____Kadınları etkilemek için onlara bir şeyler vermelisin sevgili cemiyet mensubu,alışık olmadığı bir şeyler.
___Gününüzde WhatsApp çok yaygın kullanılan bir uygulama.Kızla o seviyeye geldiğinizde yapabileceğiniz çok güzel taktikten bahsedeceğim.
___Öncelikle illaki bi kızla hemen sevgili olalım diye düşünme,kızla takıl,kıza başka şeyler tattır hayatta.Kız doymuş zaten ilgiye,kıza göre zaten onun bir sürü köpeği var.Sen farklı olacaksın.Olmazsan, olmaz çünkü.
___Dediğim gibi ilk başta karşıdakiyle güzel zaman geçir hemen duygusala bağlama.Kalbinle değil kafasıyla düşün.Zeki olduğunu göster kız senden etkilensin sonrasında kıza bırakın işi.Onlar işlerini bilir.Zaten cemiyetteki birçok makalede son tercihi kadının yaptığı defalarca yazıldı,çizildi.
İlk başta adam olmak lazım,karakterli olmak lazım!Diğer türlü her defasında başladığın noktaya dönersin zaten.Yorulduğunla kalırsın.O yüzden ilk başta kafa yapını değiştir!
___Sonra bu konulara döneriz şimdi sana kullanacağın taktiği veriyorum.Taktik şu:
___Bir cümleyi yazıp onu kopyalayıp alt alta defalarca yapıştırıp aynı baloncuk içinde karşı tarafa göndermek.
___Bu mesajı karşı tarafa çok nadir yapın.Yani sıradanlaştırmayın.Farkınız kalmaz.Sen kendini sürekli güncellemek zorundasın.Büyük bi çam devirdiğinizde yapın yanii.
___Kızla geceleri konuşurken yapınn,hormon yapısı ve psikolojileri erkeklere daha istekli oluyor.
___Ben üniversitede okuduğum için iş hayatındaki kadınlara taktik uyar mı bilmem ama bildiğim bi şey var ki:Siz kaliteli olursanız kız zaten sizi kaçırmak istemeyecektir ki bu hayattaki hakiki kelamdır.
___Ben kızla konuşurken... cidden sinirlendiği bi konuda dalga geçmiştim bilmeden.Bilerek olmadığı için hanımefendi nazik bi dille kırıldığını belirtti.Ben de durumu kurtarmak adına bu taktiği geliştirdim anlık."Üzmek için yapmadım,özür dilerim."WhatsApp'ta bir baloncukta en fazla 65.536 karakter olabiliyor.Cümle 33 karakter bir baloncukta 1985 kere aynı cümle vardı yani hemen kızın tepkisi aynen şu oldu "Freud sen deli misin ya hjshjshjs".Ortamdaki hava hemen değişti.Çünkü kız hayatı boyunca hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştı.Yani ilkti,yani farklıydı...
___Kız böyle bir şeyi "işsiz" olarakta tepki verebilirdi ama kız da kaliteliydi.Kızın sana tepkisi önceden senin çizdiğin imaja da bağlı yani.Sen kıza kitap okuyan,çalışkan,eğlenceli,karşı tarafı güldüren,karşı tarafla tatlı bi atışma yapabilen bi imaj çizersen kız bu harekete erir.Bi kıza sadece bi kere bilemedin en fazla 2 kere yapabileceğin bi taktik ama etkili.Sakın üçüncüyü deneme eğer 2 kere yaptıktan sonra o da sana atarsa bu şekilde mesaj artık belli olaylarda yapabilirsin.Hem aranızda da bi espirisi olur.Ama her şeyin fazlası zarar.
___Karşındaki neden böyle bir şey yaptın? falan derse sen bu mesajı atmadan önce WhatsApp karakter fazla olduğu için uyarı verecek 65.536 karakteri aştı diye siz bunu önceden SS alıp kıza atacaksınız.İşte böyle bişey olduğundan haberin var mıydı?bu sayede ikimizde yeni bir şey öğrendik tarzında.
___Mesajı kıza atmadan önce bunu yakın arkadaşınıza atın ordan kopyalar direk kıza atarsınız.Hata yapma itmaliniz de ortadan kalkar.
___Yazışmalarınızda yazım kurallarına da dikkat etmeye çalışın bu da önemli.TBMM'ye dilekçe yazar gibi resmi dille değil de,bariz hatalar da yapmayın canım.
___65.536 karakteri aştı diye uyarı verecek WhatsApp onu SS almayı unutmayın!
___"Karşıdaki kızın bi tarafı kalkar diye düşünme,kalacağı varsa da kalkar zaten buna engel olamazsın mesele g"t kaldırmak değil,indirebilmektir."
___Düzgün yerde yap kendini kötü duruma düşürme.Yaparsanda düşe kalka öğreneceksin bu işleri yapacak bi şey yok

Daha denizde balık çook...

Vesselam