Merhaba arkadaşlar.Güzel bir konu ile karşınızdayım
arka fonda bu müzikle iyi okunuyor (https://youtu.be/cPLOlmysqZ4)

1 yıllık sevgilimdÉ™n 1ay önce ayrıldıkdan sonra 1 ay içinde 3 kızla kısa süreli flört yaşadım(sayısız açlış ve sayısız çöp numara ve instadan sonra).ilki güzel olmasına rağmen işden geç çıkıyordu ve yaşadığı yer uzaktı diye görüşemiyorduk onun için başdan yol verdim..2cisi ile görüşdükden sonra ne o yazdı nede ben öyle bitirdik.

Gelelim 18 yaşında sarışın,kıvırcık saçları olan,keman çalan o kıza..yolda açlış yapdıkdan sonra instasını aldım aynı akşam wp.dan konuşmaya başladık..

1 gün sonra buluşduk konuştuk ..2gün sonra yine görüşdük pastanede oturduk biraz söhbet etdik..Kız hiç morelim yok okul müdürü sabah sabah beni azarladı dedi..Bende tamam o zaman senin çayına enerji katalım dedim..

Kıza gözlerini kapa hayal etmeye çalış(bu sırada kızın elindÉ™n avuç içi yukarı bakacak şekilde tutuyorum ve tüm pastane bize bakıyor) en sevdiğin bir yerdesin
(-Ormandayım ) ,günün en sevdiğin vakti(-akşamüstü) ,çay varmı göre biliyomusun dedim evet dedi..tamam o zaman suyun o şırıltısını duyacaksın (-evet duyuyorum ),ve yüzüne o ılık rüzgarının değmesini hiss et(-hiss ediyorum) ..Ve kulaklarında en sevdiğin müziğin seslendiğini düşün..nasıl mutlumusun şimdi?

-Evet çok mutluyum
+o zaman tüm bu mutluluğu odaklanarak avuçlarına toplamaya çalış.
-tamam topluyorum..Topladım
+ şimdi gözlerini aç(kızın derinden bir oh çekerek şaşkınlık geçirdiğini görüyorum)..

birlikde kızın avuçlarına topladığımız mutluluğu çayının üzerine serpiştiriyoruz..kız gülüyor ve elimi yavaşca sıkıyor ve çayı yudumluyor..

özel bir tarif kimseye anlatma dedim..tamam dedi..birazdaha oturdukdan sonra karşıdakı parka geçtik..
'Mark Eliyahu-Through Me' şarkısı altında başını omuzuma koyuyor saçlarını öpüyorum ve sarılıyoruz ..ve şarkının öyle bir müziği varki şiir oku diye çağırıyor sanki..ve şiir okumaya başlıyorum..kızın titrediğini hiss ediyorum bende çok mutluyum.Biraz daha oturup kalkıyoruz..

bana okumaya kitap vericektin diyor bana doğru gidiyoruz içeri gelmiyor ben burda bekliyeyim diyor.Tamam diyorum kitapları alıp geliyorum..el ele tutuşarak geziyoruz,evine bırakıyorum.

akşam hastlandığını yarın annesinin yanına geleceğini söylüyor..Annesi geldiğinden 5 gündür doğru dürüst konuşamıyoruz ve hiç görüşmedik bu zaman diliminde...kızda bir soğuma olduğunu hiss ediyorum yazıyorum görüp yazmıyor veya geç yazıyor..eskiden geç geç wp kulanıyordu şimdi günün çoğunu vpda geçiriyor..neden böyle olduk dedim..oda sıkılıyorum okulada gidemiyorum canım sıkılmaya başladı diyor..

bir tarafdan olayların böyle gelişdiğine üzülürken bir tarafdan seviniyorum..artık 4 ay öncesine kadar üzüntüden perişan olduğum eski sevgilimin yerini başkası alıyordu..

sizce bundan sonra nasıl bir yol çizmeliyim? önceden Teşekkürler.