Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Üye Shooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir nevi teşekkür

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.

Ortaya karışık bir şeyler söylemekle beraber aradan teşekkür mesajını da çıkartmış olacağım.
    Normalde ben kız arkadaşımın erkek arkadaşlarına çok sert bakan hatta “olamaz” diyen birisiydim.
    Sayenizde bu düşüncenin yanlış olduğunu anladım zaten öyle biri olsaydım şuan ki sevgilimden ayrılırdım kesinlikle arkadaşlarına karıştırtmaz.

Sadece küçük bi nüans: Kızın yakın veyahut uzak arkadaşı kıza yavrum,canım tarzı hitaplar kullanabilir mi?

Bu bana doğru gelmeyen bir şey daha önceden de bir arkadaşı söyledi diye uyarmıştım o kişiden duymadım bir daha ancak bu günkü kişi hazırlıktan arkadaşı ve ben kız arkadaşımın yanında olmama rağmen böyle bir şey söyledi lafı söyleyişi şöyle idi: yavrum çok kafana takıyorsun.

Yetişmem gereken bir laboratuvar dersin olduğu için tartışma çıkartmadım sadece arkadaşına söyle böyle hitap etmesin dedim gıcık olduğum kızın gözlerini biraz sinirli şekilde devirmesiydi. Ancak sonra kütüphaneye geçtim be eşyalarımı alıp dersime gittim.

Telefonla da konuştuk sesinde veya söylediklerinde bana bir kızma yoktu. í*½í¸„í*½í¸„ HBA’nın dediği bir laf vardı kız arkadaşın başkasının evine bile gitse ona güveneceksin diye ilişki yaşayacaksan güveneceksin demişti ya da vurkaç’a devam sen ne istediğini bil demişti saygıdeğer Joker.

Bu durumda kıza empati mi yaptırmalıyım acaba o da çocukça bir kısasa kısas olur gibi geliyor.
    Bu konuda bir akıl almak istiyorum normalde arkadaşıyla ders çalışsa ben kavga çıkartırdım ama galiba bir şeyler öğreniyorum. Sorun çıkartan değil eğlenilen tip olmaya çalışıyorum.

Veee söylediğiniz gibi beni kaybedebileceğini hissettirmeye çalışıyorum çünkü o hissi çok hissetmiyordu ben de rahatsız olduğu bir konu açtım. Açtığın konu da şu idi arkadaşının sürekli kahve içelim diye ısrar etmesi Sonuçta arkadaşıydı kahve içebilirlerdi ancak bu kadar ısrar sinirimi bozmuştu biraz. Hatta küçük bir hata yapıp erkek adam trip atmaz ya bir süre kızdım bunu fark edip yanıma gelip barışalım sesi ben de önce söyleyeceklerimi söylemem lazım dedim olayı anlattım sonra bana biraz sinir oldu hep aynı konuyu açıyorsun çözemiyoruz anlamıyorsun dedi ben de az önce barışalım diyordun şimdi çözemiyorumz mı oldu dedim.

İlişkimizi bayır aşağı giden bozuk bir arabaya benzetti. Sakin kaldım ve dedim ki insanlar ilişkileri mutlu olmak için yaşarlar sen böyle bir benzetme yapıyorsun bu hoş değil bana bilmiyorum ilişki nereye gidiyor gibi cevaplar verme ayrılalım diyorsan ayrılalım devam edelim diyorsan devam edelim dedim oda galiba sen ayrılmak istiyorsun dedi ben de hayır sadece bu konunun bir kaç defa açılmasından sıkıldım ilişki insanları mutlu etmek içindir böyle şeyleri konuşmak istemiyorum dedim. Sonuç olarak benden de bir ayrılık laf duydu ona tamamen bağlandığı mı o olmadan yaşayamayacağımı düşünüyordu. Biraz gözünün korkması iyi oldu.Bu da iyi oldu bu konularda kendimi geliştirmeme yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim dediğim gibi bu teşekkür üzerine yazılacak yazılacak bahaneyle araya birkaç adet soru serpmiş oldum buradaki soru sayılabilecek şeylerden bir tanesi yaptıklarımın doğru olup olmadığını size sormak istemem ve bu hitap şekilleri hakkında bana yardımcı olmanızı dilemek çünkü saatlerdir sayfadaki yazıları okuyorum ve net bir sonuç bulamadım aslında genel bir bilgi vardı ortada oda umursamamak sonuç olarak kızların ne söylediği ya da kızlara ne söylendiği değil önemli olan davranışlardır demiştiniz

Hepimize iyi oyunlar !!
    Konu Shooter tarafından (13/11/2018 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Tagler