Öncelikle cemiyette yeniyim zamanla iyice sizlerle alışabileceğimi düşünüyorum bazı durumlara...

Şöyle başlayayım bir tane kız arkadaşım var fakat ilişki istemediğinden falan bahsediyor beni sevdiğini hislerinin olduğunu bu yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz zaten ve birlikte uyumaya falan da başladık cinsellik hariç her şey var ilişkide artık ve şöyle oldu eskiden flört olduğumuzu da kabullenmiyorken artık kabulleniyor

Bana göre biraz daha rahat birisi insanlara güvenmiyor farkındayım ama insanlar tanımak istediğinde cinsiyet farketmez gidip oturabiliyor ve bana açılmadan neden ön yargıyla yaklaşayım diyor biraz da geçmişte yaşadığı kaza da kardeşini kaybetme ve büyük anne ve babasıyla büyümüşken birkaç yıl içinde hepsini malesef vefat etmiş olması biraz yıkıklık var fakat bence olarak sosyoloji okuduğu için bu tarz yaklaştıını her yazanın ondan hoşlanmadığını her kahvenin her yemeğin özel bir anlamı olmadığını bir şekilde açıklıyor.

Ben burdan şunu merak ediyorum acaba bu durumu nasıl lehime çevirebilirim çünkü bazen gereken yerde sert yaptığım zaman kuzu kesilip iyice bana düşüyor farkındayım ama bu tarz konularda ve ilişki istememe konusunda yapacagım sertlik daha başlangıç aşamasındayken durduruyorum tartınca ters tepki alacağımı farkettiğim için

Ayrıca kıskanıyor falan ama soğuk kanlı olmayı beceriyor ama ona karşı tavır aldığım konuların benzeri bile başıma gelse tepki veriyor kısasa kısas misali

yardımcı olur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim