User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
29/04/2020, 22:53 #1
HEDEF KIZIN ÇELİŞKİLİ DAVRANIŞLARI (YARDIIM)
Beyler öncelikle selamlar, cemiyete yeni üye oldum. Forumu ve makaleleri okumaya da yeni başladım haliyle. Bu sene başında tanıştığım bir kız vardı, kızla kısa süre içinde samimi olduk okulda gün boyu beraberdik. Kız eski sevgilisinden yeni ayrılmış ve hala onla ilgili problem yaşıyordu. Çocuk buna sürekli yazıyordu tabi o arada biz karambole gitmiş olduk. Friendzone'a girdiğim hissettiğim zamanlarda ben kıza açıldım ve reddetti. Sonra ben iletişimi kestim ancak kız tekrar konuşmaya çalıştı ve ben kıza bir daha yazdım ancak bu seferde zaman ver gibisinden konuştu. Bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi ancak yüzyüze gelince bir şeyler oluşabilir dedi. Yeni bir ilişkiye şu an hazır olmadığını ve bana haksızlık yapmak istemediğini söyledi. Şu an bu durumdan rahatsızım aslında sonuçta kız kimle konuşuyor ne yapıyor bilmiyorum. Ama bu meseleyi nasıl sonlandırabilirim bilmiyorum. Bekliyorum cevaplarınızı lütfen gören yazsın. (KARANTİNA SEBEBİYLE OKULLAR KAPALI YAKIN ZAMANDA YÜZ YÜZE GELME OLASILIĞIMIZ YOK DİKKATE ALIN BUNU DA BEYLER)