Selamlar gönül dostları Nasılsınız, keyifler nasıl? Umarım harikasınızdır...

Bir problemimi siz kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Pua işlerine yaklaşık 4 sene önce başladım. İlk 3 senemde hem mental hem de saha performansım iyiydi diyebilirim. Yolda, sokakta her gördüğüm kızı tavladım diyemem ki bu şekilde tanışmak benim tarzım değil pek. Kendi sosyal ortamımda ya da yeni tanıştığım insanlarla iyi ilişkiler kuruyor, elde etmek istediğim dişiyi elde ediyordum.

Günün birinde yine aynı kampüste okuduğum bir hatun kişiyi gözüme kestirdim. Kızla 6 ay sevgili kaldık. İlişkimiz boyunca ilk günden son güne hep belli bir düzeyde tutku ve çekim vardı. Ne o benden soğudu ne de ben ondan soğudum. Tek problemimiz benim, onun arkadaş grubuyla fazla kaynaşamamamdı. Onun arkadaşlarıyla aynı ortama girince nedensiz şekilde geriliyordum, kendim gibi davranmaktan kaçınıyordum. Buradaki sıkıntının büyük kısmı bende olsa da onun arkadaşları da sanki ben yokmuşum gibi kendi aralarında muhabbet çeviriyorlardı. Yani o ortama sonradan gelen kişi olarak dahil olmakta zorlanıyordum.

Bunu kafamda çok büyütmüş olacağım ki, kız arkadaşımdan ayrılma kararı aldım. Sanki onun istediği erkek arkadaşı, onun arkadaşlarıyla içli dışlı olmalıymış ve ben bunu başaramamışım gibi geldi. (Ki sevgilim bu konuyu çok da problem etmiyordu.) Ayrılırken de artık onunla yapacağım şeylerden daha fazla zevk almayacağımı düşündüğüm için ayrıldığımı söyledim. Nasıl olsa rahatlıkla yeni birini bulup böyle bir ilişki yaşayabilirim diye düşünüyordum.

Ayrıldıktan sonra kız arkadaşımla bir daha hiç konuşmadık. Bu süreçte benim 2 3 tane uzun süreli ve belki onlarca tek gecelik ve kısa süreli ilişkilerim oldu. Oyunun sahadaki kısmında bir problem yaşamıyorum yani. Ama ayrıldığım eski sevgilimden sonra diğer hiçbir kızla duygusal çekim hissetmedim. Beni onlara götüren şey sadece cinsel ihtiyaçlarımı tatmin etmek oldu.

Şimdi sizlere şu soruları sormak istiyorum:

a) Eski kız arkadaşımın arkadaşlarıyla kaynaşmam bir zorunluluk muydu? Sağlıklı bir ilişki için sosyal çevrelerin iç içe girmesi gerekir mi?
b) Bu konuda zorlanan ben ve benim gibi arkadaşlara verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bir arkadaş grubuna nasıl dahil olunur?
c) Eski kız arkadaşımı unutamamam normal mi? Bunun üstesinden nasıl gelebilirim?
d) Duygusal olarak çekim hissetmediğimiz bir kadınla uzun bir ilişki yaşamak ne kadar ahlaki? Duygusal çekim başta yokken ilişki sürecinde oluşabilir mi?
e) Ex'ten next olur mu? Olursa nasıl olur?

Karantina döneminde bolca vaktimiz vardır diye düşünerek hikaye ve soruları uzun tuttum Hep beraber tartışalım!!