User Tag List
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Selam ben en dipte ki
Konulanmış Görüntüleme
-
04/02/2019, 06:06 #11
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Lisede ne set açması. Bırak o işleri. Yarın ilk iş git bir spor salonuna yazıl. He spor salonuna verecek paran yoksa zaten bir süre kız işlerini falan siklemeyip götü kurtarmaya bakacaksın. Ya iyi bir üniversite yada yaptığın şey ne ise o işte aranan adam olacaksın. İstersen boyacı ol iyi olacaksın ki para kazanasın.
Şimdi bak gerçekçi olalım. Lisede cool olunmaz. 30 yaşındaysan işe yarar. 17 yaşında olmaz. Lisede fırlama olacaksın ki kızlar seninle ilgilensin. Kızlarla konuşacaksın sataşacaksın dalga geçeceksin ciddiye almayacaksın. Git lisede kızların en çok takıldığı elemanı bul. Yarım saat izle bunları yaptığını göreceksin.
Sen liseyi fazla takma sonrasına odaklan ama hemen yarın yapacağın 3 şey söylim.
1)Spor
2)Güzel kıyafetler (Bak bazen siteden foto atıyorlar abi güzel giyiniyorum kimse bakmıyor diye.Yolla fotoyu bakim diyorum bi boka benzemiyor. Şöyle düşün. Yolda giderken en az 3 kız bakmıyorsa iyi giyinmiyorsun.Bitmiştir.)
3)Parfüm
Sonra sitede ki makaleleri yavaş yavaş deneyerek uygularsın ama lise dediğin şeyi 2-3 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. O yüzden odağı geleceğe koy
-
Tebrik - 2 HELAL BROvalera777, exclusive789 HELAL BRO dedi