Merhabalar cemiyet sakinleri umarım iyisinizdir, kafamı kurcalayan bir konu var fikrinizi almak istedim.

Biraz detaylı bir yazı olacak okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle 6-7 aydır birlikte olduğum bir sevgilim var önceden de tanıyordum kendisini, bana değer verdiğini hissediyorum gerçekten gözlerinde görüyorum o ışığı gayet mutluyuz anlayacağınız. Okul zamanları ayrı şehirlerdeyiz ve aramızdaki mesafe 2-3 saat pek uzak sayılmaz yani.

Konuya gelecek olursak yaklaşık 1 yıldır latin danslarıyla severek ilgileniyorum. Bu durum son ayımıza kadar hiçbir sorun çıkarmadı fakat şu aralar biraz düşündürüyor ve yoruyor beni.

Dans kursu 1 aylık tatile girmişti ve geçen hafta tekrardan başladı. O hafta sevgilime ben dansa devam edicem diye söyledim, benim dans ederken mutlu olduğumu ve keyif aldığımı bildiği için beni engellemek gibi bir şey yapmak ama son zamanlarda ufaktan gitmemi istemiyorum imasında şeyler söylüyordu.

İlişkimizin 5 aylık döneminde de arada dans ortamından, kızların yaptıklarından ve absürt olaylardan bahsediyordum (kafamda ufaktan kıskandırma düşüncesi vardı). Çok bahsedince üzüldüğünü hissediyordum ve kararında arada çıtlatıyordum kulağına

***Şimdi gelelim o taşların yanlış oynandığı, hamlelerin yanlış yapıldığı geceye***

Yeni dönemin ilk günü dansa gittim sonrasında eve geldim akşam aradım telefonda konuşuyoruz. Kursun instagram hesabından izlemiş bir şeyler ve bana düşük bir ses tonuyla şunları şöyledi;

"Çok fazla kız var birini beğenmezsen diğeri hoşuna gider Dywor bu durum beni tedirgin ediyor" Baktım ses tonu baya bi değişmiş üzüldüğü net belli ufaktan yumuşadım ben de güzel zaman geçirmek varken onu neden üzüyorum diye sordum kendime.

Sonrasında şöyle devam etti "Dansı çok seviyorsun ve ben de seninle dans etmek istiyorum, benimle de dans et müzik her yerde. Gitme amacım %90 seninle dans etmek birlikte gitmek istiyorum ama zor." Onun da dans öğrenmesini çok isterim tabiki ama farklı şehirlerde olduğumuz için bu zor bir durum

"Senden öğrenemiyorum ki ben sevdiğim için ciddiyetle dinlemiyorum söylediklerini geçen hafta dans kurslarını araştırdım bi tanesiyle konuştum yarın gideceğim derse" Bunu duyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Kimleri burada modern olmak lazım, saygı göstermek lazım diyebilir ama ben sevgilime ne güveniyor olsam da başka erkeklerle göz göze, burun buruna, sarmaş dolaş dans ediyor olmasına tahammül edemem. Takıldığım günümü gün ettiğim biri olmuş olsa hiç karışmam ama karşılıklı bir şeyler hissettiğim insanda olmuyor bu.

Bu kısımdan sonra yanlış oynamaya başladım ve çok pişmanım ''senin başka erkeklere el ele tutuşmanı gereksiz yakınlık kurmanı istemiyorum tarzında başladım ve dans ortamının kötü taraflarından bahsettim bildiğin gömdüm yani kendi yaptığım şeyi onu engellerim diye (ah ulan ah). Devamında da senin üzülmeni istemiyorum ben de dansa devam etmem 1 yıl süresince öğrendiklerimi sana öğretir beraber dans edecek kıvama geliriz dedim. Bunları söylerken ağlamaklı geliyordu sesi ve sonrasında anlaşmış şekilde kapattık geceyi.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ertesi gün uyandığımda içimde garip bir his vardı ne yaptım ben dedim kendime. Çok severek gittiğim tutku duyduğum şeyi bırakacak mıyım olmaz öyle şey ne olursa olsun devam etmeliyim dedim. Öğle saatlerinde sevgilimi aradım ve şunları söyledim "Bugün sakin kafayla tekrar düşündüm ben dansa devam etmek istiyorum ve bu konuda seni de kısıtlayamam gidebilirsin"

Bu cümleleri beklemiyordu sinirlendi baya "Bir günde ne değişti dün gece üzüldüğümü görünce mi öyle yaptın tatlı tatlı konuşup anlaşmıştık biz, neyse bu konuşmanın sonu iyi bitmez kapatıyorum ben" dedi bende tamam kapatalım dedim ve 3 dk sonra tekrar telefon çaldı "Dün o kadar konuştuklarımız çöpe gitti ya gitmiyorum bugün dans kursuna, bundan sonra dansla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi ve kapattı.

O gün ben dansa gittim ve işler tekrar yolundaydı ait olduğum yerde hissediyordum kendimi.

Sonrasında hafta sonu buluştuk çok güzel 2 gün geçirdik o zamanlar da arada dans öğreneceğim filan diyordu içinde sönmeyen ufak kızgınlık vardı. Ve 3-4 gün sonra mesaj attı "İyiyim bende arayıp konuştum yarın şu saatte dansa gidicem"

Yine kara bulutlar sardı beynimin içini ama hiç bozmadım çünkü karşı çıkacağım veya ters yapacağım bir durum yoktu. Bozuntuya vermeden iyi eğlenceler dedim. Ertesi akşam ikimiz de farklı şehirlerde danslara gittik gelince bende bunun kurs merkezinin hesabına bakıp izledim canlı yayını, o kadar berbat hissettim ki o anlarda içimden bu kadar kötü hissedeceksem ayrılsam mı düşüncesi bile aklımdan geçti.

Sonrasında ona karşı biraz soğudum istediğim bu değildi çünkü. 2-3 gündür konuşmalarımız eskisi gibi akıcı ve eğlenceli geçmiyor, sebepsiz yere enerjim düşüyor, gün içerinde aklıma gelip bunalıyorum. Bu duyguları ona karşı yansıtmıyorum tabiki de yordu beni açıkçası.

Ne yapacağımı inanın bilmiyorum dostlar benim için benim istemediğim bir şeyi yapıyor ona söyleyemiyorum. Kendimden taviz verip dansı bırakmak da asla istemiyorum. Hem ayaranım dökülmesin.. gibi oldu ama değil aslında

Tavsiyelerini bekliyorum, iyi forumlar..