Merhabalar dostlar,

Uzatmadan konuya direkt geçiş yapacağım. Geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşımla yoğun tartışmalar yaşamıştık. Sonrasında ise, kendisinin sınav haftası geldiği için ve de tartışmanın uzamasından dolayı sınav haftası konuşmamayı istedi. Sonrasında ben telefonu yüzüne kapadım ve bu konuşmanın olduğu gün kendisini hiç bir şekilde aramadım kendisine mesaj atmadım. Ancak işin ilginç tarafı şu ki bu isteği kendisi öne sürmesine rağmen saat 21.00 civarı kendisi aradı ( Kavga ve tartışma saat 14.00 da sona ermişti.) Ne yazık ki açtım telefonu açmamam gerektiğini kendi haline bırakmam gerektiğini bildiğim halde açtım. Konuşma normal geçti herhangi bir tartışma yaşamadık bu defa konuşurken sonra dün yani pazar günü akşam saat 23.00 da ben kendisini aradım ve telefonda konuşurken bana dediği şey yarın beni kesinlikle sinir etmeye çalışma çok gergin olacağım dedi. Ben de kendisine aldığı kararı hatırlattım ve kendisini zaten aramayacağımı söyledim. Size sormak istediğim şey şu :

Bundan sonra bu iş nasıl bir hale gelicek ve bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor ? Ve de hatalarımı söyleyebilir misiniz ? Benim görmediğim çok nokta olduğunu biliyorum .