Herkese selam bayadır açılış yapmıyorum.Spor salonuna yazılmak için gittim sarışın bir antrenör karşıladı beni bilgi verdi salonu gezdirdi beğendim.İstersen hemen başla dedi bakayım dedim ertesi gün 1 aylık yazılmak için gittim malum ünilerin açılacağı belli değil.Neyse bayağı her gün salona gitmeye başladım hareketleri gösterdi konuştuk.Nereli,hangi ünide okuyor,kaç yaşında falan hepsini öğrendim aynı şekilde o da benim bilgilerimi öğrendi birbirimize takıldık samimiyet kurduk.İdman çıkışları sigaraya çağırdım sohbet ettik.2 gündürde ateşim yüksek çıkıyordu kapıda ateş ölçüyordu o bana ben ona takılıyordum ve ikimizinde ortak yaptığı sporlar varmış yani az çok zevklerimizide öğrendik.Ben bunun instagramını buldum lakin takip etmedim ama ondanda isteyemedim sizce ne yapmalıyım daha iyice muhabbeti kurup instagram mı istemeliyim yoksa direkt mi istemeliyim ama korkuyorum haliyle eğer kabul etmezse sıkıntı olabilir sonuçta oraya gidiyorum her gün tavsiyelerini nelerdir.Ve aşagı yukarı 1 haftadır gidiyorum ve muhabbet ediyoruz yarın yine gidecem.Bu arada kaynak biriyim bütün antrenörlerle ve gelen kişilerle hemen kaynaştım.Kızlada yaşlarımız birbirine yakın.

Konuyu yanlış yere açtıysam da özür diliyorum yeni sayılırım...