User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
15/10/2018, 02:36 #1
ESKİŞEHİRLİLER VE SAYIN CEMAAT :d
------------------------------ Herkese Selam-------------
Hayırlı Günler Gençler Biraz Sohbet Edelim İstedim
Öncelikle Ben Romeoo Eskişehirden Aranıza Katılmış Bulunuyorum Yaklaşık 1 senedir Cemiyetten Haberim Var
Şu Kardeşiniz 24 Yaşında Eskişehir Anadolu üni de İNG öğretmenliği okuyor 2 .sınıfım (Çoktan okul Bitmeliydi Gerçi)
Bence burdaki bi çok arkadaş çevresinde yeteri kadar kız olmadığından müzdarip değil asıl sorun veya ihtiyaç Kendisini yeterince tatmin etmeyen bir sosyal cevre darlığı.Bu sıkıntıdan doalyı, internette nasıl kız tavlanır ulan bi kız bulsakta farklı bişeyler yapsak mk düşüncesine takılıyorlar. He istisnalar vardır illaki ama genel durum bu gibi duruyo.Kimie ne yapması nasıl cevre yapmasını söylemek benim haddim değil. Herkezin ilgi alanı farklıdır şimdi herkes herkese kitap oku dansa git spora git vb bir sürü şey sayıyor. Tabiki faydası olur ama adamın karekteri kıvırmaya müsait değilse latin dansları kursuna 1,2 ders sırf kız tavlamak için git demek adam için zulüm olur parasına zamanına da yazık.Dolasıyla ilk önce belirlenmesi gereken kişinin kendi hobilerini bulması illa sevdiğin bişey vardır onları yapmak daha hızlı yol aldırır. AM ANA KURAL ŞU EVDE OTURMAYACAKSAN AGA GÖTÜNÜ KALDIR VE HAREKETE GEÇ. İNSANLARA SADECE MERHABA DE ABİ ŞİVEN DEĞİŞİK NERELİSİN DE VEYA TARZINI BEĞENDİM MODANLA ARAN İYİ GİBİ DURUYOR SENCE HANGİ RENKLER HANGİ KIYAFETLER BİRBİRİNE DAHA ,İYİ UYAR GİBİ BASİT MUHABBET ACACAK ŞEYLER SOR. AMA SIRF MUHABBET UZASIN DİYE SAATLERCE ADAMIN VEYA KADININ SENİNİ KAFANI SİKMESİNE İZİN VERME. TEKRAR SÖYLÜYORUM SADECE İNSANLARA "MERHABA"DİYİN GERİSİ GELMESEDE OLUR Kİ ZATEN SIRF EĞLENMEK AMCIYLA SORDUYSANIZ GERİSİ GELECEKTİR HAVADAN SUDAN MUHABBET YAVAŞ YAVAŞ DİKKAT CEKİCİ YORUMLAR YAPIN.KISACASI EĞLENCENİZE BAKN KARIYI KIZI TAKMAYIN KAFAYA ZATEN %80 İ PROBLEMLİ İLİŞKİYE BAŞLAYINCA ANLIYORSUN. BUNU BİR TELEFON EDİP CANIN SIKILDIĞINDA GEL PES ATAK TAVLA OYNAYAK DİYEBİLİCEĞİN ERKEK ARKADAŞINIZ OLSUN.SOSYAL İNSAN OLUN GÖTÜNÜZÜ KALDIRIN KEYFİNİZE BAKIN.
SON OLARAKTA ESKİŞEHİRDEKİ ARKADAŞLAR İSTEYEN OLURSA İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ MAKSAT MUHABBET TANIŞMA
-
Tebrik - 1 HELAL BROContraVolta HELAL BRO dedi