Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

5 Yıllık ilişkinin sonu...

Merhaba değerli cemiyet üyeleri ben kardeşiniz şahbaz... Başlıkta belirttiğim durumu açacak olursam, efendim 5 yıldan beridir süregelen bir ilişki içerisindeyiz.. Ben 22 yengeniz 21 yaşında, yıllardan beri inişli çıkışlı bir ilişki içerisindeyiz ancak sorun şu ki son 2 aydır bana ne oldu bilmiyorum, yani şöyle ki hayatımdaki tek kadın bahsi geçen kız arkadaşım değil sosyal çevremde bir çok arkadaşım olmakla birlikte duyumlar aldığıma göre ayrılıp- ayrılmadığımızı soruşturan bir takım dişi mihrakların olduğunu öğrendim.. Ancak uzun yıllardır birbirimize dair çok şeyler kattığımız bu kızımız ile artık her gün kavga ediyor, kızımız anlattıklarımı anlamamakta ısrar ediyor vaziyette, irademe sahip çıkmakta zorlanıyorum üzerine gitmemeye çalıştıkça istemeden telefona sarılıyorum bütün bunların hiç birini kendime yediremiyorum yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.. İyi oyunlar değerli cemiyet üyeleri...

Şahbaz..

Edit: Olay üzerinden bir hafta geçip kara bulutlar dağılmış bir hal almıştır. İ.N.S.A.N. 'ın mesajında bahsettiği gibi ''...Bu kadar seviyorsun da takıyorsun. Acaba o takmıyor mu ? Aklına bu gelmiyor mu ? Acaba demiyo musun acaba o da mı aynıdır ? Yoksa hiç oralı bile değil midir ? Peki bunu ona niye sormuyosun ? Neden dizinin dibine oturtup bi şey konuşucam fatma seninle diyip anlatmıyosun. Niye konuşmuyosunuz ey ahali ? Neden duygunuzu bile yarım yaşıyosunuz ? Takıntı diye duygu mu olur lan ? Ya ağla ya gül. Kendimiz yaratıyoruz bu duyguları...'' karşılıklı sorunlarımızı konuştuktan sonra sorun halloldu...
    Konu sahbaz tarafından (08/12/2018 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konu hakkında belirsizlik kayboldu