konuşmayı devam ettim
daha sonra ablası ile tanıştım kendisi bir öğretmendi devlet kadrosunda yazlık bir yere atanmak istiyormuş bulunduğum çevre hakkında bilgi verdim vs.. konuştum kızla çok konuşmadım radara girmemek için
bir gün sonra ne zaman burdan gidiceklerini sordum ve kızı akşam buluşmaya çağırdım hemen kabul etti buluşmaya geldiğinde ben hiç böyle bir adım atacağını tahmin etmemiştim dedi nasıl ilerlediysen çok iyi yaptın dedi
bende içimde tabi lan pua cemiyetindeniz biz bizim işimiz bu dedim işin asıl olayı bu muhabbetler dönerken kızın ailesi bi cafede arka masamızda oturuyor oluşuydu KASITLI OLARAK BİZİ YALNIZ BİR MASADA BIRAKTILAR
Başka bir sette şu şekildeydi
iskelede bir kızın annesi ile muhabbet kurdum sonrada kızla birlikte denize girdik bu sırada bir eleman fırladı belkide aramızdan biri bilemeyiz
4 kişi konuşmaya başladık kız ben annesi ve gear kız bir süre sonra açığa doğru yüzmeye başladı eleman kızın peşinden gitti ben ise annesi ile kaldım başladım kendimi annesine övmeye pc müh okuyorum bir yandan şurda çalışıyorum filan filan
gear kzın peşinde derine gitti ben ise sürekli annesi ile kaldım güvenini kazandım daha sonra kızla bu çocukta geldi biraz muhabbet ettik ben çocuğu pek takmadım ama çocuk bana bir iki övgü diziyordu büyük ihtimalle cemiyetten diye düşündüm
ama bir süre sonra ailem istediğim bölümü okumama izin vermiyor diye ağlamaya başlayınca yedim ben bunu dedim daha sonra bu çocuk gitti iskelede biraz muhabbet ettim genellikle annesiyle konuşuyordum ama gün sonunda kızla dateyi kaptım
Kızın ailesi size güvenince bir süre sonra bişey yapacaksa bu kız bu çocukla yapsın diyor sanki
Unutmayın kızlar sürekli kendini yeniliyor farklı şeylerle karşımıza çıkıyor cemiyetin amacı birlikte olmak kızların karşımıza çıkardıkları zorlukları cemiyet olarak birbirimizle haberleşerek yıkabiliriz bu yüzden burayı soru soracak bir yer deil
bir konu hakkında ortak fikir birlği yaratacak ve bilgilendiricek şekilde yazılar yazın ama tabiki köşeye sıkıştığınızda sıçmamak için cemiyete yazın ayda birde çıkardınız derslerden oluşan bir makale yazın inanın daha fazla geliştiğinizi görüceksiniz
Sevgilerle Rewony
-
Tebrik - 1 HELAL BROZala HELAL BRO dedi