User Tag List
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Nerede Hata Yapıyorum?
Konulanmış Görüntüleme
-
15/01/2020, 06:02 #1
Nerede Hata Yapıyorum?
Selamlar, ben a1. Burda siz değerli abilerime kendimle ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum. Kızlardan ilgi görüyorum, yani dersane başladı başlayalı 2 kız yazdı, o ikisinin haricinde bir kızda daha gözüm vardı, o kız da dersanede hiç muhabbetimiz ve hiç ortak takiplestigimiz biri olmamasına rağmen gece 23’de instadan istek attı. Neyse buraları geçiyorum. Benim sorunum şu, kızlardan ilgi görüyorum, onlar adımı atıyor konusmaya başlıyoruz. fakat yaklasımımda mı bir sıkıntı var her ne boksa mevzu biyerden sonra friendzone’a dönüyor. Hemen dediklerimi örnekleyeyim:
göz koyduğum bir kız vardı, epey güzeldi bana bakmaz diye üstüne fazla düşmedim ama bir zaman sonra beni kestiğini vs. gördüm, sonraki zamanlarda fake hesaptan yazdı ve konusmaya basladık, 1 ay sonra aramızdaki iliskiye bi ad koyalım dedigimde, bu sene 2. mezun senem, baska sansım yok ailem üstüme geliyor, sene sonuna kadar ismini koymasak mı gibisinden bir şey dedi. sonrasında nosunu vs sildim gerçi. bir sonraki olay ise, bu kızla konusmam bittikten 1 hafta sonra oldu. 12. sınıflardan bir kız beni görmüş, dersanede adımıza oluşturulan dosyalar icin vesikalık çekildi. kayıtlardan sorumlu rehber öğretmenine dil dökmüş, bütün mezunların resmini tarayıp ismimi bulmuş. sonra instamı vs. 8-10 gün önce attıgım story’e react atti ve konusmaya basladık. dün bana şunu dedi,†ilişki çekemem, cok eglencelisin seninle cok egleniriz bff olalım.†ben de direk ben kız kankası durumuna duscek adam degilim diye reddettim tabii. bayağı dil döktü, konusmayı kesmek istemiyorum, cok eglencelisin vs. gibisinden ama bu tavrı çözemedim. bunlar neden böyle yapıyor abilerim? yaklasımımda mı bir sıkıntı var? beni yeterince erkeksi mi bulmuyorlar?