Yazımı iyi değerlendirmek istiyorum.neyse çabalıyorum dostlar,ne yapsam tam olmuyor ya.Arapça çalışıyorum günde 1 saat,kitap okuyorum 1 saat,satranç çalışıyorum ondan da bir saat diyelim.Youtube kanalım,hadi biraz da fl studioda müzik yapmaya çalışıyorum;ama hiçbiri tam olmuyor ya.Bunun üzerine strese girip yedikçe yiyiyorum.Kilo vermem lazım spor yapamıyorum(pandemi sürecinden dolayı bir salona yazılmıyorum :/)Arapçada cümle kuramıyorum anca kelime ezberliyorum,satrançta istediğim galibiyet serisini(online turnuvalar) elde edemiyorum,müzik yaparken de drum kitlere tam hakim değilim.Hiçbir şey olmuyor sanki dostlar,bir bardak suda debeleniyorum gibi.Ruhumun da sevgiye ihtiyacı var.İntihar etsem bok yoluna gidecem intihar etmek de istemiyorum.Deliriceeeeem,bu hayatta istediğim yerde değilim,üniversite sınavını hallettim sadece aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sinirleniyorum.Daha gidecek çok yolum var.Ah bir de parasızlık(sadece bu yaz parasız olucam sonrasında burs falan alırım sınav sonucumu iyi bekliyorum özel ders falan da veririm ama bu yaz çalışmak istemiyorum.Çok sabırsızım bir günde oluyor sanki hepsi...yazı resmen çaresizlik ve öfke kokuyor.Ne yapmalıyım kafayı sıyırmadan bir çare lütfen...