User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Ey Dostlar Abiler Battım
Konulanmış Görüntüleme
-
01/09/2020, 07:55 #1
Ey Dostlar Abiler Battım
Bu yazı ağır dram içeriyor, okuyanlara uyarılır.
Merhaba, kızla bugün tuttuğum eve gittik.
Bu kızla dansta tanıştım. Bir ay içerisinde işler ilerledi. Bugün ise tuttuğum eve gidip sevişecek(tik)
Her neyse, zaten 1 aydır ön sevişmeyi sürekli yapıyorduk, tek yapmadığım deliğe girmekti. Kızda bakire bu arada.
Eve geçtik ön sevişmeye başladık, kız bakire diye biraz uzatayım ön sevişmeyi dedim veee ön sevişme 3-4 saat gibi absürt bir süre sürdü. Her neyse. Bu süre zarfında tek parmağımla kızın vajinasını açmaya çalışıyorum, fakat parmağım vajinasına ufacık değdiğinde bile inleme çığlıkları atıyor kız " Acıdan " zevkten değil... Çok acıyor dur diyip duruyor her seferinde.
Bu yüzden kızın vajinasını genişletemedim. Kız misyoner pozisyonu istiyordu, ön sevişme o kadar uzun sürdü ki artık ikimizde sokalım ya moduna geçtik, kız ne zaman sokacaksın demeye başladı. Bende okay dedim, kızı yatırdım altıma, bende üstüne geçtim, bacaklarını açıyor ama herhalde tam doğru açmadığı için rahat edemedim, bende bilmiyorum ki bu işleri..
Deliği bulmaya çalışıyorum bulamıyorum, ya onu geçtim artık ön sevişmenin uzunluğundan mıdır bilinmez deliği bulsam bile benimki hemen iniyor, kız kaldırıyor tam sokacakken iniyor ereksiyonum bitiyor, anlamadım. Her neyse, misyonerde bulamadım deliği, bari doggy yapalım hemen önümde dursun delik dedim, kız yine benimle ilgilendi kaldırdı benimkini. Doggy yaptı delik tam önümde çok güzel, taktım prezarvatifi tam sokacaktım ki benimki yine indi. Ben anladım ki bugün bir şey yaşanmayacak... Bu arada kızda beni seks tanrısı sanıyordu, ben öyle bir iddia da asla bulunmadım ama o öyle sandı işte. Bugün bana " İlk defa mı yapıyorsun " falan dedi. Ki benim ilkim değildi aslında, daha önce de altımda çıplak kızlar yattı, ama onlara da sokamadım deliği bulamadığım için...
Cinsellik makalelerinin hepsini detaylıca okudum, eğer git orayı oku diyecekseniz bu öneriyi vermenize gerek yoktur. Önerilerinizi bekliyorum abilerim büyüklerim kardeşlerim, ne yapabilirim ? Nasıl seks yapmalıyım ? Bu sorunları yaşamamın nedeni nedir ?
Bu kızı nasıl açabilirim ? Nasıl seks yapabilirim ? Kız bakire elimle açmaya çalışıyorum ama hemen acıyor diyip duruyor.
* Lütfen tecrübeli dostlarım yardımcı olsun, bu olaya gerçek tecrübeler lazım *
Şimdiden teşekkürler.